Marka Yayınları Tyt Branş Deneme Seti

64 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Marka Yayınları Tyt Branş Deneme Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sıfır6 Satıcı Ünvanı: MEHMET DOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3040329915
    Bu ürün Sıfır6 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tyt branş deneme seti marka yayınları Tyt türkçe 3x40 deneme marka yayınları Tyt matemaik 3x40 deneme marka yayınları Tyt fen bilimleri 3x20 deneme marka yayınları Tyt sosyal bilimler 3x25 deneme marka yayınları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Basım Yılı 2024
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Marka Yayınları Deneme Seti Çeşitleri Trendyol'da!

İyi bir üniversiteye yerleşmek için lise öğrencileri yüksek yoğunlukta bir çalışma programı içine girer. Bu süreçte onların çalışmasını destekleyici ve konuları daha iyi öğrenmelerini sağlayan çeşitli kitaplar ders çalışma rutinine eklenir. Marka Yayınları TYT branş deneme seti ise bu yardımcı kaynaklardan bir tanesidir. Deneme setleri öğrencilerin eksiklerini farkedebileceği farklı soru tarzlarını içerir. Branş deneme seti ise matematik, Türkçe, fen bilimleri ve sosyal bilimler alanlarında spesifik olarak hazırlanmıştır. Bu denemeler sayesinde öğrenciler belli bir alanda eksiklerini ve geliştirmeleri gereken noktaları farkedebilir.

  • 4 farkı alan denemesi bulunur.
  • Sınav sistemine uyumlu güncel test formatındadır.
  • TYT sınavına hazırlananlar için uygundur.

Marka Yayınları Tyt Branş Deneme Setinin İçeriği Nasıldır?

Marka Yayınları Tyt Branş Deneme Setinin İçeriği Nasıldır?

Marka Yayınları TYT branş deneme seti, üniversite giriş sınavından çıkan alan sorularını içerir. Set içeriğinde dört adet deneme kitabı bulunur. Bu kitaplar branşlara göre ayrılır. Her alana ait üçer tane deneme bulunan bu set toplamda 12 test içerir. Testlerin içerdiği soru sayıları ise alana göre değişiklik gösterir. Marka Yayınları Türkçe 3&215;40 deneme seti, kırk soruluk testlerden oluşur. Diğer yandan sosyal bilimler denemeleri 25 soruluktur. Buradaki asıl amaç, üniversite sınavı soru dağılımını sağlamaktır. Bu sayede, branş testlerini birer tane alıp genel genel bir TYT denemesi de oluşturulabilir. Yine bu doğrultuda, konu eksikleri olan farklı branş testleri de kombinlenebilir. Örneğin, Marka Yayınları TYT Matematik 3&215;40 deneme seti içerisinden bir test ile fen bilimleri alanından başka bir tanesi birlikte çözülebilir.

Marka Yayınları Tyt Branş Deneme Setini Kimler Alır?

Lise çağındaki çoğu öğrenci TYT sınavına erken hazırlanmaya başlıyor. Bu durumda, Marka Yayınları TYT branş deneme seti sadece o sene değil ileride üniversite sınava gireceklere de hitap eder. TYT sınavında öğrenciler kendi alanlarına öncelik verir. Bu yüzden, matematik ve Türkçe bütün öğrenciler için önemli iken fen bilimleri için aynı durum olmayabilir. Bu deneme setinin branşlara ayrılması ise farklı alanlardan sınavlara hazırlanan öğrenciler için avantaj sağlar. Bu ürünü kullanan öğrenciler, kendi odak alanlarına göre çalışma imkanı bulurlar. Kendi çalışma rutinlerine göre alan denemelerinden faydalanabilirler. Denemeler, öğrencilerin zaman yöntemlerini geliştirmek için de kullanılır. Özellikle sayısal alanlarda zaman sorunu yaşayan öğrenciler hızlı çözme alışkanlığı için Marka Yayınları TYT fen bilimleri 3&215;20 deneme setine ağırlık verebilirler. Sözel ve eşit ağırlık öğrencileri için Marka Yayınları TYT sosyal bilimler 3&215;25 deneme seti daha öncelikli olacaktır.

Marka Yayınları Tyt Branş Deneme Seti Güncel midir?

Üniversiteye giriş için yapılan sınavlar ve soru tarzları sürekli bir değişim içerisindedir. Bu sebeple yardımcı kitapların değişimleri takip etmesi oldukça önemlidir. Eski tip sınav sorularının kullanıldığı kitaplar öğrenciler için pek faydalı olmayabilir. Marka Yayınları TYT branş deneme seti güncellenmiş soruları ile ön plana çıkıyor. Soruların güncelliğini sağlamak için belli yöntemler vardır. Geçmiş zamanlarda çıkmış sorular analiz edilir. Bu sayede, sorular arasındaki değişimler bulunur. Sonrasında değişimler göz önüne alınarak, bir sonraki sınav döneminde hangi tip soruların çıkabileceği tahmin edilir. Bu şekilde güncel test soruları hazırlanır. Marka Yayınları TYT branş deneme seti yorum kısmına bakarak kitapları kullananların fikirlerine ulaşabilirsiniz. Sizde çocuğunuz ya da kendiniz için kaliteli bir deneme seti arıyorsanız, bu ürünü Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.