LYCİA NATURES SECRET Kakao Yağı %100 Doğal ve Saf 40 ml

220 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

LYCİA NATURES SECRET Kakao Yağı %100 Doğal ve Saf 40 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LYCIA NATURE'S SECRET Satıcı Ünvanı: MY LYCIA NATURAL BİTKİSEL KOZMETİK VE TARIM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627150724200001 Vergi Kimlik Numarası: 6271507242
    Bu ürün LYCIA NATURE'S SECRET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KAKAO YAĞI : . Güçlü bir antioksidan olan kakao yağı, bağışıklık sisteminin güçlenmesini de sağlıyor. Bağırsakların düzenli çalışmasını sağlayan kakao yağı, kabızlığa da iyi geliyor. . Kuru cildi olanlara sık sık tavsiye edilen kakao yağı, cildin nemlenmesini sağlıyor. Nemlendirici özelliği ile çatlayan ve kuruyan dudakların bakımında da kullanılıyor. Yaşlanma karşıtı olarak da bilinen kakao yağı, ciltteki kırışıklıkları da azaltıyor. Antioksidan kaynağı olduğu için hücrelerde bulunan serbest radikallerin atılmasını kolaylaştırıyor ve cildin onarılmasına olanak tanıyor. Yaralanma sonucunda ortaya çıkan izlerin daha hızlı iyileşmesini sağlıyor. Özellikle bacak ve göbek bölümlerinde ortaya çıkan çatlakların giderilmesinde de yardımcı oluyor. Bronzlaştırıcı etkisiyle güneşlenmek isteyenlerin kurtarıcısı oluyor. Üstelik kakao yağıyla brozlaşmak daha kalıcı sonuçlara neden oluyor. Kepek sorununun çözümünde kullanılan kakao yağı, yıpranmış ve kuru saçların canlanmasını sağlıyor. . Kronik rahatsızlığı olan hastaların, hamilelerin ve çocukların hekim ya da eczacı gözetiminde bitkisel ürünleri tüketmesi önerilmektedir. Kullanıma bağlı olarak Kakao Yağı zararları oluşumunu engellemek ve doğru kullanım şeklini öğrenmek için hekiminize veya eczacınıza danışarak Kakao Yağı kullanın. Çocuklardan uzakta, serin ve kuru bir yerde ağzı kapalı olarak saklayınız. İlaç değıldır.Kapak açıldıktan sonra bir yıl içerisinde tüketilmelidir. Ürün içeriğinde bulunan bileşiklere karşı alerjiniz varsa ürünü kullanmayınız .

Ürün Özellikleri

  • Hacim 31 - 50 ml
Geri Bildirim Ver