MasterCar Seyahat Boy Çantada Taşınabilir Parfüm Şişesi Çanta Ve Cepte Taşınabilir Koku Parfüm Kabı Sprey Şişe

79,99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
99,99 TL

Ürün Bilgileri

MasterCar Seyahat Boy Çantada Taşınabilir Parfüm Şişesi Çanta Ve Cepte Taşınabilir Koku Parfüm Kabı Sprey Şişe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: m&s home Satıcı Ünvanı: CELİL BURHAN ARSLANCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1995487111600001 Vergi Kimlik Numarası: 0840960033
    Bu ürün m&s home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ürün Özellikerli: KULLANIŞLI VE SEYAHAT BOYUTU:Her ürün, cep boyutunda parfüm mini sprey şişesidir, boyut 8 * 1.7 cm. Hafif ve dayanıklı alüminyum malzeme, bir el çantası veya cepte taşımak için idealdir. PREMIUM KALİTE:Atomizerin kabuğu yüksek kaliteli alüminyumdan ve içi plastiktan yapılmıştır, bu nedenle yere düştüğünde kırılacağından endişelenmenize gerek yoktur, dayanıklıdır. SIZINTI YOK !! EŞSİZ GÖRSEL TASARIM:Parfüm atomizörlerinin şişesinde net bir pencere vardır, böylece zamanında doldurmak için sıvının hacmini izleyebilirsiniz. YENİDEN DOLDURMASI KOLAY:Öncelikle, atomizör sprey şişesinin kapağını çıkarın ve içindeki havayı boşaltmak için başlığı birkaç kez basın. İkinci olarak, parfüm şişesinin kapağını çıkarın, ardından mini sprey şişesinin alt kısmının pipete yönelmesine izin verin ve son olarak mini sprey şişesini parfümü doldurmak için tekrar tekrar yukarı ve aşağı doğru bastırın. GENİŞ UYGULAMALAR:Bu yeniden doldurulabilir seyahat parfüm kapları, uçucu yağlar, parfümler, buharı ve çeşitli su bazlı sıvılar, esanslar, tonerler, gül suyu uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 50 ml
Geri Bildirim Ver