Linens Banda Dikdörtgen Çamaşır Sepeti Gri

769 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL

Ürün Bilgileri

Linens Banda Dikdörtgen Çamaşır Sepeti Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Linens Satıcı Ünvanı: ZORLUTEKS TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0999003018000010 Vergi Kimlik Numarası: 9990030180
    Bu ürün Linens tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • >Ebat:Tekli >Ebat2:40X40 >Ebat ölçü birimi:CM >Renk:Gri >Kalite:%100 BAMBU

Ürün Özellikleri

  • Materyal Bambu
  • Renk Gri
  • Boyut/Ebat 40 x 40
Geri Bildirim Ver

Linens 71119604 Banda Çamaşır Sepeti

Linens banda çamaşır sepeti, yaşam alanlarını düzenlemek için uygundur. Özellikle çocuk ve yatak odalarında etrafa kıyafetler yayılabilir. Bu sebeple özellikle kirli çamaşırların etrafa saçıldığı alanlarda çamaşır sepeti kullanabilirsiniz. Ürün; salon, banyo, çocuk ve yatak odalarında düzeni sağlamak amacıyla büyük bir kurtarıcıdır. Çamaşır sepetinin üretiminde yaşam alanlarını düzenli hâle getirme isteği vardır. Sepet, yaşam alanlarında fazla yer kaplamadığından keyifli bir kullanıma sahiptir. Ürünü dilediğiniz her yerde tercih edebilirsiniz. Sepetin açık renkli olması ve şık tasarımı sayesinde farklı tarzlara uyum sağlar. Bu sebeple pek çok mobilyayla da uyum içindedir. Gri tonlarda tasarlanmış olan Linens banda katlanabilir çamaşır sepetini evin her yerine konumlandırabilirsiniz. Evinizde düzen yaratan sepetin özellikleri arasında şunlar yer alır;

  • Boyut: 40 x 60 x 30 cm
  • Renk: Gri
  • Tasarım: Sepet

Linens Banda Çamaşır Sepetinin Özellikleri Nelerdir?

Linens Banda Çamaşır Sepetinin Özellikleri Nelerdir?

Linens banda 40 x 60 x 30 cm çamaşır sepeti, yaşam alanlarını düzenli bir şekilde kullanmanıza yardımcı olur. Ürün, 40 x 60 x 30 cm boyutunda üretildiği için dar bir alana sığabilir. Uzun bir tasarıma sahip olan çamaşır sepeti, gri ve açık tonlarda olduğu için birçok mobilyayla uyum içindedir. Çamaşır sepetinin üst kısmında hasır kulba sahip bir kapak bulunur. Kapağı bu kulptan tutarak açıp kirli çamaşırları ya da malzemeleri içine yerleştirdikten sonra ağzını kolaylıkla kapatabilirsiniz. Ayrıca sepetin yan kısımlarında da rahat taşımanıza yardımcı olan tutamaçlar mevcuttur. Kullanıcılar tarafından beğenilerek tercih edilen bu sepet, kolay kullanım imkânı sunar. Açık tonlarda üretilen bu sepet, evinize modern bir görünüm sunar. Çamaşır sepeti, yaşam alanlarında meydana gelen görüntü kirliliğini ortadan kaldırır.

Linens Banda Çamaşır Sepeti Kullanışlı mıdır?

Linens çamaşır sepeti oldukça kullanışlıdır. Çamaşır sepeti, uzun ve dar olduğu için az yer kaplar. Bu sebeple odada istediğiniz alana yerleştirebilirsiniz. Çocuk odasına bu sepeti yerleştirdiğinizde oyuncakları toplamak ve saklamak için kullanabilirsiniz. Ayrıca yatak odasına bahsi geçen ürünü yerleştirerek kıyafetlerinizi düzene sokabilirsiniz. Gri renk tonlarında üretilen bu ürünün sağ ve solunda bulunan tutma kulpları sepetin iyi bir şekilde kavranması bu sağlar. Bu kulplar sayesinde ürünü istediğiniz alana kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Linens banda çamaşır sepeti, kullanışlı yapısının yanı sıra şık tasarımıyla da dikkat çeker. Şık tasarıma sahip olan bu ürün, dekorasyonun da bir parçası hâline gelir. Ürün, sağlam bir yapıda üretildiği için pek çok eşyayı rahatlıkla alır. Ayrıca dayanıklı olduğu için rahatlıkla da taşınabilir. Linens banda çamaşır sepeti fiyatlarını ve yorumlarını Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.

Linens Banda Çamaşır Sepeti Kaliteli midir?

Linens bambu çamaşır sepeti oldukça kalitelidir. Bahsi geçen çamaşır sepeti, katlanabilir tasarıma sahiptir. Bu sayede ihtiyacınız olmadığında dolaba kaldırabilirsiniz. Ürün, nemli bezle silinebildiği için kolay temizlenir. Kirli çamaşırları toparlayan bu sepet, kolaylıkla temizlendiği için oldukça kalitelidir. Ayrıca sepetin içinde yer alan çamaşır torbası çıkarılabildiği için istediğiniz zaman sepetin içini makinede yıkayabilirsiniz. Son derece kaliteli olan bu sepetin dışı da bambu malzemeden üretilerek kullanıcılara sunulur. Bambu dış yüzeye sahip olan çamaşır sepetinin tozunu almak için rahatlıkla silebilirsiniz. Bütçenizi sarsmayan çamaşır sepetini kullanarak evinizi düzenleyebilirsiniz. Ürünü sizden önce almış ve kullanmış kişilerin görüşlerinden faydalanmak için Trendyol’dan Linens banda çamaşır sepeti yorumlarına bakabilirsiniz. Yatak ve çocuk odasını toparlayan ayrıca banyoya da yerleştirilebilen Linens banda çamaşır sepetini platform üzerinden kısa birkaç işlemle satın alabilirsiniz.