Ledim 69 Led Şarjlı Işıldak Ledli Kamp Lambası El Feneri Projektör Şarj Aydınlatma Ampul Akülü Spot Lamba

246 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ledim 69 Led Şarjlı Işıldak Ledli Kamp Lambası El Feneri Projektör Şarj Aydınlatma Ampul Akülü Spot Lamba

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hesapli Alişveriş Burada Satıcı Ünvanı: GÜRKAN BULUÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1890774499
    Bu ürün Hesapli Alişveriş Burada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ipli ışıldak
Geri Bildirim Ver

Ledim 69 Led Şarjlı Işıldak Kamp Lambası El Feneri Projektör Şarj Aydınlatma Ampul Akülü Spot Lamba

Elektrik kesintileri sırasında ve kamp alanları gibi birçok alanda aydınlatma ihtiyacının karşılanması gerekir. Hayatı kolaylaştıran bu ürün hafif tasarımı ile beğeni toplar. Kullanışlı olmasıyla ve iki kademeli aydınlatma özelliği ile ihtiyaçlarınızı karşılar. Elektrik kesintilerinde 10 saate kadar yardımcı olur. Teknoloji ile birlikte Ledim 69 LED şarjlı ışıldak kamp lambası el feneri projektör şarj aydınlatma ampul akülü spot lamba üstün özelliklerle donatılır. Gizli konumunda bulunan kolu çekildiğinde herhangi bir yere monte edilebilir. Güç kaynağı yüksek performanslı olan model, fazla büyük olmamasıyla birlikte her alana rahatlıkla sığar. Uzun süre bitmeyen şarjı ile ara vermeden saatler boyu çalışabilir. Bu ürünün sahip olduğu yüksek enerji kapasitesi de şarjın uzun süre boyunca dayanabilmesini sağlar.

  • Yaklaşık 10 saate yakın kullanım
  • Geniş kullanım alanı
  • Hızlı şarj imkanı

Ledim 69 LED Şarjlı Işıldak Kamp Lambası Özellikleri

Ledim 69 LED Şarjlı Işıldak Kamp Lambası Özellikleri

Rahat kullanıma sahip araçlar her zaman ön plana çıkar. Ledim 69 LED şarjlı ışıldak ihtiyaç duyulan her yerde kolaylıkla kullanılabilir. Kaliteli özelliklere sahip olan bu ürün 2 kademeli aydınlatma özelliği sayesinde müşterilere kolaylık sağlar. Ürünü, üst kısmına gizlenen kolu çektiğinizde istediğiniz her alana monte edebilirsiniz. Ürün bu avantajı sayesinde 10 saate kadar kullanım fırsatını size sunar. Gece kamp yaparken anahtarı low konuma getirerek sabaha kadar loş bir ışığa sahip olabilirsiniz. Ledim 69 ampul akülü spot lamba, iki kademeli aydınlatma özelliği ile müşterilere kolaylık sağlar. Güç kaynağı ile öne çıkan ürünün 69 LED ışığı bulunur. Boyutu ise 5 cm x 5 cm x 47 cm’dir. Hayatınızı kolaylaştıran ürünün içerisinde şarj kablosu da bulunur. Ledim 69 projektör şarj aydınlatma ürünü sayesinde geniş alanları az enerjiyle rahatlıkla aydınlatabilirsiniz.

Ledim 69 LED Şarjlı Işıldak Kamp Lambası Avantajları

Ledim 69 LED Şarjlı Işıldak Kamp Lambası Avantajları

Evde elektrik kesintisinde veya kamp alanında ışıksız kalmak istemeyebilirsiniz. Kullanışlı ve dayanıklı olan şarjlı ışıldak sayesinde aydınlatma ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Bu ürünün şarjlı olması uzun yıllar kullanım avantajı sağlar. Teknolojik özellikleriyle öne çıkan ürün, 10 saat kullanım süresiyle müşterilere kolaylık sunar. Low konumu sayesinde loş ışık görevini görür. Üst tarafında gizli konumda bulunan kolu çekildiğinde monte edilebilir. İçerisinde şarj kablosu olması da size sunulan diğer bir avantajdır. Ledim 69 kamp lambası el feneri boyutunun her alana uyum göstermesi de fazla yer kaplama sorununun engellenmesini sağlar. Ürünün kablosuz kullanıma da sahip olması size sunulan avantajlarından biridir. Ayrıca ağır olmayan hafif yapısıyla ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Gece yürüyüşlerinde rahatlıkla yanınızda taşıyabileceğiniz bu fenerle yönünüzü kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

Ledim 69 LED Şarjlı Işıldak Kamp Lambası Fiyatları

Ledim 69 LED Şarjlı Işıldak Kamp Lambası Fiyatları

LEDli kamp lambası fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürün, elektrik kesintilerinde ya da kamp alanları gibi birçok alanda yardımcı olur. Güçlü pil gücü ile kısa bir süre içinde şarj olur. Ürünün içerisindeki şarj kablosunu prize takmanızın ardından hızlı bir şekilde batarya dolmaya başlar. Bu ürün 10 saate kadar kullanım süresiyle müşterilere kolaylık sağlar. Şarjını tamamen doldurduğunuz ürünü bir kenara bırakarak kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Gelişmiş teknolojik özelliklere sahip olan bu ürün, müşterilerine hem kullanım kolaylığı hem de birbirinden özel avantajlar sunar. Diğer müşteriler tarafından yapılan Ledim 69 LED şarjlı ışıldak yorumları ve önerilerine de göz atabilirsiniz. Trendyol tarafından uygun seçeneklerle size sunulan Ledim 69 LED şarjlı ışıldak fiyatı sayesinde alışverişinizi avantajlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.