Görselli Yorumlar

Videolar
Ürün Videosunu İzl
168.8B
Ürün Tanıtım Videosu
58.4B
Tanıtım Videosu İzle
19.5B
605 bebek arabası
1190
Ürün Tanıtım Videosu
16.3B

Takım Setlerimiz

Ayhan Çocuk

Ayhan Çocuk

Ayhan Çocuk mağazası anne ve bebek ürünleri alanında hizmet verir. Kullanıcıların istek ve talepleri doğrultusunda ürün tasarımları yapılır. Mağazanın çalışma prensibi kendi bebekleri için tercih etmeyecekleri ürünleri sizlerin satışına sunmamak üzerine kuruludur. Bebeğin doğum anından itibaren ihtiyacı olabilecek birçok eşyayı bulabilirsiniz. Bebek odasında konforlu ve eğlenceli vakit geçirmesini sağlayan yataktan hamağa ve oyun halısına kadar gerekli olan tüm ürünleri bulabilirsiniz. Seçenekler arasında oto koltuğu, bebek arabası, yürüteç, hamak, oyun halısı, bebek karyolası, mama sandalyesi, bebek küveti, anne bebek bakım çantası, ana kucağı gibi çeşitler bulunur. Bebeğin büyüme döneminde sıklıkla kullanılan anne bebek bakım çantası ile kısa veya uzun seyahatleriniz daha kolay hale gelir. Bebek küveti ile yavrunuzun narin bedenini eğlenceli zamanlar geçirerek yıkayabilirsiniz. Oyun halısı bebeğin güvenli bir şekilde üst kısımda bulunan asılı oyuncaklarla oynamasını sağlar. Ayrıca tutma ve kavrama becerilerinin gelişmesine de birçok katkısı vardır. Ayhan Çocuk puset diğer adıyla ana kucağı, evde veya dışarıda bebeğinize uyuması için alan oluşturur. Ayrıca bebeğinizle dışarıda olduğunuzda, onu kucağınızda taşımak yerine puset içinde taşıyabilirsiniz. Bu mağazadan almak istediğiniz ürünleri Trendyol’da bulabilirsiniz. Online alışveriş imkanı ile özellikle hamilelik döneminizde kendinizi yormadan ihtiyaç duyduğunuz her eşyayı Trendyol üzerinden sipariş verebilirsiniz. Model çeşitleri ve uygun fiyat seçenekleri ile bu şekilde karlı olanaklarla alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Anne babaların kendilerinden bile çok değer verdikleri varlıkları, çocuklarıdır. Onların mutlu ve sağlıklı bir hayat sürmeleri için ellerinden ne gelirse yaparlar. Daha dünyaya gelmeden onun rahat edebileceği ve güvende olacağı bir ortam yaratmak için çalışırlar. Aileye katılacak yeni üye için öncelikle bir oda hazırlanır. Yeni doğan bir bebeğin uzun saatler uyuması gerekir. Bu yüzden rahat bir yatak alarak huzurlu bir şekilde uyumasını sağlayabilirsiniz. Bebek ilerleyen aylarda hareketlenmeye başlayacağı için bebek yatağı ya da beşik, güvende olmasını da sağlar. Yüksek kenarlıklar içerisinde güvenli bir şekilde hareket etmesini sağlar. Bazı beşik modelleri çok fonksiyonludur. Ayhan Çocuk park yatak üzerinde asılı şekilde duran oyuncaklar sayesinde çocuğun eğlenmesini sağlar. Ayrıca odaklanma ve dikkat verme yönünde bilişsel becerilerini artırır. Alt kısımda bulunan tekerlekler sayesinde yatağın yerini kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Beşik gibi sallayabilmenize imkan veren yapısı sayesinde tek bir ürün ile hem yatak hem beşik sahibi olursunuz. Ürün üzerinde alt değiştirme için özel bir aparat bulunur. Böylece bebeğinizi farklı bir alana götürmeden altını değiştirebilirsiniz. Kurulumu ve toplanması oldukça kolaydır. Yatağı başka bir yere götürmeniz gerektiğinde arabanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Malzeme ceplerine sürekli ihtiyaç olan eşyaları koyabilirsiniz. Trendyol’da bulunan Ayhan Çocuk yürüteç ürünü ile çocuğunuz evin içinde özgür bir şekilde hareket ederken siz de kendi işlerinizi yapabilirsiniz. Ön tarafta bulunan oyuncaklı kısım bebeğin ilgisini çektiği için uzun süre sıkılmadan oyunlar oynayabilir. Ayhan Çocuk mama sandalyesi ile ailenizin minik üyesiyle yemek yiyebilirsiniz. Çocuğun size uygun bir yükseklikte bulunmasını sağlayan yapısı ikiniz için de rahatlık sağlar. Sandalyede ani hareketlerden dolayı oluşabilecek kazaları emniyet kemerini kullanarak önleyebilirsiniz. Konforlu ve eğlenceli tasarımı bebeğinizin de hoşuna gider. Bu sayede yemek yerken daha iştahlı ve istekli olabilir. Trendyol’da Ayhan Çocuk mağazasının bebek, çocuk ve annelere yönelik ürünlerine uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. Filtreleme seçeneği ile istediğiniz özelliklere sahip olan modelleri listeleyebilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz farklı modellere ait tüm çeşitleri Trendyol’dan satın alabilirsiniz.

Anne Bebek Ürünlerinde Cebinizi Güldüren Ayhan Mağaza Fiyatları

Anne Bebek Ürünlerinde Cebinizi Güldüren Ayhan Mağaza Fiyatları

Trendyol, bebek eşyaları alanında geniş bir ürün çeşitliliği sunar. Bu alanda ebeveynler birçok eşyaya ihtiyaç duyduğu için uygun fiyatlı seçenekleri kullanıcıya sunmaya çalışır. Ebeveyn olarak Ayhan Çocuk bebek arabası gibi bir çeşide ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu ürünle dışarıda geçirdiğiniz zaman boyunca hem siz hem bebeğiniz rahat eder. Kapanıp açılabilen üst tentesi oldukça kullanışlıdır. Bebek uyuduğunda kapatabilir, güneşten veya soğuktan daha az etkilenmesini sağlayabilirsiniz. İhtiyaç duymadığınız zamanlarda tenteyi çıkarabilir ve kolay bir şekilde tekrar takabilirsiniz. Oturma veya yatma pozisyonlarına göre koltuğunu ayarlayabilirsiniz. Boy ve kiloya göre ayarlanabilen emniyet kemeri bulunur. Çift yönlü hareket özelliği bulunur. Alt kısımda bulunan sepet kısmına ekstra bez, kıyafet gibi gereçleri koyabilirsiniz. Bütçe dostu fiyatlara sahip olacağınız bu ürünü sadece dışarıda değil dilerseniz ev içinde de kullanabilirsiniz. Farklı özelliklere sahip olan ürünlerde fiyat açısından küçük değişimler olabilir. Sizin için kullanışlı olacağını düşündüğünüz bir modeli tercih edebilirsiniz. Ayhan Çocuk oto koltuğu arabanızda bulundurmanız gereken bir üründür. Trendyol ayrıcalığıyla kampanyalı fiyatlardan bu ürüne sahip olabilirsiniz. Bebeğinizin güvenli bir şekilde seyahat edebilmesi için ihtiyacınız olan bir eşyadır. Darbelere karşı dayanıklı malzemeden oluşur. Bazı modeller aynı zamanda puset olarak da kullanıma uygundur ve yeni doğanlar için bel desteği bulunabilir. Seyahatlerde ihtiyacınız olan ürünler dışında oyun ve eğlence ürünlerini de Trendyol’da indirimli fiyatlara bulabilirsiniz. Ayhan Çocuk oyun halısı üzerinde çocuğunuz sırt üstü yatarken aynı zamanda oynayabilir. Evde veya dış mekanlarda çocuğunuzun ve sizin eğlenceli ve güvenli şekilde vakit geçirmenize imkan veren çeşitli ürünlere Trendyol’un bütçe dostu fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz. Ayhan Çocuk mağazasına ait ürünleri Trendyol’un online alışveriş imkanı ile hızlı ve pratik bir şekilde sipariş edebilirsiniz.

Ayhan Çocuk Mağazası Kampanya ve Fırsatları Trendyol’da

Ayhan Çocuk Mağazası Kampanya ve Fırsatları Trendyol’da

Trendyol, oldukça geniş ürün yelpazesi ile kullanıcılarına hizmet eden online bir platformdur. Bulunduğunuz alan neresi olursa olsun, almak istediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz ürünleri zaman sınırınız olmadan satın alabilirsiniz. Alabileceğiniz ürünler sınırsız denebilecek kadar çeşitli ve fazladır. Ebeveyn olarak çocuğunuz için ihtiyaç duyduğunuz ürünlerin tamamını da Trendyol’da bulabilirsiniz. Giyim, oyuncak, çanta, ayakkabı, çocuk halısı ve daha birçok ürün sizlerin hizmetine sunulur. Ayhan Çocuk ürünleri Trendyol bünyesinde alışveriş yapabileceğiniz sevilen bir mağazadır. Anne ve bebeklerin her zaman severek kullanabileceği ürünleri çeşitli fırsatlar ve indirimlerle satışa sunar. Ayhan Çocuk bisiklet modelleri belli bir yaşa gelmiş çocuğunuz için alabileceğiniz çok güzel bir hediyedir. Uzun ömürlü kullanımı ile hem sizi hem de çocuğunuzu mutlu eder. Amortisörlü modeller sürüş sırasında ekstra konfor sağlar. Tasarımları oldukça hoştur. Farklı renk seçenekleri arasından çocuğunuzun seveceğini düşündüğünüz bir modeli tercih edebilirsiniz. Kaliteye uygun fiyata sahip olurken yaptığınız alışverişten de memnun kalırsınız. Hareket etmek ve spor yapmak konusunda oldukça eğlenceli ve teşvik edici bir hediye olabilir. Ayhan Çocuk salıncak ise bebekler için uygun bir üründür. Mağazada bulabileceğiniz diğer ürünler beşik, ana kucağı, oto koltuğu, yürüteç gibi kullanışlı eşyalardır. Hem anne babaya hem de çocuğa birçok kolaylık sağlayan modellere indirim fırsatları ile normalden daha uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. Trendyol’da favori ürünlere ekleme ve kaydetme seçeneği bu gibi kampanyalardan daha hızlı haberdar olmanızı sağlar. Anne bebek kategorisinde aradığınız ürünleri filtreleme özelliğiyle hızlı bir şekilde bulabilir ve bu ürünlerde gerçekleşen fırsatları değerlendirebilirsiniz. Trendyol’dan çocuğunuz ve kendiniz için ihtiyaç duyduğunuz birçok ürünü bu mağazada uygun fiyatlara bulabilir ve hesaplı ve güvenli alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.