lykd Exceptional Yelpaze Etkili Ve Kıvrım Veren Maskara So Black

124,90 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
1.500 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
189,90 TL
200 TL'ye %5 İndirim
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
193,49 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

lykd Exceptional Yelpaze Etkili Ve Kıvrım Veren Maskara So Black

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MesaCompany Satıcı Ünvanı: MERT SAĞOL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7390603141
    Bu ürün MesaCompany tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yelpaze etkili ve kıvrım veren maskara.

Ürün Özellikleri

  • Etki Uzatma
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
Geri Bildirim Ver

LYKD Exceptional Yelpaze Etkili ve Kıvrım Veren Maskara So Black

LYKD Exceptional yelpaze etkili ve kıvrım veren maskara so black seçeneği; yüksek kıvırma etkisi, hacim verici yapısı, estetik tasarımı ve rahat kullanım özellikleriyle ön plana çıkan özel bakım ürünleri arasında yer alır. Hoş ve etkileyici görünüme kavuşmanız için özel olarak üretilir. Bu seçenek, yüz hatlarınızı öne çıkararak çarpıcı bakışları vurgular. Kirpiği yoğun şekilde uzatırken aynı zamanda kirpik üzerinde etkileyici sonuçlar elde etmenizi sağlar. Ürün; kirpiklerinizdeki dökülme sorununu ortadan kaldırarak besleyici vitamin takviyeli yapı özellikleriyle dikkat çeker. Gözleri abartmadan öne çıkaran ve kirpiklerinizi kaldırarak hacim kazandıran özel bir üründür. Gün sonunda makyajınızı rahatça temizlemenize imkan tanır. Kirpikleri oldukça yoğun ve uzun gösterir. Ergonomik ve özel tasarım ürün sayesinde son derece dikkat çekici bir görünüme sahip olabilirsiniz.

  • Yüksek dolgunlaştırıcı etki
  • Pratik kullanım
  • Özel tasarım

Etkileyici LYKD Exceptional Kıvrım Veren Maskara So Black

Etkileyici LYKD Exceptional Kıvrım Veren Maskara So Black

LYKD Exceptional yelpaze etkili ve kıvrım veren maskara so black yorumlarında müşteriler, ürünün hacim verici etkisi ve pratik kullanım özelliklerinden bahseder. Kirpiklerinizi yoğun göstererek tek tek ayrılmış bir görüntü sağlar. Sağlam ve kaliteli malzemeden üretildiği için uzun süre deforme problemi oluşturmadan rahatlıkla kullanılabilir. LYKD Exceptional yelpaze etkili ve kıvrım veren maskara so black satın almadan önce müşteri yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Su geçirmez kalıcı hacim verici yapısı ve rahat kullanım özellikleriyle dikkat çeken ürün, son zamanlarda yoğun ilgi görür. Bu seçenek, bakımlı ve iddialı estetik görünmek isteyenlerin tercihidir. Şeffaf ve renkli tasarımlarıyla ön plana çıkar. Kirpiklerinizi tek tek ayırıp düzgün ve yoğun şekilde görünmesini sağlayan ürün, pratik kullanım imkanına sahiptir. Hafif yapıya sahip olduğu için çantanızda taşıyıp istediğiniz an çıkarıp zahmetsiz bir şekilde kirpiklerinize uygulayabilirsiniz.

LYKD Exceptional Kıvrım Veren Maskara So Black Kalitesi

LYKD Exceptional Kıvrım Veren Maskara So Black Kalitesi

LYKD Exceptional yelpaze etkili ve kıvrım veren maskara so black kullananlar; ürünün sağlam ve dayanıklı yapısının yanı sıra dolgunlaştırıcı, hacim veren içeriğiyle beraber ergonomik tasarımından da memnun kalırlar. Günlük kullanım için ideal bir seçenektir. Suya dayanıklı ürünün nem ve sıcaklık gibi faktörlerden minimum seviyede etkilendiği görülür. Bu seçenek, göz makyajının önemli parçaları arasında yer alır. Kirpikleri etkili bir şekilde belirginleştirerek hacim kazandırır. Gözlerin etkileyici ve canlı görünmesini sağlayan özel üretim üründür. Gözlere doğal, estetik ve dinamik görünüm kazandıran özel ürün her zaman yoğun ilgi görür. LYKD maskara kullanımından önce göz ve çevresini temiz tutmanız gerekir. Kirpikleri eşit şekilde ayırarak dolgunlaştıran bu seçeneğin fırçası sentetik ve kıl yapılıdır. Gözlere oldukça belirgin, doğal ve hoş görünüm kazandıran bu ürün sayesinde dikkat çekici gözlere sahip olabilirsiniz.

Cazip LYKD Exceptional Kıvrım Veren Maskara So Black Fiyatı

Cazip LYKD Exceptional Kıvrım Veren Maskara So Black Fiyatı

LYKD Exceptional yelpaze etkili ve kıvrım veren maskara so black fiyatı ile de oldukça caziptir. Kıyafetlerinizle uyumlu, güçlü ve dolgun kirpik görünümüne sahip olabileceğiniz sıra dışı bir üründür. Makyajınıza etkileyici ve doğal görünüm kazandırarak kirpiklerinizin yoğun, uzun aynı zamanda belirgin şekilde görünmesine yardım eder. Göz makyajının önemli adımları arasında yer alır. Makyajınıza düzgün ve tamamlanmış görünüm kazandırır. Günlük kullanımının yanı sıra özel gün ve gecelerinizde de tercih edebilirsiniz. Kombinlerinizle muhteşem uyum sağlayan maskara sayesinde girdiğiniz her ortamda dikkat çekici bakışları üzerinize toplayabilirsiniz. Bu seçenek, kirpikleri tek tek ayırma özelliğine sahiptir. Kirpiklerinizi kısa sürede etkili ve yoğun şekilde uzatır. Estetik, güçlü ve doğal bir görünüm sağlar. Kirpiklerinize hacim kazandırarak doğal görünümünüzü öne çıkan özel üretim bu ürünü Trendyol'dan analiz edip kolaylıkla satın alabilirsiniz.