L'Oreal Paris Casting Sunkiss Renk Açıcı Jel & Elseve Dream Long Wonder Water Mucize Bakım Suyu 200ml & Saç Bandı

599 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

L'Oreal Paris Casting Sunkiss Renk Açıcı Jel & Elseve Dream Long Wonder Water Mucize Bakım Suyu 200ml & Saç Bandı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAŞARAVM Satıcı Ünvanı: TAŞAR ALIŞ VERİŞ MERKEZİ TEKSTİL GIDA KUYUMCULUK İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0826051295700016 Vergi Kimlik Numarası: 8260512957
    Bu ürün TAŞARAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elseve Dream Long Wonder Water Mucize Bakım Suyu 200ml: Lamellar teknolojisi ile saç dönüşümü Anında kolay taranan ve 10 kat daha pürüzsüz* Nemlendirilmiş, yumuşak ve parlak saçlar. Silikon içermeyen formülü ile kolay şekil alan, ağırlaşmayan saçlar *Instrumental test Nasıl kullanılır?1) Saçınızı sampuanladıktan sonra, yalnızca ıslak saçın boylarına uygulayın. 2) 8 saniye boyunca saç boylarına masaj yapın. 3) Durulayın. İnce ve orta kalınlıktaki saç telleri için 1 doz, kalın telli ve kıvırcık saçlar için 2-3 doz kullanılması uygundur. Ekstra uzun saçlar için 1 doz daha kullanabilirsiniz. Sampuan ya da saç kremi sonrasında uygulayabilirsiniz. Ürün aktifleşirken saçta ısınma hissedilmesi normaldir. Casting Sunkiss Renk Açıcı Jel: Kahverengiden sarıya aşamalı olarak saç rengini açar. Durulanmayan formatı ile hızlı ve kolay uygulanır. Amonyak içermeyen hoş kokulu formülü ve besleyici hindistan cevizi yağı ile zenginleştirilmiş içerik ile yumuşak ve parlak saçlar sağlar.Kuru veya nemli saçlarınıza uygulayın. İster tüm saçınıza, ister röfle görünümü yaratmak için saç boylarınızı tutamlara ayırarak uygulayın. Durulama gerektirmez. Ürünü saçınıza uyguladıktan sonra kurutma makinası kullanarak ya da güneş yardımı ile kurutun.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Saç Tipi İnce Telli
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Hacim 200-299 ml
Geri Bildirim Ver