BANYO ÜRÜNLERİ

Görselli Yorumlar

AYDINLATMA

DEKORATİF ÜRÜNLER

DUVAR KAĞITLARI

Daha fazla ürün

Evdema

Evdema

Evdema zengin ürün çeşitliliği ile 1972’den bu yana kalitesiyle markalaşan ve konsept mağaza alanında öne çıkan ürünleri sizlere sunar. Ev dekorasyon alanında sizler için zengin çeşitliliği bir araya getirir. Konsept mağaza anlayışı ile hizmet verir. Kendi üretimlerinin yanı sıra alanında ünlü markaları da bir araya getirerek kullanıcıların ev dekorasyonu konusunda bütün ihtiyaçlarını tek seferde karşılar. Evdema aksesuar alanında her eve uygun birçok çeşitliliğe yer verir. Üstelik her biri kullanışlı ve kaliteli olması ile öne çıkar. Evdema mutfak alanında kadınlara özel eksiksiz bir araç ve gereç alanı sunar. Mutfaklar gereksinim duyulan eşyalarla doludur. Bunları konsepte oturtarak rahatlıkla marka altında tedarik edebilirsiniz. Her mutfağın rengi ve tasarımı birbirinden farklı olur. Bunu göz önünde bulundurarak ihtiyaç duyduğunuz ürünlere anında sahip olabilirsiniz. Evdema mobilya alanında da birçok çeşitliliği barındırır. Şık ve tarz olan mobilyalar aksesuarlar ile birlikte sizlere sunulur. Farklı mobilya konseptlerinin de bir arada bulunduğu mağazadan istediğiniz modeli tercih edebilirsiniz. Evdema fiyat listesi sizler için uygun seçeneklere sahiptir. Listeyi incelediğiniz zaman bütçenize uygun olan ürünlere ulaşabilirsiniz. Üstelik her biri yüksek kalite gücü ile bir araya gelir. Sizler de kaliteyi evinize taşıyıp doyasıya yaşamanın tadını çıkarabilirsiniz. Trendyol ile sahip olacağınız tüm ev aksesuarları ve eşyalarınızı uzun yıllar kullanma şansına sahip olursunuz.

Evinizi markanın çeşitli ürün seçenekleri ile süsleyebilirsiniz. Evdema duvar kağıdı iç tasarımda dikkat çeker. Çeşitli duvar kağıdı seçenekleri arasından ister modern isterseniz de geleneksel tarza ağırlık verebilirsiniz. Çağdaş iç tasarımdan hoşlanıyorsanız geniş ürün yelpazesi arasından tarzınıza uygun seçenekleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Duvar kağıtları kaliteli bir üretime sahip oldukları için uygulandıkları yüzeyden zamanla soyulmaları ya da kalkmaları söz konusu olmaz. Üstelik farklı renk ve model seçenekleri de bir arada olduğu için zevkinizi rahatlıkla öne çıkarabilirsiniz. Evdema mutfak masası her mutfağa uygun olan içerikleri ile sizlere sunulur. Mutfak boyutları farklı olduğu için onlara uygun ebatlara sahip ürün seçenekleri bulunur. Şık masa ve sandalyeleri bir arada bularak ihtiyacınızı anında giderebilirsiniz. Masalar kareden, dikdörtgen ya da yuvarlak olan şekilde çeşitlenir. Evdema yapı malzemeleri ile dayanıklı ve kullanışlı ürünleri bir arada bulabilirsiniz. Sadece ev dekorasyonu için değil yapı malzemeleri alanında bile aradığınız içeriğe rahatlıkla kavuşabilirsiniz. Yapı alanı çeşitli içeriklere sahip geniş bir alanı sizlere sunar. Kaliteli bir ürün arıyorsanız eğer bunun için mağazanın içeriklerini inceleyerek istediğiniz markaları tercih ederek ihtiyacınızı hızla giderebilirsiniz. Evdema avize alanı geniş bir ürün yelpazesini sizlere sunduğu için burada özellikle ihtiyaç duyduğunuz ve istediğiniz bir ürüne ulaşabilirsiniz. Avizeler aydınlatma alanında karşınıza çıkan ve sade modellerden gösterişli olanlara kadar çeşitlenen seçeneklerden oluşur. Evinizin her odasına uygun boyutlar ve tasarımlarla sizleri geniş bir ürün skalası bekler. Özellikle salon için seçeceğiniz avizeler gösterişli olması ile dikkat çeker. Sizler de orijinal ürünleri seviyorsanız istediğiniz içeriğe marka ile sahip olabilirsiniz. Sadece salon için değil oturma odasından çocuk odasına kadar her alana uygun çeşitlilik mevcuttur. Evdema sandalye ile rahatlığı keşfedebilirsiniz. Rahat bir oturma alanını sizlere sunan ürünlere sahip olabilirsiniz. Sandalyeler isteğe göre tekliden çiftli olanlara kadar farklılık göstererek kullanıcılara sunulur. Sadece ihtiyacınıza göre adetleri belirleyip uygun fiyata sahip olabilirsiniz. Üstelik her sandalye çeşidi farklı desenlere ve kadifemsi tasarımlara sahip olduğu için burada zevkinizi rahatlıkla öne çıkarabilirsiniz. Salondan mutfağa kadar her mekana uygun çeşitliliğe sahip sandalyeler ile konforu keşfedebilirsiniz. Sadece ihtiyacınızı göz önünde tutup Trendyol üzerinden alışverişinizi yapmaya başlayabilirsiniz.

Kalitesiyle Öne Çıkan Evdema Fiyatları

Kalitesiyle Öne Çıkan Evdema Fiyatları

Her ürün sizlere sunduğu kalitesi ile öne çıkar. Bu kaliteyi marka ile rahatlıkla keşfedebilirsiniz. Evdema banyo ile banyo alanına dair olan her aksesuarı rahatlıkla bulabilirsiniz. Banyo içinde dolaplardan duşakabine kadar her şeye ulaşarak ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Üstelik her içerik göz alıcı şıklığı ile sizlere sunulur. Kaliteli oldukları için zamanla aşınma veya yüzeyinde bozulma durumu meydana gelmez. Evdema parke ile zemine rahatça basacağınız bir ürüne sahip olabilirsiniz. Parkeler özellikle kış aylarında soğuk zemini sıcak yapma konusunda ön plana çıkar. Ayrıca kolay temizlenen bir özelliğe de sahip olduğu için tercih edilirliği artar. Her renge sahip olan kaliteli parkelere dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Evdema kapı ise günümüzün şık ve modern seçeneklerini sizlere sunar. Görünümü ile sıradan modellerin yanı sıra dikkat çeken seçenekleri de kullanıcıyla buluşturur. Üstelik sağlam oluşu ile yıllarca süren bir kullanımla sizlere sunulur. Ahşaptan çift kanatlı kapı modellerine kadar her içerik marka içinde mevcuttur. Evdema tablo ile yaşam alanınızın görünümünü bir anda değiştirebilirsiniz. Modern ve şık tablolarla evinizin havası hızlıca değişime uğrar. Sanatsal olan tablolara özellikle yer verilir. Bunun yanı sıra doğa manzarasını içeren tablolar da içerikler arasında yer alır. Evdema ayna monte edilen tiplerden ayaklı olarak tasarlanan modellere kadar çeşitlilik gösterir. Eğer ayaklı olanları tercih ederseniz boydan olan tasarımlar öne çıkar. Kenarları yaldızlı olan ve ayakta sabit kalan aparatıyla satışta yerini alan model geniş seçeneklere sahiptir. Eğer duvara sabitlenenleri tercih ederseniz sizler için küçük boyutlu olanların yanı sıra büyük ebatlara sahip olanlar da bulunur. Sadece isteğinizi göz önünde bulundurmanız yeterli olur. Trendyol ile ayna alanında özellikle şık ve kaliteli tasarımlar farklı modeller eşliğinde sizleri bekler.

İhtiyaçlara Cevap Veren Evdema Tasarımları

İhtiyaçlara Cevap Veren Evdema Tasarımları

İhtiyacınızı göz önünde tutarak istediğiniz bir tasarıma sahip olabilirsiniz. Evdema ev dekorasyon alanında özellikle sürekli gelişen ürün çeşitliliğiyle kullanıcıların dikkatini çeker. Dekorasyon kapsamında ihtiyacınız olan ne varsa hepsini sizler için bir araya getirir. Evdema duvar saati şık tasarımları ve farklı ebatları ile yaşam alanınıza eşlik eder. Evde ya da iş yerinde rahatlıkla kullanacağınız farklı tasarımlar mevcuttur. Daha ağır imajı yansıtan modellerden daha sade olanlara kadar birçok ürüne ulaşabilirsiniz. Evdema online olarak satışta yerini alan ürünleriyle sizleri bekler. Trendyol üzerinden online olarak 7/24 tüm tasarımlara ulaşarak ihtiyacınızı anında giderebilirsiniz. Üstelik bütçenize uyan kaliteli ürünlere sahip olabilirsiniz. Her ev dekorasyonu için geliştirilen zengin içerikleri dilediğiniz zaman detaylı inceleyebilirsiniz. Evdema bahçe mobilyaları ile bahçeniz için gereksinim duyduğunuz tüm araç ve gereçleri sizlere sunar. Bahçe alanı geniş bir ürün yelpazesini içinde barındırır. Sizler bahçe için saksıdan budama araçlarına kadar her şeyi rahatlıkla marka altında keşfedebilirsiniz. Bahçeniz için en uygun olan içerikler kaliteli malzemeler eşliğinde Trendyol’da sizleri bekler. Evdema ürünleri ev alanında gereksinim duyulan her şeyi içine alır. Yani ihtiyacınız olan her ürünü marka içinde rahatlıkla tedarik edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken ihtiyacınızı belirleyip Trendyol’dan filtreleme seçeneğini kullanarak alışveriş yapmanızdır. Alışveriş esnasında sizleri kaliteli bir donanıma sahip olan ürünler bekler. Ev alanı birçok gereksinim duyulan eşyayı içinde barındırır. Kimi zaman bu ihtiyaçlar zor bulunanlar arasında olduğu için bulamayabilirsiniz. Ancak mağaza ile en zor bulunan ürünlere bir arada sahip olabilirsiniz. Trendyol ile kaliteden taviz vermeyen ürünleri seçebilir uzun süreli kullanıma sahip olabilirsiniz. Dilediğiniz zaman alışverişinizi Trendyol ile yaparak ihtiyacınızı en uygun modellerle giderebilir ve kaliteyi evinize taşıyabilirsiniz.