La Prairie La Praırıe Cellular Swıss Uv Protectıon Veıl Spf50ml

25.695 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
27.000 TL
1.400 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
44.000 TL

Ürün Bilgileri

La Prairie La Praırıe Cellular Swıss Uv Protectıon Veıl Spf50ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pinkest Cosmetics Satıcı Ünvanı: ERAY KAYATÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3312782572000011 Vergi Kimlik Numarası: 5370026206
    Bu ürün Pinkest Cosmetics tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ -Cellular Swiss UV Protection Veil SPF50 nemlendiricinizin üzerinde kullanılmak üzere tasarlanan bu güçlü koruma, UVA, UVB ve çevreye maruz kalmaya karşı günlük koruma sağlar. -Bu hafif yapıdaki krem cilde koruma ve bakım sağlar. -Cilt bakım rutininizin son adımı olarak uygulandığında cildi bir kalkan gibi korur. -İçeriğinde var olan SPF50 koruma ile ister şehir içerisinde, isterseniz güneş banyosun sırasında cildinizin güneşin zararlı ışınlarından maksimum seviyede korumaya yardım eder. -Göz çevresine gelmemesine özen gösterilerek yüze ve boyuna az miktarda ürün uygulanır. -Güneş banyosun esnasında kullanımda, 2-3 saatte bir yinelenmesi tavsiye edilir. -Yakıcı UVB ışınlarına ve yaşlanan UVA ışınlarına karşı koruyun. -Doğal olarak mineraller ve eser elementlerle zenginleştirilmiştir, derin ve uzun süreli nemlendirme sağlar -Meyankökü bazlı aydınlatıcı kompleks, melanin üretimini kontrol etmeye yardımcı olur, cilt tonunu iyileştirir ve tahriş önleyicidir *Tüm cilt tipleri için uygundur. ÜRÜN İÇERİĞİ Su (Su), C12-15 Alkil Benzoat, Çinko Oksit, Etilheksil Metoksisinamat, Benzofenon-3, Butilen Glikol, Etilheksil Methoxycrylene , Sorbitan Stearat, Hdi/Trimetilol Heksillakton Çapraz Polimer, Titanyum Dioksit (Nano), Polihidroksistearik Asit, Setearil Alkol, PEG/PPG/Polibutilen Glikol-8/5/3 Gliserin, Skualen, Naylon-12, Glikoproteinler* , Panax Ginseng Kök Ekstresi*, Equisetum Arvense Özü*, Polisorbat 80, Gliserin, Kaprilil Kapril Glukozit, Sodyum Hyaluronat, Leontopodium Alpinum Özü , Rosa Multiflora Meyve Özü , Glycyrrhiza Glabra (Meyankökü) Kökü Özü, Sodyum Metil Stearoil Taurat, Tokoferil Asetat, Etilheksilgliserin, Hidroksipropil Metilselüloz Stearoksi Eter, Ksantan Sakızı, Hibiscus Sabdariffa Çiçek Özü , Morus Alba Kabuğu Özü , Cucumis Sativus (Hıyar) Çekirdeği Özü , Lesitin, Lactobacillus Fermenti, Lizofosfatidik Asit , Saccharomyces Cerevisiae Özü, Trietoksikaprililsilan, Alümina, Metikon, Alkol, Silika, Sitrik Asit, BHT, Koku (Parfüm), Linalool, Benzil Alkol, Hidroksisitronelal, Citronellol, Alfa-İzometil İyonon, Amil Cinnamal, Heksil Cinnamal, Evernia Furfuracea (Treemoss) Özü, Benzil Benzoat, Sardunya, Butilfenil Metilpropional, Öjenol, Benzil Salisilat, Sodyum Benzoat, Potasyum Sorbat, Fenoksietanol, Metilparaben, Sarı 5 (Ci 19140), Kırmızı 40 (Ci 16035), Sarı 6 (Ci 15985)

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • SPF SPF 50 +
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver