Sevgililer Gününe Özel

Hediye Kutuları

En Yeniler

Atıştırmalık

Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

Şekerci Cafer Erol

Şekerci Cafer Erol, 1807'de İstanbul'un Eminönü ilçesinde kurulan ve geçmişi Osmanlı saraylarına uzanan bir marka. Soyadları Erol olmadan önce ''Taşköprülü Müftügiller'' olarak tanınan aile; Osmanlı Sarayı'nda şekerhane, tatlıhane gibi bölümlerde çalışıyor. Bu aileden gelen Mehmet Efendi de yıllar içerisinde edindiği bu tecrübeye dayanarak İstanbul'un Eminönü ilçesinde bir şekerci dükkanı açıyor ve markanın hikâyesi böylece başlıyor.

Şekerci Cafer Erol Ankara, Bursa, Erzurum demeden ürünlerini, Trendyol aracılığı ile Türkiye'nin dört bir yanındaki milyonlarca tüketiciye ulaştırıyor. Gelenekselin modernle müthiş bir uyum içerisinde yan yana durduğu Şekerci Cafer Erol şubeleri, Trendyol ayrıcalıklarıyla evlerinize taşınıyor. Siz de Şekerci Cafer Erol ürünlerine Trendyol mağazası ile kolay ve güvenilir bir şekilde ulaşabilirsiniz. Şekerci Cafer Erol'un online satış fırsatlarını kaçırmamak için markanın Trendyol mağazasını takip edebilirsiniz.

Şekerci Cafer Erol Yılbaşı, Bayram ve Tüm Özel Günleriniz İçin Trendyol'da!

Şekerci Cafer Erol Yılbaşı, Bayram ve Tüm Özel Günleriniz İçin Trendyol'da!

Yılbaşı da diğer özel günler kadar önemli bir yere sahip. Özellikle yeni başlangıçlar yapmak için yılın başı bulunmaz bir fırsat. Trendyol Şekerci Cafer Erol mağazası, bugüne özel hazırlanan ve yılbaşında sevdiklerinize hediye edebileceğiniz kutular tasarlıyor. Boy boy hazırlanan bu kutuların içinde şemsiye çikolata, baston şeker, çam ağacı temalı şeker gibi birçok ürün bulunuyor. Tamamı yılbaşı konseptine göre hazırlanmış Şekerci Cafer Erol yılbaşı kutularını markanın Trendyol mağazasına girerek satın alabilirsiniz.

Ramazan ve Kurban Bayramı gibi özel günleri tatlandırmayı da unutmayan markanın farklı boyutlarda hazırladığı bayram sepetlerini de Trendyol Şekerci Cafer Erol mağazasında bulabilirsiniz. Şekerci Cafer Erol kolonya, akide şekerleri, teneke kutu Türk kahvesi, draje çikolata, spesiyal lokum gibi bayram sohbetlerine çok yakışacak ürünleri içeren sepetlerle bayram ziyaretlerinizi renklendirebilir ve sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Avantajlı Şekerci Cafer Erol çikolata fiyatlarını da markanın Trendyol mağazası üzerinden inceleyebilirsiniz. Şekerci Cafer Erol nişan çikolatası, karamelli çikolata, çakıl taşı çikolata, bebek çikolatası, hediyelik çikolata gibi lezzetinden ödün vermeyen ürünlerle özel anlarınızı unutulmaz kılabilirsiniz. Şekerci Cafer Erol fırsatlarını kaçırmamak için markayı Trendyol'da takip edebilir ve beğendiğiniz ürünleri favorilerinize ekleyebilirsiniz.

Sevdiklerinizle Geçirdiğiniz Vakitleri Şekerci Cafer Erol Lokum Çeşitleriyle Tatlandırın!

Sevdiklerinizle Geçirdiğiniz Vakitleri Şekerci Cafer Erol Lokum Çeşitleriyle Tatlandırın!

Trendyol Şekerci Cafer Erol mağazasında birbirinden lezzetli, rengârenk lokum çeşitlerine de ulaşabilirsiniz. Sevdiklerinize yaptığınız küçük ziyaretlerde hediye edebileceğiniz onlarca lokum çeşidini, gün içindeki küçük molalarınızı lezzetlendirmek için de tercih edebilirsiniz. Şekerci Cafer Erol'un kuş lokumu, cevizli lokum, Türk lokumu, spesiyal lokum gibi ürünlerine göz atarak damak tadınıza en uygun seçenekleri bir tıkla sepetinize ekleyebilirsiniz. Avantajlı Şekerci Cafer Erol lokum fiyatları sayesinde daha keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Trendyol'un hızlı gönderim ayrıcalıkları sayesinde ürünlerinizi en kısa sürede kapınızdan teslim alabilir ve kahvenizin, çayınızın yanında keyifle tüketebilirsiniz.

Şekerci Cafer Erol; badem ezmesi, reçel, mevlid şekeri, lohusa şekeri, pestil, pasta, cezerye, Halep tatlısı, rulokat, antep fıstığı ezmesi, marzipan, karamel şeker gibi lezzetli ürünlere de geniş yelpazesinde yer veriyor. Yüzlerce yıllık tecrübeyle üretilen Şekerci Cafer Erol vişne reçeli, gül reçeli, ayva reçeli ürünleriyle siz de kahvaltı sofralarınızı şenlendirebilirsiniz. Birbirinden özel ve lezzetli ürünleri, Şekerci Cafer Erol Türk çayı çeşitleriyle taçlandırarak aileniz ve misafirlerinizle geçirdiğiniz vakitleri unutulmaz kılabilirsiniz. Şekerci Cafer Erol fiyat listesini de markanın Trendyol mağazası üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Marka ve ürünleri hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar için Trendyol üzerinden Şekerci Cafer Erol ile iletişime geçebilir ve satıcıya sorularınızı iletebilirsiniz. Trendyol kullanıcılarının Sekerci Cafer Erol yorumlarına göz atarak ürün ve alışveriş deneyimleri hakkında fikir edinebilirsiniz.

Şekerci Cafer Erol kampanyaları ve indirimleriyle avantajlı bir alışveriş deneyimini kaçırmamak için siz de markanın Trendyol mağazasını hemen ziyaret edebilirsiniz.