luofucon Silikon Jel Ameliyat Yara Izi, Skar, Kloid Ve Cilt Çatlakları Giderici 15cm X 12cm

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

luofucon Silikon Jel Ameliyat Yara Izi, Skar, Kloid Ve Cilt Çatlakları Giderici 15cm X 12cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EDA TIP TİC ADEM HAYIRLI Satıcı Ünvanı: ADEM HAYIRLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1277663516400019 Vergi Kimlik Numarası: 4600017882
    Bu ürün EDA TIP TİC ADEM HAYIRLI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açıklama: LUOFUCON : Silikon Jel Yara Örtüsü bir tür yumuşak, ince, tekrar kullanılabilir ve kendinden yapışkanlı silikon örtüdür. Esas olarak tıbbi sınıf silikondan yapılmıştır. Hem mevcut hem de yeni hipertrofik veya keloid skarların tedavisinde ve hipertofik veya keloid skar oluşumunu önlemek için kapalı yaralarda profilaktik bir tedavi olarak etkilidir. Ancak açık yaralarda kullanmayın. 1. Ürünü hafif, yağlıolmayan sabun solüsyonunda (bebek sabunu önerilir) günde iki kez yıkayın vetemiz ılık suyla durulayın. Kuruduktan sonra ürün skar bölgesine tekraruygulanabilir. Cilt tahrişine neden olabileceğinden tahriş edici deterjankullanmaktan kaçının. Jel tabakaya yapışabileceği için ürünleri kurutmak içinkağıt ürünler kullanılmamalıdır. 2. Sıcak havalarda veyaterlemenin ortaya çıkabileceği fiziksel aktivite sırasında, ürün rahatlık içindaha sık temizlenmeli ve ürün ile cilt arasında optimum teması sürdürmelidir. 3. Silikon jel tabaka,mümkünse günde 20 saatten az olmamak üzere, tedavi süresi boyunca günde en az12 saat uygulanmalıdır. 4. Daha iyi bir ciltalıştırması için ürünü ilk iki gün günde 4 saat, sonraki iki gün günde 8 saatuygulamaya başlayın ve günde en uygun 24 saate kadar kullanım süresini gündeiki saat artırın. zaman elde edilir. 5. Rahatsızlık ve hafifkaşıntı semptomlarını azaltmak için, kullanmadan önce skar bölgesinitemizlemenizi öneririz. 6. Ürünün performansınıetkileyebileceğinden tedavi edilen bölgede merhem kullanmaktan kaçının. 7. Silikon jel tabakasıbozulmaya başladığında veya temizlenmesi zor olduğunda değiştirilmelidir. 8. Kaplanan ciltte kızarıklık görülürse, günlük tedavisüresini kısaltabilir. Kızarıklık devam ederse, kullanmayı bırakın ve birdoktora danışın.
Geri Bildirim Ver