lykd All In One Maskara Hacim Ayırma Uzunluk ve Kıvrım Veren Maskara

224 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
150 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
168,60 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

lykd All In One Maskara Hacim Ayırma Uzunluk ve Kıvrım Veren Maskara

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKCAETİCARET Satıcı Ünvanı: GÜLBAHAR AK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0110147471
    Bu ürün AKCAETİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hacim, ayırma, uzunluk ve kıvrım veren maskara.

Ürün Özellikleri

  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Etki Hacim Verici
Geri Bildirim Ver

Lykd All In One Hacim Ayırma Uzunluk ve Kıvrım Veren Maskara

Lykd All In One hacim ayırma uzunluk ve kıvrım veren maskara ile hacimli ve dolgun kirpiklere sahip olmak mümkündür. Kullanımı ve kalitesiyle beğenilen ürünlerden bir tanesidir. Göz altlarında kararma yapmaması, sürme kolaylığı ve kirpiklere verdiği hacimle birçok kişiden olumlu geri dönüşler alır. Tam bir fiyat performans ürünü olduğu söylenebilir. Muhteşem, çarpıcı ve göz alıcı kirpiklere tek bir maskarayla sahip olmak mümkündür. Fırçasının ince olması, kullanım açısından müşterilere kolaylık sağlar. Lykd maskara çok fazla uğraşmadan pratik bir şekilde daha uzun kirpiklere sahip olmayı kolaylaştırır. Ayrıca kirpiklere verdiği siyah renk birçok kişi tarafından beğenilen özellikleri arasındadır. Siz de daha gür ve dolgun kirpiklere sahip olmak istiyorsanız, vakit kaybetmeden bu maskarayı alabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Daha dolgun kirpikler
  • İnce fırça kolaylığı
  • Kolay kullanım

Lykd All In One Kıvrım Veren Maskara Özellikleri

Lykd All In One Kıvrım Veren Maskara Özellikleri

Kirpiklerini daha uzun göstermek isteyen kişiler tarafından tercih edilen Lykd All In One hacim ayırma uzunluk ve kıvrım veren maskara yorumları ürünü deneyen kişiler tarafından yazılır. Özellikle ince fırçası sayesinde kirpiklerin daha uzun görünmesi ve kolay bir şekilde maskaranın uygulanması sağlanır. Ürünün en sevilen özelliği fırçasının ince yapıda olmasıdır. Ayrıca tek tek ayırma konusunda da işlevselliği ile beğenilen bir üründür. Maskara koyu bir renge sahiptir. Uzun süre rengi koruyarak, göz alıcı kirpiklere sahip olunmasını sağlar. Maskaranın yüksek performans göstermesi ve daha güzel görünmesi için, sürülmeden önce kirpiklerin temiz olması gerekir. Bu durum kirpiklerde topaklanma olmaması gibi durumların önüne geçmekte yardımcıdır. Maskara temiz kirpikleri uygulandığında, kirpiklerin tek tek ve güzel görünmesini sağlar. Daha kıvrımlı, gür ve güzel kirpiklere sahip olmak için, bu maskarayı tercih edebilirsiniz.

Lykd All In One Ayırma Uzunluk Veren Maskara Avantajları

Lykd All In One Ayırma Uzunluk Veren Maskara Avantajları

Kirpikleri olduğundan daha fazla hacim ve uzunluk veren Lykd All In One hacim ayırma uzunluk ve kıvrım veren maskara kullananlar giderek artış gösterir. Kaliteli maskara kullanımı, kirpiklerin sahip olduğu hacmin ve uzunluğun, uzun süreli olarak kullanılmasını sağlar. Maskaranın en büyük avantajlarından bir tanesi, kullanım bakımından kolaylık sunmasıdır. İnce bir fırçasının olması, kirpiğin alt ve üst kısımlarına leke bulaşmamasını sağlar. Bu durum maskarayı kullananlar tarafından beğenilir. Aynı zamanda dayanıklı bir yapıdadır. Kirpiklerin daha koyu ve siyah tonlarda olmasına imkan verir. Çünkü maskaranın rengi oldukça koyudur. Kirpikleri birbirinden ayırma ve tek tek görülmesi konusunda da iyi bir performans sergiler. Tüm bu avantajları sağlayan maskaraya sahip olabilmek için tek yapılması gereken ürünü satın almaktır. Kirpiklerinizin daha güzel ve hoş görünmesini istiyorsanız, bu ürünü kullanarak hacimli kirpiklere sahip olabilirsiniz.

Lykd All In One Uzunluk ve Kıvrım Veren Maskara Fiyatları

Lykd All In One Uzunluk ve Kıvrım Veren Maskara Fiyatları

Birçok kişi tarafından severek kullanılan ve ilk tercihleri olarak satın alınan Lykd All In One hacim ayırma uzunluk ve kıvrım veren maskara fiyatı makyaj sevenlerce merak edilir. Gösterdiği performansın ve sunduğu avantajların yanı sıra fiyatı da oldukça ekonomiktir. Tek bir fırça darbesi ile daha gür ve gösterişli kirpiklere sahip olmak mümkündür. Kolay bir şekilde kirpiğe kıvrım verir ve kirpiklerin birbirinden ayrılarak tek tek görülmesini sağlar. Aynı zamanda kirpiklerin uzun görünmesini de sağlaması, en çok tercih edilme sebepleri arasında yer alır. Bu ürünü satın almak isteyen kişiler çeşitli ödeme yöntemleri ile Lykd All In One hacim ayırma uzunluk ve kıvrım veren maskara satın alma işlemini gerçekleştirebilirler. Ürünü hızlı ve pratik bir şekilde Trendyol üzerinden satın almak mümkündür. Sepet ekleyerek, sunulan fırsatlarla beraber ürünü satın alabilirsiniz.