MediaCat Kitapları Ciddi Ciddi Mizah

396,94 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

MediaCat Kitapları Ciddi Ciddi Mizah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lilyum AVM Satıcı Ünvanı: NECLA GEZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7940201205
    Bu ürün Lilyum AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 'Mizah işte ve yaşamda gizli silahınızdır.' Böyle diyor Jennifer Aaker ve Naomi Bagdonas son kitapları Ciddi Ciddi Mizah ta. Araştırmalar mizah ve kahkahanın, bağları ve ilişkileri güçlendirmek,stres ve gerilimi dağıtmak, dayanıklılığı artırmak ve yüksek risk koşullarında iyi performans sergilemek için elinizdeki en değerli araçlardan biri olduğunu gösteriyor. Aaker ve Bagdonas, bu kitaplarında sizi işinize ve yaşamınıza daha çok mizah ve şakacılık katmaya teşvik ediyor ve bunun yolunu gösteriyorlar. Bu kitapla, mizahın nasıl işlediğini ve daha da önemlisi mizahı nasıl daha etkili kullanabileceğinizi davranış bilimcilerden, birinci sınıf komedyenlerden ve iş liderlerinden öğreneceksiniz. Ciddi Ciddi Mizah la Aaker ve Bagdonas ın eğlenceli rehberliğinde daha sağlam bağlar kurmak, daha yetkin görünmek ve daha yaratıcı olmak için mizahtan nasıl yararlanabileceğinizi keşfedin. Ürün Adı: Ciddi Ciddi Mizah Ürün Kodu: 9786052314791 Yazar: Jennifer Aaker,Naomi Bagdonas Basım Yılı: 2023 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 248 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 2 GB
Geri Bildirim Ver