En çok satanlar

Popüler Ürünler

Popüler Ürünler

Daha fazla ürün

DEPO

Depo; harici disk, hafıza kartı, SSD kart, USB bellek gibi depolayıcı bilgisayar ekipmanları ile tüketiciyi buluşturan bir marka. Cihazlarınızın kapasitesini ve hızını arttıran ürünler ile dijital işlerinizi daha verimli ve konforlu bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Verileri güvenle saklamanıza imkan tanıyan modeller sayesinde belgeleriniz, fotoğraflarınız ve videolarınız için çok geniş bir alan elde edebilirsiniz. Depo, bilgisayarlara harici ve dahili olarak takabileceğiniz en kaliteli depolama seçeneklerini sizlerle buluşturuyor. Samsung, SanDisk ve WD gibi dünyaca ünlü markaların ürünlerini koleksiyonunda barındıran mağazadan alışveriş yaparak siz de birbirinden kaliteli ürünlere sahip olabilirsiniz. Belgelerinizi güvende tutmak istiyorsanız Depo mağazasının sunduğu ürünlere Trendyol aracılığıyla göz atabilirsiniz. İhtiyacınıza en uygun kapasitedeki modeli seçebilir, Trendyol'dan birkaç tıkla satın alarak depolamaya başlayabilirsiniz.

Depo USB Bellekler ile Depolama Alanı Kazanın!

Depo USB Bellekler ile Depolama Alanı Kazanın!

Depo, hem akıllı telefon hem de bilgisayarlarda kullanabileceğiniz pek çok ürün ile karşınıza çıkıyor. Eğer bilgisayarınızın saklama alanı hızlıca doluyorsa Depo ürünlerini tercih ederek belgelerinizi hızlıca aktarabilir ve bilgisayarınızı rahatlatabilirsiniz. Akıllı telefonlar tüm belge ve verilere dilediğiniz anda ulaşabilmeniz için oldukça pratik olsa da depolama alanı bakımından zayıf kalabiliyor. Özellikle saklama alanı hızlıca dolan telefonlar için cihaza özel olarak üretilen USB bellekler işlerinizi kolaylaştırıyor. Beklenmedik yazılımsal ve fiziksel etkenlerden korunmak için de akıllı telefonlarınızı hızlıca Depo'nun satışa sunduğu USB belleklere yedekleyebilirsiniz. Mağazada hem Android hem de iOS işletim sistemine uyumlu modeller bulunuyor. iPhone uyumlu modellerin bir tarafı USB girişi diğer tarafı ise lightning girişli olduğu için Depo USB bellek ürününüzü dilediğiniz zaman cihazınıza bağlayabilirsiniz. Belgelerinizi kronolojik olarak ya da dilediğiniz şekilde kategorilere ayırarak flash bellek içine aktarabilirsiniz.

Mağazanın satışa sunduğu flash bellek seçeneklerini USB girişi bulunan her cihaza takabilirsiniz. Kapaklı, sürgülü, dönerek açılan ve anahtar formundaki tasarıma sahip modeller arasından zevkinize göre bir tercih yapabilirsiniz. 16, 32, 64, 128, 256 ve 512 GB kapasitesi olan USB bellek seçeneklerini depolama ihtiyacınıza göre seçebilirsiniz. Okuma ve yazma hızı 50 MB'den 100-200 MB'ye kadar çıkabilen seçenekler sayesinde transfer işlemi esnasında zamandan tasarruf edebilirsiniz. Siz de depolama ihtiyaçlarınızı avantajlı fiyatlarla karşılamak için Depo kampanyaları ve indirimlerine Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.

Depo Ürünleri ile Hızlı ve Güvenli Yedeklemeler Yapın!

Depo Ürünleri ile Hızlı ve Güvenli Yedeklemeler Yapın!

Yüksek kapasiteye sahip taşınabilir disk ve hafıza kartı seçeneklerini tüketiciyle buluşturan mağaza, en kaliteli ve güvenilir modelleri beğeninize sunuyor. Mesleğinizde devamlı olarak bilgisayar kullanmanız gerekiyorsa ve geniş yer kaplayan belgeler işinizin önemli bir parçasıysa bu depolama ürünleri tam size göre. Üzerinde çalıştığınız belge ve verileri güvende tutmanıza yardımcı olacak modeller sayesinde stressiz bir şekilde çalışabilirsiniz. Cihazlarda çok yer kaplayan projeleriniz, HD videolarınız ve ses dosyalarınızı harici diske aktararak bilgisayarınızı rahatlatabilir ve performansını arttırabilirsiniz.

Bilgisayar, fotoğraf makinesi, tablet ve harici kart girişi bulunan akıllı telefonlara takabileceğiniz hafıza kartları ile cihazınızı hızlandırabilirsiniz. Standart ebattaki seçenekleri edinebilir veya mikro hafıza kartlarını satın alabilirsiniz. Verilerinizi güvende tutarken en büyük yardımcınız olan Depo ürünlerini Trendyol'da bir arada görebilir, Depo fırsatlarını inceleyerek avantajlı bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Depo Ürünleri Trendyol'da!

Cihazlarınıza nefes aldıracak, dosyalarınızı güvenli bir şekilde saklamanıza imkan tanıyacak Depo ürünleri Trendyol'da. Siz de anılarınızı güvenle saklamak ve iş belgelerinizi hızlıca aktarabilmek için pek çok alternatifi bulunan seçenekleri inceleyebilirsiniz. Trendyol üzerinden satın almak istediğiniz ürünleri sizden daha önce kullananların Depo yorumlarını okuyabilirsiniz. Mağaza ürünleri hakkında merak ettikleriniz varsa Depo ile iletişime geçebilirsiniz. Beğendiğiniz modelleri Trendyol'dan hızlıca satın alabilirsiniz.