Lierac Işıltı Ve Aydınlık Veren Göz Çevresi Serumu 15 ml

640 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
695 TL672 TL
3. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
780,30 TL762,30 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
959,50 TL

Ürün Bilgileri

Lierac Işıltı Ve Aydınlık Veren Göz Çevresi Serumu 15 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pharmacity Satıcı Ünvanı: PHARMACİTY SAĞLIK VE KOZMETİK PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0729107846400001 Vergi Kimlik Numarası: 7291078464
    Bu ürün Pharmacity tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Göz çevresinin aydınlanmasına ve daha ışıltılı bir görünüme kavuşmasına destek olan göz çevresi serumu
  • içeriğindeki karaısırgan otu ile cilt kalitesinin artmasına, hyalu-3 konsantresi ile ciltte yaşlanma karşıtı aksiyona, pagoda ağacı ekstresi ile antioksidan etkiye ve çoban püskülü ekstresi ile göz çevresinde oluşan su tutulumu ve koyu renk farklılıklarının düzeltilmesine yardımcı olur. Aktif içeriklerin birleşiminden oluşan serum, göz çevresinin daha genç bir görünüme ve doğal ışıltısına kavuşmasına destek olurken, pürüzsüzlük etkisi ile su tutulumunun ve koyu renklerin düzeltilmesine ve daha eşit cilt tonuna sahip bir göz çevresine kavuşmanıza destek olur. Göz çevresi tölaransına uygun kokusuz formül. KARADERME HÜCRE YENİLEYİCİNrf2 benzeri etki: hücreleri detoksifiye eder, yeni toksinlerin oluşumunu engeller ve hücre metabolizmasını yeniden aktive eder HYALU-3 KONSANTRESİOptimum yüzey ve derin etkinlik için 3 çeşit hyaluronik asit: Yüksek moleküler ağırlıklı hyaluronik asit: anında nemlendirir ve pürüzsüzleştirir.Mikro kapsüllü hyaluronik asit: Uzun süreli salınımlı dolgunlaştırıcı etki sunar.Agave maya özü: uzun süreli dolgunluk için cilt tarafından doğal olarak üretilen hyaluronik asit sentezini uyarır.+ INCI içerik listesiKANITLANMIŞ ETKİNLİKKırışıklıkları ve ton farklılıklarını düzeltme. Göz altı şişlikleri & koyu halka karşıtı KANITLANMIŞ ETKİNLİK*: 14 gün sonunda ışıltısına kavuşan göz çevresi 82% 14 gün sonunda azalan göz altı şişlikleri & koyu halkalar 85% 1 ay sonunda kırışıklıklarda gözle görülür azalma 82% *22 gönüllü üzerinde yapılan klinik çalışmanın memnuniyet oranı NASIL KULLANILIRSabah ve akşam göz çevrenize uygulayın. Daha etkili bir sonuç için Supra Radiance serisinin diğer ürünleri ile birlikte kullanın.
Geri Bildirim Ver