8
KadınKayak Tulumu kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Lora Atelierr Lora Black Ski Salopet (KAYAK TULUMU)

4.500 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: L
S
M
L

Ürün Bilgileri

Lora Atelierr Lora Black Ski Salopet (KAYAK TULUMU)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LORA DESİGN ATELİER Satıcı Ünvanı: ÖYKÜ MEMİŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6140686717
    Bu ürün LORA DESİGN ATELİER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Önden ayarlamalı kopçalı, paçaları fermuarlı, ister içine ister dışına atılabilir kalıp, arkasında ikonik logosu ve su ve soğuk geçirmezliğin konforunu yaşamaya hazır mısın? Ön detayında kart için fermuar bulunmaktadır. ithal olarak gelen 3 katmanlı softshell kumaşlarımız su,soğuk ve rüzgar geçirmeyen teknik özellikli kumaşlardır. Dik ve Yüksek yaka oluşu hem şık bir form hem de aynı zamanda soğuk hava koşullarından koruyan yapısıyla konforunuzu sağlar. İki yanda fermuarı mevcuttur. Dilerseniz açarak dilerseniz kapalı kullanabilirsiniz. Paça kısmı hem botun için de hem de dışında kullanıma uygun olarak ölçülmüştür. İki yanda bulunan cep fermuarı bulunmaktadır. Ürünün kumaşı su geçirmez özellikte olduğu gibi fermuarlarıda su itici özellikli olarak kullanılmıştır. (10000 mm su basıncı)-20 dereceye kadar sizi soğuktan korur. Sıkılaştırıcı ve vücudu güzel gösteren bir dokuya sahiptir. Aynı zamanda aradaki membran kaplama terlemenizi önlemeye yardımcı olur. İçerisinde bulunan polar üşütmez ve sıcak tutar. Hem şıklığınıza şıklık hem de soğuk hava koşullarından koruyan yapısıyla size eşlik eder. %2 likralıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Paket İçeriği Tekli
Geri Bildirim Ver