Mastor Kalıcı Makyaj Cihazı Seti Pmu

39.500 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Mastor Kalıcı Makyaj Cihazı Seti Pmu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Phanes Beauty Satıcı Ünvanı: PHANES KOZMETİK ESTETİK MEDİKAL ÜRÜNLERİ DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0729101898100001 Vergi Kimlik Numarası: 7291018981
    Bu ürün Phanes Beauty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Mastor Türkiye ve Avrupa Resmi Distribütörü olan Mastor akıllı dijital mikro pigmentasyon ve mikro iğneleme sistemi hem kalıcı makyaj hem de mikro iğneleme tedavisinde kullanılabilir, kullanımı kolaydır ve bunun için sadece iğne kartuşunu değiştirmeniz yeterlidir. Ergonomik tutuş özelliğine sahiptir. Ürün 1 yıl garantilidir. Garanti şartları için lütfen firmamız ile iletişime geçiniz. 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade sadece kullanılmamış cihazlarımız için geçerlidir. Distribütörü olmayan firmalardan alınan Mastor ürünleri için firmamız sorumlu değildir ve cihazlar garanti kapsamında değildir. MASTOR KALICI MAKYAJ SETİ KUTU İÇERİĞİ 1 *Set Mastör Dijital PMU Cihazi Kutu içeriği 1 * 2.5 inch ekrani ile Akilli dijital Güç Ünitesi 1 * Otomatik ayarlanir iğneli el kalemi 1 * Güç Kablosu ( AB/USA/AU) 1 * USB Bağlanti 1 * Kutu ( 15 Adet) RL1 Kartuj iğnesi 1 * Karton Kutu Kartuj Modeli : Mastör Micro Pigmentasyon cihaz kartuşu Kartuj Çeşitleri: R1, R3, R5, F5, V9, V12, Meso9, Meso12 Kartuj İğneleri Yarıçapı : 0.30 mm İğne ucu ayarlama aralıkları : 0.20 – 2.5 mm İğne Atış Frekansı : Saniyede 110 – 180 atış – Tek kullanimlik , Sterilize edilmiş , ayrı paketlerde iğneler – 15 adet/Kutu iğne hediyesidir.

Ürün Özellikleri

  • Set İçerik Adeti 4
Geri Bildirim Ver