Maybelline New York Maybelline Metalik Aydınlatıcı- Highlighter Molten Gold-100 +tattoo Liner Smokey Siyah Jel Eyeliner

549,99 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Maybelline New York Maybelline Metalik Aydınlatıcı- Highlighter Molten Gold-100 +tattoo Liner Smokey Siyah Jel Eyeliner

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYandBi Satıcı Ünvanı: BİLAL KAYHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5380248896
    Bu ürün AYandBi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maybelline New York Metalik Aydınlatıcı - Master Chrome Metallic Highlighter Molten Gold- 100 No Nefes Kesici Yoğunlukta Metalik Yansımalı İlk Aydınlatıcı Pudra
  • Sıcak Tonlu Metalik Yansımalarla Güçlü Aydınlatıcı Etki Yaratır.
  • Maybelline - Eyeliner Dövme Kalemi Smokey - 010: Smokey Black Maybelline's Tattoo Studio Smokey Jel Kalem, ilk bükülebilir jel astardır. Maybelline's Tattoo Studio Smokey Jel Kalem, ilk bükülebilir jel astardır. Uzun süre kalıcı dövme mat kaplama ile dumanlı bir görünüm elde edin. Dumanlı bitişli su geçirmez dövme efektli otomatik eyeliner. Tattoo formülü suya, sürtünmeye ve tere dayanıklıdır. Bir kez uygulandığında 36 saate kadar kalıcıdır. Hem kirpik çizgisi hem de su hattı üzerinde daha kolay uygulama için kremsi bir doku. Otomatik aplikatör ve ucun altında yerleşik kalemtıraş ve daha detaylı eyeliner'larınızın ucunu keskinleştirmek için karıştırma süngeri.
Geri Bildirim Ver