Leitz Beyaz Wow Click & Store Küçük Boy Kutu Metalik

499 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Leitz Beyaz Wow Click & Store Küçük Boy Kutu Metalik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çelikler Kırtasiye Satıcı Ünvanı: ÇELİKLER KALEMCİLİK VE BÜRO MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0241040079600014 Vergi Kimlik Numarası: 2410400796
    Bu ürün Çelikler Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dayanıklı ve uzun ömürlü koruma için metal köşelere ve lamine yüzeye sahip, A5 dokümanlar için küçük saklama ve depolama kutusu. Etiketi sayesinde içeriği yazarak kategorize edebilirsiniz. Kullanılmadığında demonte edilerek yerden tasarruf edilir. Bu modern tasarım hem ev hem de ofis kullanımı için idealdir. A5 dokümanlar, resimler, CD, DVD ve benzerleri için ideal stil sahibi görünüme sahip kaliteli saklama kutusu. Çıtçıtları sayesinde kurmak ve kullanılmadığında yerden tasarruf etmek için demonte etmek çok kolaydır. Ev ve ofis ortamını zenginleştirecek modern tasarım ve göz alıcı renkler. Parlak PP görünüm premium görüntü verir, kullanım ömrünü uzatır ve tozunun alınmasını kolaylaştırır. En üst kalitede metal etiket tutucu içriğin kategorize edilmesini kolaylaştırır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver