Görselli Yorumlar

Daha fazla ürün

YektaHome

YektaHome bahçe ve balkon mobilyaları ile kamp ürünlerini kullanıcıyla buluşturan ve bütçe dostu fiyatlarla hizmet veren bir marka. YektaHome İzmir'de başladığı yolculuğuna Trendyol güvencesiyle ürünlerini Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırarak devam ediyor. Siz de YektaHome ürünlerini inceleyerek evlerinizde konforu yakalayabilir, bahçe ve balkonlarınızda şık dönüşümler yapabilirsiniz. YektaHome salıncaktan kamp sandalyesine, minderden laptop masasına kadar birçok ürünü sizlerle buluşturuyor. Geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla YektaHome Trendyol'da sizleri bekliyor.

Trendyol YektaHome mağazasında bulabileceğiniz kategoriler:

  • Kamp Sandalyesi
  • Bahçe Takımları
  • Salıncak ve Hamak
  • Kamp Masa ve Sandalye Seti
  • Şemsiye ve Tente
  • Bahçe Masası
  • Bahçe Sandalyesi
  • Minderler
  • Yatak Başlığı
  • Çalışma Masası
  • Askılık
  • Askı
  • Balıkçılık Aksesuarları
  • Diğer Kamp Mutfak Ürünleri
  • TV Sehpa ve Ünitesi
  • Orta Sehpa

YektaHome Birbirinden Şık Bahçe ve Balkon Mobilyalarıyla Trendyol'da!

YektaHome Birbirinden Şık Bahçe ve Balkon Mobilyalarıyla Trendyol'da!

Sıcak havaların keyfini doyasıya çıkarabileceğiniz bahçe ve balkonlarınızda konforlu ve şık alanlar yaratmak için Trendyol'da YektaHome mağazasını ziyaret edebilirsiniz. YektaHome bahçe salıncağı, salıncak minderi, balkon salıncağı, balkon masası, bahçe oturma grubu gibi pek çok ürünüyle evinizde samimi ve şık oturma alanları oluşturmanıza olanak sağlar. YektaHome 3 kişilik salıncak modelleriyle ailecek yaşadığınız keyifli anlarınıza eşlik ederken siz de konforunuzdan ödün vermeden muhabbet etmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Sevdiklerinizle yiyeceğiniz akşam yemeklerinde YektaHome rattan masa takımı, balkon koltuk takımı, katlanır balkon masası ürünlerini tercih ederek estetik ve şık davetlere ev sahipliği yapabilirsiniz.

Evinizi YektaHome Ürünleriyle Tasarlayın!

YektaHome askılık, çiçek standı, ev salıncağı gibi ürünlerle evinizin her alanında tarzınızı yansıtan köşeler oluşturabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza uygun olarak YektaHome bilgisayar masası, laptop masası ürünleriyle konforlu ve estetik çalışma alanlarına sahip olabilirsiniz. Birbirinden şık TV ünitesi ve orta sehpa modelleri arasından seçeceğiniz ürünlerle tarzınızı yansıtan mobilyalara Trendyol güvencesi ve YektaHome kalitesiyle sahip olabilirsiniz. Bütçe dostu fiyatların adresi Trendyol'da YektaHome balkon mobilyası kategorilerinden ihtiyacınız olan ürünleri seçerek kaliteli ve güvenli alışverişler yapabilirsiniz. YektaHome salıncak fiyatları ile avantajlı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

YektaHome Plaj ve Piknik Ürünleriyle Evinizin Konforunu Yanınızda Taşıyın!

YektaHome Plaj ve Piknik Ürünleriyle Evinizin Konforunu Yanınızda Taşıyın!

Trendyol YektaHome mağazasından yapacağınız alışverişlerle sokakta, plajda ya da ormanda evinizin konforunu yakalayabilirsiniz. Sevdiklerinizle ya da tek başınıza çıktığınız tatillerde YektaHome kamp sandalyesi ürünleriyle tatil keyfinizi ikiye katlayabilir, uzun yıllar güvenle kullanabileceğiniz kamp sandalyelerine sahip olabilirsiniz. Katlanır masa ve sandalyelerden oluşan YektaHome kamp setleri sayesinde evinizdeki hijyenik yemek ortamını gittiğiniz her yerde kolayca oluşturabilirsiniz. YektaHome piknik sandalyesi modelleriyle konforunuzdan ödün vermeden piknik anıları oluşturabilirsiniz.

İhtiyacınız olan ürünlere kolayca ulaşabileceğiniz Trendyol'da YektaHome plaj sandalyesi kategorisiyle sahilde de yalnız değilsiniz. YektaHome plaj sandalyesi, şemsiye gibi ürünlerle plaj keyfinizi ikiye katlayabilirsiniz. Katlanır masa ve sandalye ürünleriyle hem alandan tasarruf edebilir hem de evinizin konforunu yanınızda taşıyabilirsiniz. Katlanabilir veya taşıma çantalı seçeneklerini sunan Trendyol YektaHome mağazası aracılığıyla yer kaplamayan ve taşıma kolaylığı sağlayan ürünlere sahip olabilirsiniz. YektaHome balıkçılık ve kamp ürünleriyle doğayla iç içe tatil yaparken aileniz ve sevdiklerinizle harika anılar yaratabilirsiniz.

Trendyol Güvencesiyle YektaHome Ürünleri ile Tanışın!

Her ihtiyaca ve tarza uygun ürünleri Trendyol güvencesi ile kullanıcıya sunan YektaHome kampanyaları ve fırsatlarını kaçırmamak için mağazayı ziyaret edebilirsiniz. YektaHome indirimleri ile satın almak istediğiniz ürünlere daha avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Tek tıkla sepetinize ekleyebileceğiniz ürünler hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için YektaHome yorumlarına bakarak kullanıcı deneyimlerine göz atabilirsiniz. Merak ettiğiniz bir detayı öğrenmek için Trendyol üzerinden YektaHome iletişim kanalını kullanarak satıcıyla iletişime geçebilirsiniz. Trendyol'un ayrıcalıklarla dolu dünyasında satın almak istediğiniz ürünlere daha avantajlı fiyatlarla sahip olmak ve kampanyalardan haberdar olmak için YektaHome mağazasını takip edebilirsiniz.