LEGO ® Friends Autumn’un Evi 41730 - 7 Yaş ve Üzeri Çocuklar İçin Oyuncak Yapım Seti (853 Parça)

1.976 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.065 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.044 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.059 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.110 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

LEGO ® Friends Autumn’un Evi 41730 - 7 Yaş ve Üzeri Çocuklar İçin Oyuncak Yapım Seti (853 Parça)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alphotek Satıcı Ünvanı: ALPHO TEKNOLOJİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0057051507000001 Vergi Kimlik Numarası: 0570515070
    Bu ürün Alphotek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu LEGO Friends Autumn’un Evi (41730) ile 7 yaş ve üzeri çocuklar için arkadaşlık dolu bir evi keşfedin. Çocuklar, iyi kalpli Autumn ile tanışmaya bayılacak. Arkadaşları Leo ve Aliya’yı evine davet etti ve herkes için aktiviteler planladı. Pastacılık meraklıları, Leo’nun elma toplayıp mutfakta turta yapmasına yardım edebilir. Bu arada küçük hayvanseverler, Aliya ile birlikte yeni tayın bakımını yapabilir. Evde mutfak, şirin bir oturma odası, yemek odası, banyo ve Autumn’un doğadan esinlenen yatak odası gibi keşfedecek bir sürü oda var. Arkadaşların kuş izleyebileceği teleskop, defter ve dürbünün olduğu bir balkon gibi bol bol açık alan da var. Model yapmanın yeni bir yolu Modelleri 3 boyutlu olarak yakınlaştırmaya, döndürmeye, setleri kaydetmeye ve ilerlemeyi takip etmeye olanak tanıyan LEGO Builder uygulaması, çocuğunuza sezgisel bir yapım macerasında yol göstersin. Yeni nesil Heartlake City’ye hoş geldiniz Çocuklar LEGO Friends evreninde arkadaşlar edinebilir, heyecan verici mekanları keşfedebilir ve gerçek dünyadaki maceraları canlandırabilir.

Ürün Özellikleri

  • Seri LEGO® Friends
  • Parça Sayısı 851
  • Yaş 7+ Yaş
Geri Bildirim Ver