Luminarc Madame Luda Arcopal Zelie Beyaz 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı.

1.444 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.799 TL

Ürün Bilgileri

Luminarc Madame Luda Arcopal Zelie Beyaz 24 Parça 6 Kişilik Yemek Takımı.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MADAME LUDA Satıcı Ünvanı: GÖKHAN ÜNAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9080026649
    Bu ürün MADAME LUDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Luminarc marka ürün.
  • 24 parça beyaz yemek takımı.Beyaz renkte 6 adet 25 Cm.Servis tabağı.6 adet 20 Cm.Yemek tabağı.6 adet 18 Cm.Pasta tabağı.6 adet 16 Cm.Çorba kasesi.
  • toplam 24 parçadır.Temperli özelliğe sahip olan ürün kırılmalara ve çizilmelere karşı 3 kat daha dayanıklıdır.
  • Microdalga fırına uygundur.
  • Bulaşık makinasında yıkanabilir.
  • Isıya dayanıklıdır.Kadmiyum ve kurşun içermeyen sağlıklı üründür.Renk atmaz.Yıllarca kullansanız dahi ilk günkü görünümünü korur.Ürün kaplama değildir.Üretim aşamasında renklendirilmiştir.Rengi kendi rengidir. O sebeple kesinlikle renk atmaz.Şık sofraların değişmez markası Luminarc zelie arcopal serisiyle farkını ortaya koymuştur.Sofranızda farklı bir kalite ve şoklık istiyorsanız hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz.Yıllarca eskimeden kullanabileceğiniz bir takımdır.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 7-12
  • Özellik Mikrodalgada Kullanılabilir
  • Renk Beyaz
  • Tema / Stil Modern
  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver

Luminarc Arcopal Zelie Yemek Takımı Çeşitleri Trendyol'da!

Luminarc Arcopal Zelie 24 parça 6 kişilik beyaz yemek takımı odalarınıza ve mutfaklarınıza uyum sağlayacak oldukça şık bir üründür. 24 parçadan oluşan bu işlevsel yemek takımı her zevke ve tarza hitap eder. Beyazın sade ve estetik görünümünü yansıtan ürün, pek çok sofra aksesuarı ile uyumlu bir bütünlük oluşturur. Söz konusu yemek takımı hem günlük olarak hem de özel zamanlarda kullanılabilir. Luminarc Arcopal Zelie 24 parça beyaz yemek takımı, modern tasarımıyla yıllar boyunca trend olma özelliğini korur. Ürünü kullanarak 6 kişiye kadar misafiri rahatlıkla ağırlayabilmemiz mümkündür. Fransız teknolojisi ile üretilen bu yemek takımı şıklığı ve kaliteyi bir araya getirir.

  • Parça Sayısı: 24 Adet
  • Parça İçeriği: Yemek, Servis ve Pasta Tabağı ile Kâse
  • Takım Rengi: Beyaz

Luminarc Arcopal Zelie Beyaz 24 Parça Yemek Takımının Özellikleri

Luminarc Arcopal Zelie Beyaz 24 Parça Yemek Takımının Özellikleri

Luminarc Arcopal Zelie 6 kişilik beyaz yemek takımı, geniş parça içeriği ile tüm ihtiyaçlarınıza cevap verir. Ürün tasarım özellikleri sayesinde her zaman şık ve özenli sofralara sahip olmanızı sağlar. Yuvarlak hatlarla tasarlanan ürün klasik ve spor sofraların vazgeçilmezidir. Üründe kabartmalara ya da farklı renklendirmeleri rastlanmaz. Set içeriğinde 6 adet geniş servis tabağı bulunur. 25 cm çapındaki bu tabak, tek başına ve takım ile birlikte kullanılabilir. Sette bulunan bir diğer parça ise 6 adet yemek tabağıdır. 20 cm çapındaki yemek tabaklar, yeterli derinliği ile sulu yemekleri bile servis etmenizi sağlar. Ayrıca ürün içerisinde 6 adet pasta tabağı ve çorba kâsesi de bulunur. Pasta tabağının çapı 18 cm, kâlerin ise 16 cm kadardır.

Luminarc Arcopal Zelie Beyaz 24 Parça Yemek Takımı Kaliteli midir?

Luminarc Arcopal Zelie Beyaz 24 Parça Yemek Takımı Kaliteli midir?

Luminarc Arcopal Zelie 6 kişilik beyaz yemek takımı kalitesini ham maddesine borçludur. Ürün Fransız teknolojisi kullanılarak temperli özelliğe sahip camdan üretilir. Temperli özellik set parçalarını kırılma ve çizilmelere karşı 3 kat daha dayanıklı hale getirir. Luminarc Arcopal Zelie 24 parça 6 kişilik beyaz yemek takımını kaliteli kılan bir diğer özellik ise sıcağa dirençli olmasıdır. Dumanı tüten çorbalar ve fırından yeni çıkan yemekler bu sağlam yemek takımı ile servis edilebilir. Ayrıca ürün mikrodalga fırına girmek için de uygundur. Kısa sürede ısıtma işlemlerinizi gerçekleştirmek için kullanacağınız bu fırın, ürünün formuna zarar vermez. Luminarc Arcopal Zelie 24 parça 6 kişilik beyaz yemek takımı üretilirken kadmiyum ya da kurşun gibi sağlığa zararlı maddeler kullanılmamıştır. Bu yönüyle ürün kullanıcıların içini rahatlatır.

Luminarc Arcopal Zelie Beyaz 24 Parça Yemek Takımı Şık mıdır?

Luminarc Arcopal Zelie Beyaz 24 Parça Yemek Takımı Şık mıdır?

Luminarc Arcopal Zelie 24 parça 6 kişilik beyaz yemek takımı, son derece sade ve şık bir üründür. Dayanıklılık seviyesi yüksek bu işlevsel parçalar her tip sofraya uyum sağlar. Parça renkleri beyaz olduğu için bu ürün ferah ve aydınlık sofra hayal edenlerin vazgeçilmezidir. Set içerisinde yer alan her bir parça ideal boyut ve ağırlıktadır. Bu da 6 kişilik masalarınızın hem kurulum hem de toplanma sürecini kolaylaştırır. Luminarc Arcopal Zelie 24 parça 6 kişilik beyaz yemek takımı sade yapısı sayesinde hiçbir zaman modası geçmeyecek bir üründür. Evladiyelik olarak saklanacak bu set zamana ve mekâna ayak uydurur. Siz de yemeklerinizi estetik bir biçimde servis etmek için bu işlevsel takımı sipariş edebilirsiniz. Ürünü Trendyol'dan olarak kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz. Satın almadan önce göz atacağınız Luminarc Arcopal Zelie 24 parça 6 kişilik beyaz yemek takımı yorumları tüketici memnuniyetine dair bilgi edinmenizi sağlayacaktır.