L'oreal Professionnel Loreal Silver Gri Ve Beyaz Saçlar Için Parlaklık Saç Kremi 200ml

Ürün Bilgileri

L'oreal Professionnel Loreal Silver Gri Ve Beyaz Saçlar Için Parlaklık Saç Kremi 200ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün Atakent Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Loreal Silver Gri ve Beyaz Saçlar İçin Parlaklık Saç Kremi 200ML Silver Şampuan & Silver Saç Kremi Ne İşe Yarar? Silver Şampuan olarak da bilinen mor şampuan, gri, beyaz, açık veya çok açık sarı ve renk açma işlemi uygulanmış saçlarda oluşabilen sıcak yansımaları nötrler.Silver mor saç kremi ise içeriğindeki mavi ve mor pigmentlerle saça bakım yaparak saçın daha yumuşak ve parlak gözükmesini sağlar. mor ve mavi pigmentlere sahip.Silver Şampuan ve Silver Saç Kremi’nin içerisinde mavi ve mor pigmentler bulunduğu için saçta turuncu yansımaların olmasını
  • saçtaki soğuk ve küllü yansımaların açığa çıkmasını engeller. Saçtaki sıcak yansımaları ise yok eder. Silver Saç Kremi içeriğinde bulunan Seramid özü ve babassu yağı ile saçın daha parlak ve yumuşak bir görünüme kavuşmasını sağlar. Silver Şampuan Nasıl Kullanılır? Çok yoğun nötralizasyon işlemi gerektirmeyen saçlar için Silver Şampuanı haftada 1 kez saçta 2 dakika bekleterek uygulayın. Saç renginizde çok yoğun şekilde turunculaşmalar varsa, mor şampuanı saçta 5 dakika kadar bekletip durulayabilirsiniz. Silver mor şampuanı haftada 3 gün kullanmanız tavsiye edilir. Silver Saç Kremi Nasıl Kullanılır? Silver Şampuan’ı uyguladıktan sonra Silver Saç Kremi’ni, saçların uç ve boylarına uygulayın. 2-3 dakika bekledikten sonra durulayın. Loreal Silver saç kremi saça yumuşaklık ve parlaklık kazandırır. Silver mor şampuanı kullandığınız günlerde, şampuan uygulamasından sonra saç kremini kullanabilirsin.

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Metalik
  • SPF Korumasız
Geri Bildirim Ver