LamproMelloni Cam Yağlık Sirkelik Yağdanlık 1lt

129,85 TL

Ürün Bilgileri

LamproMelloni Cam Yağlık Sirkelik Yağdanlık 1lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LİGHT & HOUSE Satıcı Ünvanı: SENANUR ALBAYRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0500670009
    Bu ürün LİGHT & HOUSE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LamproMelloni cam yağdanlık en:12cm boy:27cm borosilikat camdan üretilmiştir. Ürün hacmi 1lt

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Renk Turuncu
  • Hacim 1 - 2 L
Geri Bildirim Ver

Lampromelloni Cam Yağlık Sirkelik Yağdanlık 1 lt

Özenli sofraların vazgeçilmezi olan yağdanlık modelleri masanıza şıklık katar. Kaliteli tasarımlarıyla oldukça beğeni toplayan bu ürünler, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. LamproMelloni markası tarafından satışa sunulan yağdanlık 1 lt kapasitesi ile herkesin ihtiyacı olan tasarıma sahiptir. İşlevsel özelliğe sahip olan bu ürünün içerisine dilediğiniz sosu koyabilirsiniz. Kapaklı sisteminden faydalanarak içindeki sosun hava ile temas etmesini önleyebilir, çabuk bozulmasının önüne geçebilirsiniz. Cam materyallerden üretilen bu ürün, uzun süre dayanıklılığını korur. Ayrıca şeffaf rengi ile içinde bulunan yağ veya sirkenin ne kadar kaldığını görebilirsiniz. Bu sayede pratik bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Siz de kaliteli malzemelerden üretilen bir sosluk arıyorsanız LamproMelloni tarafından satışa sunulan 1 lt yağdanlık modelini satın alabilirsiniz.

  • Güvenli kullanım imkanı
  • Kırılmaz cam tasarım
  • Dayanıklı malzeme kalitesi

Güvenli Kullanım İmkanı Sunan LamproMelloni Cam Yağdanlık

Güvenli Kullanım İmkanı Sunan LamproMelloni Cam Yağdanlık

Güvenli kullanım imkanı sunan yağlık ve sirkelik modelleri dayanıklı malzemelerden üretilir. Ayrıca geniş hacimli olan modeller de müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. LamproMelloni markası tarafından satışa sunulan cam yağlık sirkelik 1 lt hacme sahiptir. Bu sayede içerisine bol miktarda yağ ve sirke alarak ihtiyacınızı kolaylıkla karşılar. Bununla birlikte kapaklı sistemi ile düşme ve çarpma gibi durumlarda içinde bulunan sosun dökülmesini önler. Günlük kullanıma uygun yapısı masalarınızda sıklıkla tercih edebilirsiniz. Ayrıca şık tasarımı sayesinde sofralarınıza dekoratif bir dokunuş katabilirsiniz. Bu sayede konforlu yapısından faydalanarak uzun süre mutfaklarınızda kullanabilirsiniz. Dayanıklı malzemelerden üretilen yapısı ile soslarınızı güvenli bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Siz de LamproMelloni markası tarafından satışa sunulan cam yağdanlık 1 lt hacme sahip ürünü satın alarak mutfaklarınızda sağlıklı bir şekilde kullanabilirsiniz.

LamproMelloni Cam Yağlık Sirkelik Yağdanlık 1 lt Kullananlar

LamproMelloni Cam Yağlık Sirkelik Yağdanlık 1 Lt Kullananlar

Kırılmaz cam malzemelerden üretilen yağdanlık ve sirkelik modelleri güvenli bir kullanım imkanı sunar. LamproMelloni markası tarafından satışa sunulan yağdanlık ve sirkelik modeli kırılmaz cam sistemine sahiptir. Bu sayede dışarıdan aldığı herhangi bir darbe ile yüzeyleri zarar görmez. Bununla birlikte uzun süre dayanıklılığını koruyarak kaliteli bir kullanım imkanı sağlar. LamproMelloni cam yağlık sirkelik yağdanlık 1 lt hacme sahip olduğundan içerisine bol miktarda sos koyabilirsiniz. Sofralarınızın bir köşesine koyarak salata ya da çorba içerisine eklemek isteyenlere kolaylık sağlayabilirsiniz. LamproMelloni cam yağlık sirkelik yağdanlık 1 lt kullananlar kırılmaz özelliğinden oldukça memnundur. Günlük kullanıma uygun yapısı sayesinde sofralarında sıklıkla tercih ederek sos ihtiyaçlarını bu şekilde karşılarlar. Siz de kırılmaz cam yapısına sahip olan yağdanlık ve sirkelik modeli arıyorsanız bu ürünü tercih edebilir, güvenli kullanıma sahip olabilirsiniz.

LamproMelloni Cam Yağlık Sirkelik Yağdanlık 1 lt Fiyatları

LamproMelloni Cam Yağlık Sirkelik Yağdanlık 1 Lt Fiyatları

LamproMelloni markası tarafından satışa sunulan sosluk modeli sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Borosilikat cam kalitesi sayesinde uzun süre dayanıklılığını korur. Ayrıca pratik yapısı sayesinde ihtiyacınıza uygun bir şekilde kullanabilmenizi sağlar. Bununla birlikte insan sağlığını tehdit eden herhangi bir kimyasal malzeme ile üretilmez. Bu sayede antibakteriyel ve antialerjik bir özellik gösterir. Kolay temizlenebilen yapısı sayesinde bulaşık makinesinde ya da elinizde yıkayabilirsiniz. LamproMelloni cam yağlık sirkelik yağdanlık 1 lt fiyatlarına Trendyol’dan ulaşarak bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Ayrıca ürün hakkında detaylı bilgilere sahip olmak istiyorsanız alt kısmında bulunan müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. LamproMelloni cam yağlık sirkelik yağdanlık 1 lt yorumları sayesinde ürünü daha önce satın almış müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bununla birlikte aklınıza takılan sorulara da bu yorumlar ile yanıt bulabilir, güvenli bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.