En Yeniler

Popüler Ürünler

En Düşük Fiyatlılar

En çok beğenilenler

Fiyat Performans

Daha fazla ürün

Janti

Janti, erkek aksesuar ürünlerini kullanıcılarla buluşturan bir mağaza. Janti ürünleri içerisinde birbirinden şık erkek bileklik, kolye, kol düğmesi, kemer, kartlık ve çorap çeşitlerini bir arada bulabilirsiniz. Mağazanın kaliteli ve zarif aksesuar ürünleri, tarzından söz ettirmeyi seven erkeklere hitap ediyor. Janti ürünlerine Trendyol mağazasında avantajlı fiyatlarla birkaç tıkla sahip olabilirsiniz. Janti kampanyalarından ve en yeni ürünlerden haberdar olmak için mağazayı Trendyol'da takip edebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünler hakkında daha fazla bilgi edinmek için diğer kullanıcıların Janti yorumlarını okuyabilirsiniz. Ürünler ve sipariş süreci ile ilgili merak ettiklerinizi Trendyol üzerinden Janti ile iletişim kurarak satıcıya sorabilirsiniz.

Erkek Aksesuarlarında Zarif Tasarımlar Janti Ürünleriyle Buluşuyor!

Erkek Aksesuarlarında Zarif Tasarımlar Janti Ürünleriyle Buluşuyor!

Janti'nin ürün yelpazesinde çok sayıda erkek aksesuar ürününü bulabilirsiniz. Janti; doğal taşlardan, deriden, metalden ve zincirden yapılan bileklik ve kolye seçeneklerine ev sahipliği yapıyor. Doğal akik, ametist, havlit, yıldıztaşı gibi pek çok özel taştan özenle tasarlanan kolye ve bileklikler zengin renk seçenekleriyle sizleri bekliyor. Deri ya da zincir kolyelerin doğal taş başlıklarına Janti mağazasında göz atabilir, deri ve doğal taşların uyumuyla şık bir görüntü yakalayabilirsiniz. Dilerseniz tamamen gerçek deriden oluşturulmuş bileklikleri tercih edebilirsiniz. Metal başlıklı kolyelerde yaratıcı figürler arasından size en çok hitap eden ürünü seçebilirsiniz.

Mağazada yer alan kol düğmeleri, en özel günlerinizde tüm dikkatleri üzerinizde toplamanıza yardımcı oluyor. İster kendinize ister sevdiklerinize hediye olarak satın alabileceğiniz doğal taşlarla tasarlanmış kol düğmeleri ve daha fazla aksesuar çeşidi için Trendyol Janti mağazasını ziyaret edebilirsiniz. Aksesuar ürünlerinde Janti indirimlerini yakalamak için mağazayı takip edebilir, favori ürünlerinize özel kampanyalardan haberdar olabilirsiniz.

Cüzdan, Kartlık ve Kemer Çeşitlerinde Janti Fırsatları Trendyol ile Kapınıza Geliyor!

Cüzdan, Kartlık ve Kemer Çeşitlerinde Janti Fırsatları Trendyol ile Kapınıza Geliyor!

Janti ürün yelpazesinde erkek cüzdan, kartlık, kemer ve çorap çeşitlerine geniş bir yer veriyor. Trendyol mağazasına giriş yaparak Janti'nin hakiki deriden üretilmiş çeşitli renklerde kartlık ve cüzdan ürünlerini inceleyebilir, ihtiyacınıza yönelik modellerden dilediğinizi sepetinize ekleyebilirsiniz. Floter, mikro, kiremit ve örgü desenlere sahip farklı dokularda cüzdan ve kartlıklar sizleri Janti mağazasında bekliyor.

Mağazanın çorap çeşitlerinde yer alan kaliteli ürünleri üçlü, dörtlü ve altılı setler halinde satın alabilirsiniz. Pamuklu malzemeden üretilen çoraplar babet ya da uzun boy seçenekleriyle farklı stillerde yer alıyor. Siyah ve kahverenginin asil görüntüsüne sahip sportif kemerleri de Trendyol Janti mağazasında bulabilirsiniz.