MAGNETDEPO Çanakkale Temalı Satranç Takımı ve Sedefli Helena Satranç Tahtası

5.990 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MAGNETDEPO Çanakkale Temalı Satranç Takımı ve Sedefli Helena Satranç Tahtası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oğuz Özçelik Satıcı Ünvanı: OĞUZ ÖZÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2636646836000011 Vergi Kimlik Numarası: 6730018585
    Bu ürün Oğuz Özçelik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÇANAKKALE TEMALI LÜKS SATRANÇ VE ORJİNAL HELENA SEDEFLİ SATRANÇ TAHTASI 16 PİYONUN HER BİRİ FARKLI, GERÇEK SİYAH-BEYAZ FOTOĞRAFLARDAN MODELLENDİ. POLYESTER %100 EL BOYAMASI ŞAH BOYU 12 CM BÜYÜK BOY Satranç tahtası 53 x 53 cm kare ebatı 5 cm Osmanlı takımı: Atatürk, İsmet İnönü, Seyit onbaşı, Süvari, Çanakkale Anıtı, Onbeşlikler İtilaf devletleri takımı: Winston Churchill, İan Hamilton, Sackville Carden, Süvari, Anzak Anıtı, Anzak askerleri Bu takımı, büyük bir idealizm ile tasarlayıp ürettik. Keyifle kullanmanız dileği ile.
Geri Bildirim Ver