Lieber German Teknoloji Bakır Sargılı 3200 Watt 6 Kademe Devir Ayarli Formika Traşlama Freze Makinası Pens 6 Mm

1.299,99 TL

Ürün Bilgileri

Lieber German Teknoloji Bakır Sargılı 3200 Watt 6 Kademe Devir Ayarli Formika Traşlama Freze Makinası Pens 6 Mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SantiyeMarketim Satıcı Ünvanı: ATS HIRDAVAT TEKNİK YAPI MAKİNA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0103126748500001 Vergi Kimlik Numarası: 1031267485
    Bu ürün SantiyeMarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ahşap bağlantılar ve iş parçalarında ve kaplama işlerinde kullanılan formika gibi levhalarda kaba kesim işlemlerinden sonra şekil vermeye yarayan çok yönlü bir makinadır. LİEBER devir ayarlı 3200 w formika traşlama freze makinası 6 mm pens Ahşap bir iş parçasında daha büyük makinalarla kaba kesim işlemleri yapıldıktan sonra, yüzeye şekil vermek, rende yapmak, düzeltmek için bu harika makina kolaylıkla tercih edilebilir. Çalışma malzemeleri ahşap olan bir çok sektörde planya makinaları kullanılmaktadır. Bunların en başında marangozhaneler, mobilya ve ahşap atölyeleri, bazı ahşap sanatlarının yapıldığı hobi atölyeleri gelmektedir. Ayrıca yüzeyi belli kimyasallarla kaplanmış bir kaç kağıttan oluşan formika gibi malzemelerin kullanıldığı her türlü marangozluk ve kaplama işlemlerinde kullanılabilir. Profesyonel kullanıcıların tercih ettiği bir üründür. LİEBER devir ayarlı 3200 w formika traşlama freze makinası 6 mm pens dikkat çeken özellikleri dış tasarımı göze hitap edici olmasının yanı sıra çift yalıtımlı ve herkesin kullanabileceği şekilde basit ve pratik dizayn edilmiştir. avuç içi kullanıma birebir uygundur. sahip olduğu beceri skalasının geniş olması dolayısıyla profesyonel kullanıcıların özellikle tercih ettiği bir üründür. sahip olduğu düz kesim aparatı ve hassas yükseklik ayar aparatı kullanıcının kullanım esnasındaki konforunu ve elde ettiği verimi maksimize etmektedir. düz kanal açma ucu ve iki adet anahtar içeriğinde bulunan ek aparatlardır. alabileceğiniz en yüksek performansı size sağlayacak olan bu harika ürünün 12ay garantisi mevcuttur. LİEBER devir ayarlı 3200 w formika traşlama freze makinası 6 mm pens detaylı açıklama Bu makinayı kullanırken dikkat etmemiz gerekenlerin en başında bıçak kontrolü olmalıdır. Kesinlikle kör bıçak kullanılmamalı, bilenmiş ya da yeni yeni bıçaklarla çalışılmalıdır. Uygulama esnasında kesinlikle eller bıçaklarla temas etmemelidir. Koruma aparatı ile çalışmaya özen göstermek gerekmektedir. Çalışılan iş parçasının budaklı, kumlu ve ya çivili olmadığına emin olması şarttır. Makinaya kaptırılması ihtimali göz önüne alındığında parçalı ya da salaş kıyafetlerle kesinlikle çalışma doğru değildir. LİEBER devir ayarlı 3200 w formika traşlama freze makinası 6 mm pens teknik özellikleri Sürekli akım girişi : 3200 w Kapasite (uç tutucu) : 6 mm Boşta devir : -0-32000 devir/dk Net ağırlık : 1.5 kg Kablo uzunluğu : 2.5 m Uzunluk : 200 mm Akım : 2.3 ah
Geri Bildirim Ver

Lieber German Teknoloji 3200 Watt Freze Makinası Pens 6 mm

Teknolojinin gelişmesi hayatı birçok konuda etkilemektedir. Gelişen teknoloji ile insan gücüne olan ihtiyaç azalmıştır. Yapılan işlerin hız kazanması ve kalitesinin artması için teknolojiden faydalanılmaktadır. Profesyonel ve hobi amaçlı yapılan işlerde yüksek teknoloji ürünleri büyük kolaylıklar sağlar. İş gücünü hafifleten aletler arasında Lieber German Teknoloji Bakır Sargılı Taşlama Makinası bulunmaktadır. Taşlama makineleri basınç gücü ile çalışmaktadır. Farklı zeminler üzerinde etkili olan bu alet, mermer, metal ve beton yüzeylerde etki göstermektedir. Pratik ve güvenli kullanımı sayesinde kullanıcıları memnun etmektedir. Kolay kullanımı sayesinde zor işlerin profesyonel bir şekilde yapılmasını sağlar. Hobi amaçlı kullanım için de uygun bir üründür. Lieber German Teknoloji Bakır Sargılı Devir Ayarlı 3400 W 115 Mm-125 Mm Spiral Avuç İçi Taşlama Makinası kampanya dönemlerinde tercih edilebilir.

  • Dayanıklı
  • Kaliteli
  • Sağlam

Lieber German Teknoloji Bakır Sargılı Devir Ayarlı Spiral Avuç İçi Taşlama Makinası Özellikleri

Lieber German Teknoloji Bakır Sargılı Devir Ayarlı Spiral Avuç İçi Taşlama Makinası Özellikleri

Sınıfının en güçlü ve hafif modelleri arasında yer alan ürün, ele kolayca oturan bir yapıya sahiptir. Ürünün sahip olduğu ince gövde sayesinde kullanıcıların aleti kavraması kolaylaşır. Metal tozlarından korunması için özel olarak labirent sistemi geliştirilmiştir. Çift yalıtıma sahiptir. Spiral avuç taşlama makinesi, yan sap, koruyucu siper ve somun anahtarı ile paket halinde kullanıcıya teslim edilmektedir. Ürünün on-off tetik mekanizması bulunmaktadır. Kolay testere siperliği ayarlama mekanizması da özellikler arasında yer almaktadır. Lieber German Teknoloji Bakır Sargılı Devir Ayarlı 3400 W 115 Mm-125 Mm Spiral Avuç İçi Taşlama Makinası yorum incelemesi yapıldığında ürünün pratik kullanımı ve işlevselliği dikkat çekmektedir. Labirent sistemi ve zigzag vernik uygulaması ile motor tozdan korunmaktadır. Lieber German Teknoloji Bakır Sargılı 3200 Watt 6 Kademe Devir Ayarlı Formika Taşlama Freze Makinası Pens 6 Mm kampanya dönemlerinde avantajlı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Gelişmiş Teknoloji Ürünü Lieber German Taşlama Makinesi

Gelişmiş Teknoloji Ürünü Lieber German Taşlama Makinesi

Hızlı bir şekilde dönerek çalışan ve kesme-aşınma gibi işlemleri gerçekleştiren avuç içi taşlama makinesi, asıl olarak zımpara işlemi yapar. Metal, çelik ve daha birçok malzemeyi zımparalayan alet, farklı işler sırasında da kullanılabilir. Ahşap kesimi sırasında da tercih edilen bu ürün, gelişmiş teknolojinin ürünüdür. Lieber German Teknoloji Bakır Sargılı Devir Ayarlı 3400 W 115 Mm-125 Mm Spiral Avuç İçi Taşlama Makinası özellikleri arasında 1.4 kg olması, 3400 W akıma sahip olması, 16000 devir olması gelmektedir. Spiral avuç taşlama makinesi 3.8 Mah akıma sahiptir. SJS dişli ayırma mekanizması tasarımı ile testere sıkışmalarında olası bir kazanın engellenmesi ve aletin zarar görmemesi amaçlanmaktadır. Ürünü kullanırken zemine ve malzemeye uygun başlıkla birlikte kullanmak gerekmektedir. Kullanım sırasında dikkatli olunmalı ve işlem bittiğinde alet kapatılmalıdır. Dilerseniz Lieber German Teknoloji Bakır Sargılı 3200 Watt 6 Kademe Devir Ayarlı Formika Taşlama Freze Makinası Pens 6 Mm satın al seçeneği ile tek tıkla sipariş verebilirsiniz.

Avuç İçi Taşlama Makinesi Fiyatı

Avuç İçi Taşlama Makinesi Fiyatı

Tadilat, mobilya ve daha birçok işte kullanılan taşlama makinesi, özelliklerine göre farklı fiyatlara sahiptir. Lieber German Taşlama Makinası indirim ve fırsat dönemlerinde kullanıcılara avantaj sağlamaktadır. Bütçe dostu olan bu ürün fiyatlandırılırken birçok unsur göz önünde bulundurulur. Hobi ve profesyonel alanlarda kullanılan bu ürünün farklı özellikleri vardır. Ürünün üretim yılı da fiyat konusunda belirleyici olmaktadır. Trendyol aracılığıyla Lieber German Teknoloji Bakır Sargılı Devir Ayarlı 3400 W 115 Mm-125 Mm Spiral Avuç İçi Taşlama Makinası satın al seçeneğini tercih edebilirsiniz. Lieber German Teknoloji Bakır Sargılı Devir Ayarlı 3400 W 115 Mm-125 Mm Spiral Avuç İçi Taşlama Makinası indirim dönemlerini takip ederek ürüne uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.