5
Bebek ve Çocuk Müzikleri kategorisinde
en çok ziyaret edilen 5. ürün

MARPAC bebek için taşınabilir beyaz gürültü ses makinesi

5.899 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

MARPAC bebek için taşınabilir beyaz gürültü ses makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GÜRÜLTÜYÜ ETKİLİ BİR ŞEKİLDE MASKELER: 1962'den bu yana nesillerce sevilen Yogasleep, beyaz gürültü makinelerinde güvenilir liderdir. Hafif bir esintiyi anımsatan imza niteliğindeki sesimiz, milyonlarca kişinin daha iyi bir uyku deneyimi yaşamasına yardımcı oldu. Hushh, rahatsız edici sesleri etkili bir şekilde engelleyerek bebeğinizin nerede olursanız olun rahatsız edilmeden uyumasını kolaylaştırır.
  • YATIŞTIRICI SESLER VE GECE IŞIĞI: Ses ortamınızın kontrolünü elinize alın ve üç sakinleştirici ses arasından seçim yapın: parlak beyaz gürültü, derin beyaz gürültü veya hafif sörf ve bebek için mükemmel uyku ortamını yaratmak için ses seviyesini ayarlayın. Hushh'un yumuşak sarı renkli LED gece lambası, gece boyunca bebeğinizin uykusunu bozmadan sizi rahatlatmaya ve yönlendirmeye yetecek kadar parlaklık yayar.
  • KOMPAKT VE TAŞINABİLİR: Hareket halindeki yaşam için tasarlanan Hushh, her aile için mükemmel bir seyahat arkadaşıdır. Yalnızca 3,5 inç çapında ve 3,8 ons ağırlığındaki bu seyahat ses makinesi, her bebek bezi çantasına veya sırt çantasına mükemmel şekilde sığar ve bebek arabasına, araba koltuğuna veya beşiğe kolayca tutturulması için esnek, bebekler için güvenli bir klipsle birlikte gelir.
  • USB ŞARJ EDİLEBİLİR: Pilleri ve elektrik prizlerini unutun
  • Hushh, tek şarjla 6 saatten fazla çalışabilir ve şarj için kullanışlı bir USB kablosuyla birlikte gelir. Lütfen unutmayın: Bu ses makinesi taşınabilir kullanım için tasarlanmıştır ve her 14 günde bir kapatılıp fişi çekilmelidir. Kapatılmadığı ve fişi çekilmediği takdirde ünite donabilir veya performansı olumsuz etkilenebilir.
  • KULLANIMI KOLAY VE ÇOCUKLAR İÇİN GÜVENLİ: Tek elle çalıştırılması ve sezgisel arayüzü ile Hushh'un elleriniz dolu olduğunda bile kullanımı çok kolaydır. Çocuk emniyet kilidi özelliği, ayarların meraklı küçük parmaklar tarafından değiştirilmemesini sağlayarak bebeğinize kesintisiz konfor sağlar. Temizlemek için ünitenizi noktasal olarak temizleyin veya silin.
Geri Bildirim Ver