En düşük fiyat

Popüler Ürünler

En düşük fiyat

En düşük fiyat

Popüler Ürünler

Daha fazla ürün

Gebze Petshop

Grande, çanta ve cüzdan sektöründe faaliyetlerini sürdüren bir marka. Kadın ve erkek kullanıcıları için birbirinden şık ürün tasarımlarına imza atan Grande Accessories, birinci sınıf materyallerle hazırlanmış yüzlerce farklı modeli sizin beğeninize sunuyor. Deneyimli aksesuar tasarımcıları tarafından büyük bir özen içerisinde hazırlanan Grande ürünleri, şıklığınızı tamamlayarak stilinizi taçlandırıyor.

Trendyol, Grande mağazasını da parmaklarınızın ucuna taşıyor. Markanın yüksek kaliteye sahip ürünlerini bir mağaza altında toplayan Trendyol aracılığıyla siz de güçlü bir stil yaratabilirsiniz. Ürünler İstanbul, Van fark etmeksizin Türkiye'nin her yerine Trendyol'un hızlı teslimatı ile ulaştırılıyor. Her zevke ve her tarza uygun tasarımlar hazırlayan Grande'nin erkek el çantası, kartlık cüzdan, telefon çantası, kemer, postacı çantası, sigaralık, evrak çantası, el cüzdanı ve cüzdan çanta koleksiyonlarını inceleyerek beğendiğiniz ürünleri tek tıkla sipariş verebilirsiniz. Aksesuar alışverişinize Grande indirimleriyle keyif katmak için markanın Trendyol mağazasını takip etmeyi ve indirim bildirimlerinizi açmayı unutmayın.

Grande Cüzdan Modelleri ile Şıklığınıza Asalet Katın!

Grande Cüzdan Modelleri ile Şıklığınıza Asalet Katın!

Tasarımlarında birinci sınıf hakiki deri malzeme tercih eden ve ortaya çok özel ürünler çıkaran Trendyol Grande mağazası, özellikle cüzdan koleksiyonuyla tüketicinin ilgisini üzerine çekmeyi başarıyor. Son derece geniş bir çeşitlilik sunarak ürünleriyle her zevke dokunan Grande deri cüzdan, mekanizmalı cüzdan, kadın kartlık, küçük cüzdan, telefonluklu cüzdan, büyük cüzdan, mini cüzdan ve yumuşak cüzdan gibi farklı modelleri kullanıcısıyla buluşturuyor. Grande'nin erkek cüzdan koleksiyonu siyah, haki yeşili, taba ve lacivert gibi daha klasik renklere sahip modeller sunarken, Grande'nin kadın cüzdan koleksiyonu ise sahip olduğu geniş renk skalasıyla dikkat çekiyor.

Zamana meydan okuyan şık tasarımlarıyla sektörde de adından sıkça söz ettiren Grande'nin deri erkek cüzdan, fermuarlı erkek cüzdan, hakiki deri el portföyü, yatay kadın cüzdan ve tokalı cüzdan koleksiyonlarına göz atarak hem kendinizi hem de sevdiklerinizi şımartacak benzersiz aksesuarlara sahip olabilirsiniz. Marka hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için Trendyol kullanıcılarının Grande yorumlarını inceleyerek ürün deneyimleri hakkında fikir edinebilir veya "Satıcı Soruları" bölümünü ziyaret ederek sıklıkla sorulan sorulara markanın verdiği yanıtları görebilirsiniz.

Grande Çanta Modelleri ile Fark Yaratın!

Trendyol Grande mağazası, çanta koleksiyonuyla da ön plana çıkan bir marka. Giyim tarzının tamamlayıcısı niteliğinde olan çantalar Trendyol Grande mağazasında en şık haliyle sizi bekliyor. Siz de farklı renk, özellik ve formlarda hazırlanan Grande çantaları ile stilinize güçlü bir dokunuş yapabilirsiniz. Markanın kategorileri arasında Grande kadın çanta, deri çanta, sırt çantası, yan çanta, erkek çanta ve okul çantası modelleri de bulunuyor. Sade ve şık tasarımıyla dikkat çeken çanta modellerine veya Grande'nin diğer ürün gruplarına çok özel fiyat seçenekleriyle sahip olmak için hemen Trendyol'un avantajlı dünyasına giriş yaparak markayı takip edebilir ve güncel döneme ait Grande kampanyalarını kaçırmadan faydalanabilirsiniz.

Grande Ürünleri Trendyol'un Ayrıcalıklı Dünyasında Sizi Bekliyor!

Grande Ürünleri Trendyol'un Ayrıcalıklı Dünyasında Sizi Bekliyor!

Koleksiyonlarını Trendyol güvencesiyle satışa çıkaran Grande'de deri kemer, anahtarlık, deri anahtarlık, mekanizmalı kartlık, cüzdanlı kemer, orijinal deri kemer çanta, bileklik, küçük kartlık ve kemer çantası gibi ürün seçeneklerini bulmak da mümkün. Kendi ürün tasarımlarının yanı sıra farklı markaların ürünlerini de bünyesi dahilinde kullanıcıya sunan Grande; Cantaş, Zenga, Guard, Diga, RRM, Ollbag, Hudson, Guzini ve Pidanlu markalarının en beğenilen tasarımlarına da geniş yelpazesinde yer veriyor. Ayrıca Grande'de Coach, Guess, Greyder ve Matraş gibi dünyaca ünlü markaların tasarımları da bulunuyor.

Grande ürün ölçüleri, kargo takibi, iade koşulları ve ürün stok durumu gibi aklınıza takılan tüm sorular için Trendyol "Satıcıya Soru Sor" butonuna tıklayarak Grande ile iletişime geçebilir ve sorularınıza kesin çözümlü yanıtlar alabilirsiniz. Grande fırsatlarıyla bütçenizi düşünmek zorunda kalmadan keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamak için markanın Trendyol'da hizmet sunan mağazasını ziyaret edebilir ve özel tasarım Grande ürünlerini incelemeye başlayabilirsiniz.