La Prairie Cellular Swiss Ice Crystal Dry Oil 30 ml

1.484,90 TL

Ürün Bilgileri

La Prairie Cellular Swiss Ice Crystal Dry Oil 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOREAN GARDEN Satıcı Ünvanı: ESFA LOJİSTİK VE DİJİTAL MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379039182400017 Vergi Kimlik Numarası: 3790391824
    Bu ürün KOREAN GARDEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • La Prairie Cellular Mineral Face Exfoliator 100 Ml Arındırıcı Peeling Cilt Tipi Kuru cilt tipleri için uygundur. Ürün Özellikleri Cellular Mineral Eksfoliator içeriğindeki yarı değerli taşlar olan Hematit, Turmalin ve meteor özleri ile cildinizi alışılagelmiş peeling işlemlerinden farklı bir deneyim yaşatırken, ürünün içeriğinde bulunan pırlanta tozları cildiniz için en lüks yenilenme deneyimini sunar. Doğal besleyiciler yenileme işlemi esnasında nazik bir nemlendirme etkisi sunarlar. Gül taç yaprakları ve kamelya yağları cildi yumuşatır, nemlendirir ve rahatlatıcı etkiler sunar. Ürün Avantajları Cildinizdeki ölü derilerin uzaklaştırılmasına, cildin daha arınmış, canlı ve aydınlık olmasını sağlayan yenileyici ve arındırıcı peeling. İki farklı boydaki granüller cilt yüzeyindeki ölü derilerin arınmasına ve gözenek içlerinde biriken sebum, yağ salgısının kontrol altına alınmasına yardımcı olur. Ürün Kullanımı Cellular Mineral Exfoliator Face, hafif nemlendirilmiş cilt üzerinde uygulanır. Parmak ucunuza az miktarda aldığınız peeling, yine parmak uçları yardımı ile ve göz çevresine gelmemesine özen gösterilerek nazik dairesel hareketler yardımı ile 1 dakika cilde uygulanır. Ardından bol su ile cilt durulanır. Eğer istenirse kullanılan yüz yıkama köpüğünün içerisine çok az miktarda alınarak yüz yıkama esnasında peeling işlemi de gerçekleştirilebilir.
Geri Bildirim Ver