La Prairie Skin Caviar CİLT HAVYARI LÜKS KREM 50 ml

58.765 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

La Prairie Skin Caviar CİLT HAVYARI LÜKS KREM 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EC BEAUTY Satıcı Ünvanı: ESRA CESUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6840176405
    Bu ürün EC BEAUTY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün açıklaması Skin caviar premier teknolojisi, denizden elde edilen yenileyici ve sıkılaştırıcı içerikler, eşsiz hücresel bileşim. Içeriğinde bulunan premier teknolojisi ve havyar özleri yardımı ile cildin daha güçlü bir şekilde toparlanmasına ve sıkılaşmasına yardım eder. Cildin daha ışıltılı, sıkı ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. En hoşgörülü cilt bakımını yaratma arayışında, 30 yıl önce la prairie havyarın cildi beslemek ve canlandırmak için eşsiz gücünü dünyaya tanıttı. Bugün, benzersiz havyar uzmanlığından yararlanan yıllarca süren araştırmaların ardından la prairie, caviar premier'in tanıtımıyla havyarı yeniden keşfediyor. Daha önce mümkün olduğu düşünülenin ötesine geçen caviar premier, olağanüstü kaldırma ve sıkılaştırma ile eşleştirilmiş yeni bir duyusal hoşgörü boyutu sunuyor. Caviar premier'in gücü, bileşenlerinin zenginliğinden kaynaklanmaktadır. La prairie'nin özel havyar özü'nün elde edildiği süreç, doğal havyarın temel besin maddelerinin birçoğunu yakalarken, bazıları şimdiye kadar anlaşılması güç kaldı. La prairie'nin çığır açan havyar bilimi, doğal havyar ekstresini daha önce izole edilmesi imkansız olan havyarın temel bileşenlerinin biyomühendislik ürünü formlarıyla zenginleştiriyor ve ilk kez havyarın tüm potansiyelinden tam olarak yararlanmak için performansın sınırlarını zorluyor. Havyar bilimindeki bu evrimin güçlü sonucu, caviar premier'dir. Bu yeni havyar enkarnasyonuyla yeniden düzenlenen skin caviar luxe cream, olağanüstü görünür sonuçlar sağlayan duyular için gerçek bir şölen. Caviar premier'i la prairie'nin özel hücresel kompleksi ile birleştiren bu ikonik krem, efsanevi kaldırma ve sıkılaştırma için olağanüstü bir formül sunar. Faydalar Havyarın ciltteki faydaları güçlendirilir ve büyütülür. Cilt, olağanüstü kaldırma ve sıkılaştırma etkisinden yararlanan bir dönüşüme uğrar. Cilt, artan bir gerginlik ve esneklik hissi ile daha fazla desteklenmiş, sıkılaşmış ve tonlanmış görünür.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver