Maybelline New York Cheek Heat Likit Allık - 10 Scorch - Pembe

279 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL
550 TL'ye %6 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
340,59 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Maybelline New York Cheek Heat Likit Allık - 10 Scorch - Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENCERLER MAĞAZACILIK Satıcı Ünvanı: GENCERLER MAĞAZACILIK İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0391031139000011 Vergi Kimlik Numarası: 3910311390
    Bu ürün GENCERLER MAĞAZACILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maybelline New York Cheek Heat Likit Allık - 10 Scorch

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Renk Pembe
  • RGB #F0A3D4
Geri Bildirim Ver

Maybelline New York 3600531591311 Cheek Heat 10 Scorch Likit Allık

En çok tercih edilen allık türleri arasında likit allıklar yer almaktadır. Makyaj konusunda dünyaca ünlü marka olan Maybelline tarafından üretilen bu ürün ise likit allık konusunda deneyimi en üst seviyeye taşımaktadır. Maybelline New York Cheek Heat likit allık renkleri arasında öne çıkan 10 Scorch pembe renk, kadınların favori renklerinden biridir. Maybelline Cheek Heat Pink 10 Scorch likit allık, soğuk ve pembe tonu ile ideal görünüme ulaşmaya yardımcı olur. Son derece doğal bir formüle sahip olmasının yanında doğal bir görünüm elde etmek için de oldukça verimlidir. Daha hafif bir kıvama sahiptir ve cildi ağırlaştırmaz. Cilt üzerinde kolayca yayılır ve katlı uygulama ile yoğunluğu artırılabilir.

  • Cildi ağırlaştırmayan hafif ve ipeksi kıvam
  • Tekrarlı uygulama ile artırılabilen renk yoğunluğu
  • Su bazlı yumuşak jel yapı

Maybelline New York Cheek Heat Likit Allığın Özellikleri

Maybelline New York Cheek Heat Likit Allığın Özellikleri

Maybelline Cheek Heat Pink 10 Scorch likit allık, bir allıktan beklenen tüm verimi en üst düzeyde sunabilen bir üründür. Sahip olduğu benzersiz özellikler sayesinde, yapılan makyajın bir üst seviyeye taşınmasında önemli bir rol oynar. Doğal makyaj trendlerinin en önemli aktörlerinden biri olan Maybelline Cheek Heat, pembenin en güzel tonunu içeren 10 Scorch ile kullanıcıların ihtiyacını karşılar. Yanaklarda taze bir görünüm yaratan ürün, kremsi dokusu ile rahat bir şekilde uygulanır. Cildi ipeksi bir forma ulaştıran bu allık, su bazlı jel yapıya sahiptir. Hafif bir formüle sahip olup cildi ağırlaştırmaz. Artırılabilir renk yoğunluğuna sahip olması ise en önemli özelliklerinden biri olarak değerlendirilir. Aynı yüzeye birden fazla uygulanarak istenilen renk yoğunluğuna ulaşılabilir. Cilde ışıltı verir ve cildin sağlıklı bir şekilde görünmesine yardımcı olur.

Cheek Heat Likit Allığın Kullanımı Pratik midir?

Cheek Heat Likit Allığın Kullanımı Pratik midir?

Makyaj malzemelerinde pratik kullanım, aranılan en önemli niteliklerin başında gelir. Bunun sebebi makyaj süresini minimuma, alınan verimi ise maksimuma çıkarma amacıdır. Maybelline Cheek Heat Pink 10 Scorch likit allık, bu amaca doğrudan hizmet edebilen pratik bir üründür. Uygulaması ise son derece basittir. Fırça, sünger ya da parmak fark etmeksizin pratik bir şekilde uygulanabilir. Yanaklardan başlayan uygulama şakaklara doğru devam ettirilir. Tek kat uygulandığında bile etkisini gösterir. Rengin daha yoğun ve belirgin olmasını isteyen kullanıcılar, üst üste uygulama yaparak pratik bir şekilde ideal renge ulaşabilirler. Maybelline Cheek Heat Pink 10 Scorch likit allık yorumları da kullanıcıların bu konudaki memnuniyetlerini içermektedir. Pratik kullanım sunan bu küçük tüp allık sayesinde kullanıcılar zaman kaybı yaşamadıklarını belirtmektedir.

Cheek Heat Likit Allık Her Cilt Tonuna Uygun mudur?

Cheek Heat Likit Allık Her Cilt Tonuna Uygun mudur?

Maybelline Cheek Heat Pink 10 Scorch likit allık, soğuk ve açık bir pembe renk tonuna sahiptir. Bu renk tonu, hemen her cilt tonu için uygundur. Özellikle beyaz tenlilerde fark yaratan ve doğal görünüm sunan bir tondadır. Romantik ve soft bir his yaratmak için kullanılabilecek en ideal renklerden biridir. Daha çok açık cilt tonlarına uyum sağlasa da tercihe göre her tonda kullanılabilir. Kolay dağılması ve kalıcı olması da uyumlu bir kullanım sunabilmesini sağlayan detaylardır. Bu likit allık, uygulandığı bölgede iz bırakmadan eşit bir şekilde dağılır. Işıltılı bir görünümün devamında aydınlık ve hafif bir bitişe sahiptir. Bu özellikler doğrultusunda incelendiğinde, doğal makyaj trendlerine uyum sağlama konusunda yüksek verimlilik sunmaktadır. Makyaj masalarının ve makyaj çantalarının favori allıklarından biri olan Maybelline Cheek Heat, sahip olduğu yüksek kalite ile de fark yaratabilen bir üründür.