L'oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Yıpranmış Saçlar Için Onarıcı Saç Bakım Kremi 200m

794 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

L'oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Yıpranmış Saçlar Için Onarıcı Saç Bakım Kremi 200m

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmoya Satıcı Ünvanı: KOZMOYA ELEKTRONİK HİZMETLERİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582048865400011 Vergi Kimlik Numarası: 5820488654
    Bu ürün Kozmoya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Yıpranmış Saçlar İçin Onarıcı Saç Bakım Kremi Ne İşe Yarar? Absolut Repair Saç Bakım Kremi, yıpranmış ve kuru saçlar için üst düzey profesyonel yüzey yenileme deneyimi sunar. Yeniden yapılandırıcı saç kremi, çok hafif ve yumuşak bir dokunuşla yıpranmış saçların gözle gözülür şekilde yüzeylerinin yenilenmesine yardımcı olur, saçı ağırlaştırmadan saça bakım yapar ve saçın rahatça açılmasını sağlar. Absolut Repair yeniden yapılandırıcı şampuan da dahil olmak üzere bakım rutininden sonra saçlarda kullanılarak saçlar daha parlak hale getirilir. Absolut Repair Onarıcı Saç Bakım Kremi, saçınızdaki yıpranmaları önleyerek saç yüzeyini yeniler ve anında nemlendirme özelliğine sahiptir. Saçı ağırlaştırmadan bakım yapar ve yeniden yapılandırır. L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Yıpranmış Saçlar İçin Onarıcı Saç Bakım Kremi Nasıl Kullanılır? Absolut Repair Onarıcı Şampuan ile şampuanladıktan sonra havluyla nemi alınmış saça eşit şekilde uygulayın. Tarayın. İyice durulayın.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Hacim 200 cc
Geri Bildirim Ver