Le Balvo Biberiye Özlü Saç Dökülme Karşıtı Bakım Tonik (Anti-Hair Loss Care Tonic ) 150 Ml

201,99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Le Balvo Biberiye Özlü Saç Dökülme Karşıtı Bakım Tonik (Anti-Hair Loss Care Tonic ) 150 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Le Balvo Satıcı Ünvanı: SERKAN TURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5877712384200001 Vergi Kimlik Numarası: 8690694479
    Bu ürün Le Balvo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçindekiler: Mersin suyu, Itır suyu, Biberiye suyu, Yaban mersin özü, Şeker kamışı özü, Portakal özü, Limon özü, Akçaağaç özü, Isırgan özü, Kırk kilit özü Kullanım Şekli/Usage: Saç diplerine ve uçlarına masaj yaparak uygulanır. Apply to the hair and roots, use your fingers to rub the serum in. Uyarılar/ Warnings : Serin, ağzı kapalı ve güneş ışığından uzak yerde koruyunuz. Çocuklardan uzak tutunuz. Ağzı açık ürünler almayınız. Store in a cool, dry place far from sunlight. Keep out of the reach and sight of childreen. Check seal is intact before purchase.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 150 ml
Geri Bildirim Ver