LEGO ® NINJAGO® Genç Ejderha Riyu 71810 - 6 Yaş ve Üzeri İçin Yapım Seti (132 Parça)

403,81 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
479,99 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
514,90 TL
360 TL'ye %8 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

LEGO ® NINJAGO® Genç Ejderha Riyu 71810 - 6 Yaş ve Üzeri İçin Yapım Seti (132 Parça)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar, Genç Ejderha Riyu (71810) oyun setiyle NINJAGO® Ejderhaların Yükselişi dizisinin 2. sezonundan hava maceralarını canlandırabilir. Çocuklar için bu ejderha oyuncağında kanatları, bacakları ve kuyruğu hareketli, sırtına minifigürlerin binebilmesi için eyeri olan bir Genç Riyu modeli bulunur. Bu ninja oyuncağı, 3 minifigürle birlikte gelir: Tırmanma kancası ve katana kılıcını kuşanmış Arin, katana kılıcı aksesuarlı Sora ve kılıç aksesuarlı kötü Kurt Maskeli Savaşçı. Çocukların ninja savaşçı rolüne bürünmeleri ve aksiyon dolu savaşları oynamaları için ihtiyaçları olan her şey var. Çocuklar için inşa edilebilen LEGO® NINJAGO oyuncak serisi, heyecan verici rol yapma maceraları için robotlar, araçlar ve tapınaklar içerir. Her savaş seti, size ve çocuğunuza kolay ve sezgisel bir yapım macerasında yol gösteren LEGO Builder uygulamasıyla yapılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Seri NINJAGO®
  • Renk Çok Renkli
  • Parça Sayısı 132
  • Yaş 6+ Yaş
Geri Bildirim Ver