lykd Likit Kapatıcı Göz Çevresi

199 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
500 TL'ye 35 TL İndirim
Kurumsal Fatura
193,99 TL
2 Al Sepette %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

lykd Likit Kapatıcı Göz Çevresi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BiGelse Satıcı Ünvanı: BÜŞRA GÜLTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4220431718
    Bu ürün BiGelse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LYKD Likit Kapatıcı, yüksek kapatıcı ve eşit dağılım sağlayan özel formülü, kolayca uygulanabilen yumuşak dokusu ile göz çevresini aydınlatır, gözaltındaki morlukları ve cilt lekelerini kapatır. • Uzun süre kalıcıdır.

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Yüksek
  • Form Sıvı
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

Lykd Likit Kapatıcı Göz Çevresi

Cilt bakımı herkes için önemlidir. Sağlıklı, canlı ve renkli bakım için kapatıcı makyaj ürünleri tercih edilir. Günlük hayatta yaşanan stres, yoğunluk ve problemler yüz hatlarına yansır. Bu nedenlerle ciltte ortaya çıkan kırışıklıklar ve çizgiler rahatsız eder. Bu noktada bunlar dikkate alınan Lykd likit kapatıcı göz çevresi ürünü canlı bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur. Uykusuz geçen günün sabahı göz çevresinde oluşan halkalar ve morluklar da ürün sayesinde kolayca kapatılır. Bu sayede canlı, dinamik ve enerjik bir görünüme sahip olabilirsiniz. Ürünün özel formülü her cilt tipi için önemli bir uygulama sağlar. Ciltle bütünleşerek kolay bir şekilde dağılır. Sağlığa karşı zararlı maddeler içermez. Ürünü rahatlıkla tercih ederek kusursuz bir görünüme sahip olabilirsiniz.

  • Kaliteli içerik
  • Özel formül
  • Canlı görünüm

Kusursuz Likit Kapatıcı Göz Çevresi Özellikleri

Kusursuz Likit Kapatıcı Göz Çevresi Özellikleri

Lykd likit kapatıcı içerdiği özel formül sayesinde derin halkaları ve izleri de rahat bir şekilde kapatır. Eşit bir şekilde dağılım sağlayan özel formülü ile ürün cildin bütün bölgesinde aynı oranda etki sağlar. Bu çerçevede kolayca uygulanabilen ürün cildin son derece yumuşak olmasını sağlar. Özellikle göz altı ve çevresi için tercih edilen ürün, bu bölgelerin uzun süre parlak bir şekilde kalmasını sağlayarak etkili bir kullanım sağlar. Göz altında oluşan ve farklı sebeplere dayanan morluklar, lekeler, halkalar, çizgiler ve kırışıklıklar ürün sayesinde kolaylıkla giderilir. Parlak ve dolgun bir görünüm sağlar. Cilt lekelerini de kapatan ürün sağladığı uzun süreli kullanım ile etkili bir sonuç almanızı sağlar. Kusursuz kapatıcı özelliği sunan kapatıcıyı gündüz veya gece yapılan cilt bakımlarınız için tercih edebilirsiniz.

Kaliteli Lykd Kapatıcı Göz Çevresi Yorumları

Kaliteli Lykd Kapatıcı Göz Çevresi Yorumları

Makyaj malzemeleri arasında değerlendirilen kapatıcı ürünleri günlük yoğunluktan cilt bakımına fırsat bulamayanlar için son derece etkili bir kullanım sağlar. Özellikle kapatıcılar, gözlerinizin çevresinde oluşan problemlerin tamamına çözüm üretir. Bu sebeple çok tercih edilen ürünlerin başında gelir. Bu noktada Lykd likit kapatıcı göz çevresi kullananlar ürünün faydasını ve etkisini her zaman net bir şekilde ifade ederler. Ürün cilt üzerindeki istenmeyen lekeleri kapatır ve parlak ve dolgun bir şekilde görünmesini sağlar. Kolay bir şekilde dağılan kapatıcı göz altınız ile bütünleşir. Bu sayede donuk, mat ve renksiz bir ciltten kurtularak canlı ve eşit bir görünüme kavuşabilirsiniz. Bu bağlamda Lykd likit kapatıcı göz çevresi yorumları üzerinden ürünle ilgili merak ettiklerinize cevap bulabilir ve müşteri deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Ürünü tercih ederek siz de canlı bir cilde sahip olabilirsiniz.

Etkili Lykd Kapatıcı Göz Çevresi Fiyatı

Etkili Lykd Kapatıcı Göz Çevresi Fiyatı

Birçok kadın tarafından tercih edilen ve önemli ürünlerden olan Lykd kapatıcı uygun fiyat avantajıyla öne çıkar. Bu bağlamda herkes tarafından kolaylıkla temin edilebilen ürün fiyatı değişkenlik gösterir. Ürünün kalitesi, markası, içeriği ve piyasa şartları ürünün fiyatında değişkenlik görülmesine sebep olur. Bu çerçevede Lykd likit kapatıcı göz çevresi fiyatı için tek ve sabit bir fiyattan bahsetmek mümkün olmaz. Bununla birlikte ürünü satın almak isteyenler için son derece uygun ve avantajlı bir alternatif söz konusudur. Ürün yoğun kapatıcı etkisine sahiptir ve uzun süreli kullanım ömrü sunar. Bu doğrultuda Lykd likit kapatıcı göz çevresi satın almak isterseniz uygun fiyat avantajıyla birlikte online satış platformu olan Trendyol üzerinden ürünü kolayca satın alabilirsiniz. Ayrıca ürünle ilgili her türlü ayrıntılı bilgiye de buradan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.