Maybelline New York Snapscara Maskara - Pitch Black (SİYAH)

Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Maybelline New York Snapscara Maskara - Pitch Black (SİYAH)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LAGERTHA SHOP Satıcı Ünvanı: LAGERTHA KOZMETİK ZÜCCACİYE TEKSTİL KIRTASİYE LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608131696300001 Vergi Kimlik Numarası: 6081316963
    Bu ürün LAGERTHA SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şipşak uygula, şipşak çıkar! Maybelline New York'tan Yeni Snapscara Maskara ile anında uzun görünümlü, hacimli kirpikler. Hem de topaklanma olmadan! Snapscara Maskara, yepyeni formülü sayesinde kolayca uygulanır, ve kolayca temizlenir. Bulaşma ve topaklanma yapmaz.Siyah Tüm Cilt Tipleri İçin Her Yaş grubuna uygun Clean Volume

Ürün Özellikleri

  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Fırça Tipi Plastik
  • Etki Hacim Verici
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Maybelline New York Snapscara Maskara Siyah

Göz makyajının vazgeçilmez ürünleri arasında maskaralar yer alır. Cilt tipine ve yaş grubuna uygun doğru ürün seçimi ise müşteri memnuniyetinde oldukça önemli bir rol oynar. Maybelline New York Snapscara maskara bulaşma ve topaklanma önleyici özel bileşenleri ile hacimli kirpiklere ulaşmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alır. Snapscara maskara, formülü sayesinde kolayca uygulanır ve pratik bir şekilde temizlenir. Gözleri ovalamayı gerektirmeyen rahat temizlenebilirliği sayesinde hassas gözlere sahip müşterileri memnun eder. Maybelline New York Snapscara maskara siyah rengi ile gözlere istenilen derinliği katar ve beklenen güçlü etkiyi yaratır. Maybelline New York Snapscara maskara tüm cilt tipleri ve her yaş grubuna uygun olmasıyla geniş bir müşteri yelpazesine hitap eder.

  • Uzun görünümlü ve hacimli kirpikler
  • Bulaşma ve topaklanma önleyici formül
  • Kolay uygulama ve kolay temizlik

Hacimli Kirpikler için Maybelline New York Maskara

Hacimli Kirpikler için Maybelline New York Maskara

Snapscara maskara, gözlerinizi siyahın asil tonlarıyla öne çıkarmak için ideal bir üründür. Yelpaze şeklinde özel olarak tasarlanmış ergonomik fırçasıyla kirpiklere kökten uca kadar ulaşır ve doygun siyah rengi ile gözlerinizi istenilen çarpıcı formuna ulaştırır. Yelpaze fırçanın iç ve dış kısımları her kirpik boyu için kullanıma uygundur. Kıvrımlı fırçanın iç kısmı kısa kirpiklere ulaşmayı kolaylaştırırken, dış kısmı ise kirpikleri boydan boya her açıdan kavrayarak doygun ve dolgun bir görünüme ulaşmalarını sağlar. Kullanımı oldukça kolay olan maskarayı istenilen kirpik hacmi ve uzunluğu elde edilene kadar kirpiklere uygulamak yeterlidir. Uzun görünümlü ve hacimli kirpiklerin etkisi gün boyu sizinle kalır. Maybelline New York Snapscara maskara siyah kullananlar hacim, dolgunluk, uzunluk ve güçlü görünüm başta olmak üzere istenilen görünümü pratik bir şekilde elde ederler.

Profesyonel Bir Görünüm İçin Maybelline New York Maskara

Profesyonel Bir Görünüm İçin Maybelline New York Maskara

Göz makyajı esnasında karşılaşılan yaygın sorunların başında bulaşma ve topaklanma gelir. Özenle tasarlanmış formülü ile Maybelline New York Snapscara maskara stabil halde dahi sıvı formunu korumasıyla dikkat çeker. Snapscara maskara hem istenmeyen bulaşmaları engelleyerek makyaj süresini kısaltır hem de topaklanma sorununu ortadan kaldırarak profesyonel bir görünüme ulaşmaya imkan verir. Kirpikleri tek tek ayırarak hacimlendirir ve gözde ağırlık yapmaz. İçeriğindeki bileşenler sayesinde akıcı bir forma sahip olan Snapscara maskara istenmeyen bir görüntü oluşmasına fırsat vermez. Ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Snapscara maskara fırçasını gözün dış köşesinden iç köşesine doğru istenilen hacmi elde edene kadar kirpiklere uygulamak yeterlidir. Maskaranın kısa bir sürenin ardından kuruması ile birlikte gün boyu uzun görünümlü ve hacimli kirpikler size eşlik eder. Ürün, sizi yormadan pratik bir şekilde temizlenebilir.

Maybelline New York Maskara Fiyatı ve Yorumları

Maybelline New York Maskara Fiyatı ve Yorumları

Maybelline New York Snapscara maskara siyah fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. İçerdiği bileşenlerin çeşitliliği, ürünün tasarımında kullanılan şık ve dayanıklı malzemeler, kaliteli bir deneyim hedefleyen estetik ve ergonomik tasarım bunlardan yalnızca birkaçıdır. Maybelline Snapscara maskara yorumları, ürünü deneyimlemiş müşterilerin tecrübeleri ve ürün üzerindeki kişisel kriterleri hakkında aydınlatıcı bilgi almak için idealdir. Siz de yorumları okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Ürünü, sunduğu kullanım kolaylığı ve makyajlarınızdaki tamamlayıcı etkisi ile tercih edebilirsiniz. Gözünüzde ağırlık yapmadan etkili bir görünüm sağlayan ürün, müşteriler tarafından beğeni ve ilgi toplar. Maybelline New York Snapscara maskara siyah yorumları aracılığı ile daha önceden ürünü kullanmış müşterilerin deneyimleri hakkında bilgi edinebilir, Trendyol aracılığı ile ürünü hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.