MediaCat Kitapları Outliers (çizginin Dışındakiler)-bazı Insanlar Neden Daha Başarılı Olur ? Malcolm Gladwell

274,99 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
3. Ürüne 49 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

MediaCat Kitapları Outliers (çizginin Dışındakiler)-bazı Insanlar Neden Daha Başarılı Olur ? Malcolm Gladwell

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Orkide Kitap Satıcı Ünvanı: EBRU ATAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8080567176
    Bu ürün Orkide Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bazı insanlar neden başkalarından daha başarılı olur? Başarılı insanlar hakkında anlatılan bir hikaye vardır
  • onların zeki ve hırslı oldukları söylenir. Outliers’te Malcolm Gladwell başarının gerçek hikayesinin bundan çok farklı olduğunu ve bazı insanların neden başarılı olduğunu anlamak için, bunların çevrelerine daha dikkatli bakmamız gerektiğini iddia ediyor. Mesela aileleri, doğum yerleri ve hatta doğum tarihleri… Başarının hikâyesi başta göründüğünden daha karmaşık ve çok daha ilgi çekici… Outliers, Beatles ve Bill Gates’in ortak yanlarının ne olduğunu, Asyalıların matematikteki olağanüstü başarısının sırrını, star sporcuların bilinmeyen avantajlarını ve tüm New Yorklu avukatların özgeçmişlerinin neden aynı olduğunu ve dünyanın en zeki adamının neden adını bile duymadığınızı açıklıyor. Bunların hepsi de nesiller, aile, kültür ve sınıf açılarından açıklanıyor. Gladwell’in iddiasına göre, bir Silikon Vadisi milyarderi olmak istiyorsanız, hangi yıl
  • başarılı bir pilot olmak istiyorsanız nerede doğduğunuz çok önemli. Çizginin dışındakilerin yani normal beklentilerin ötesinde başarıyı yakalayan kişilerin hayatları tuhaf ve alışılmadık bir mantık izliyor. Gladwell bu mantığı basitleştirirken insanın kendi potansiyelinden en yüksek seviyede nasıl yararlanacağı konusunda heyecan verici bir plan sunuyor. Malcolm Gladwell, Tipping Point kitabında dünyayı anlama şeklimizi değiştirmişti Blink’te düşünme hakkındaki düşüncelerimizi değiştirdi. Outliers’taysa başarı konusundaki anlayışımızı değiştiriyor. (Tanıtım Bülteninden) Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Malcolm Gladwell
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

MediaCat Kitapları Outliers (Çizginin Dışındakiler)-Bazı İnsanlar Neden Daha Başarılı Olur? Malcolm Gladwell

MediaCat Kitapları Outliers (Çizginin Dışındakiler)-Bazı İnsanlar Neden Daha Başarılı Olur? Malcolm Gladwell tarafından yazılan bir kişisel gelişim kitabıdır. İçerik olarak ekonomi, iş dünyası, psikoloji, insan ve toplum gibi alanlara da hitap eder. Bu alanlara ilgi duyanların merakla okuduğu bu eser, başarıya giden yolun anahtarları hakkında ipuçları verir. Outliers (Çizginin Dışındakiler)-Bazı İnsanlar Neden Daha Başarılı Olur kitabında hem ünlü olan hem de çok para kazanan başarılı insanların hayatlarından alınan kesitler, örnekler ve detaylar yer alır. Bazı önermeler sonucunda bazı sonuçlarla başlanan hikayelerden siz de ilham alabilirsiniz. Özellikle girişimciler ve gençlere farklı yollar öneren yazar, başarı için zekanın ve hırsın yetmediği noktalarda başvurulacak alternatif yöntemleri anlatır.

  • 304 sayfa kaliteli baskı
  • 2. hamur kağıt
  • Dayanıklı karton kapak

MediaCat Kitapları Outliers Malcolm Gladwell Kitap İçeriği

MediaCat Kitapları Outliers Malcolm Gladwell Kitap İçeriği

MediaCat Kitapları Outliers (Çizginin Dışındakiler)-Bazı İnsanlar Neden Daha Başarılı Olur? Malcolm Gladwell kullananlar çevrelerine dikkatli bakmayı ve bunun neden gerekli olduğunu öğrenebilirler. Yazar, şans faktörünün doğum yeri kadar doğum tarihi ile olan ilişkisini de açıklar. Yine de coğrafyanın kader olması başarısızlıkla ilişkilendirilmemelidir. Bu kadere yön veren başarılı girişimciler de vardır. Kitapta, dezavantajlı sayılan coğrafyalarda matematik gibi zorlayıcı derslerde başarı oranlarının daha yüksek olmasının nedenleri sorgulanır ve spor alanında ünlenen yıldızların bilinmeyen yönleri ele alınır. Yazar, dünya çapında tanınan şarkıcıların ortak yönleri üzerine yapılan araştırmaları ortaya koyar. Outliers Çizginin Dışındakiler ile neden bazı meslek gruplarının özgeçmişlerinin hep aynı minvalde olduğunu çözebilirsiniz. Eserde bunlar gibi birçok konu statü, nesil, aile, ülke ve kültür farkları bakımından ayrı ayrı açıklanır.

Outliers (Çizginin Dışındakiler) Malcolm Gladwell Yorumları

Outliers (Çizginin Dışındakiler) Malcolm Gladwell Yorumları

Amerikalı yazar Gladwell, yaptığı araştırmalar sonucunda belirli stratejiler oluşturur ve tezler sunar. Bazı İnsanlar Neden Daha Başarılı Olur kitap içeriğinde de bahsettiği gibi teknoloji alanında başarılı bir girişimci olmak için hangi yılda olduğunuzun, sivil veya askeri pilot olmak için de yaşadığınız lokasyonun önemi vardır. Mesleki seçimlere göre etkili olan dinamikler de sürekli değişim içindedir. Bu dinamiklerin ve değişimlerin iyi şekilde takip edilip gözlenmesi gerekir. Sıra dışı gelire sahip olan iş insanlarının sıra dışı alışkanlıklarının bulunduğunu ve herkesten farklı bir mantıkla kendi yollarını izlediklerini anlatan yazar ufkunuzu açacak tüyolar verir. MediaCat Kitapları Outliers (Çizginin Dışındakiler)-Bazı İnsanlar Neden Daha Başarılı Olur? Malcolm Gladwell yorumları yazarın eserlerini ilgiyle takip eden okuyucular tarafından paylaşılır. Bu yorumları referans alarak ürün hakkında yazılan görüşleri öğrenebilirsiniz.

Malcolm Gladwell Outliers (Çizginin Dışındakiler) Fiyatı

Malcolm Gladwell Outliers (Çizginin Dışındakiler) Fiyatı

Malcolm Gladwell, Bazı İnsanlar Neden Daha Başarılı Olur kitabında tuhaf alışkanlıkları olan iş insanlarının mantıklarını basit modellemelerle ortaya koyar. Bu modellemeler sayesinde kendi potansiyelinizi kullanmak için kendinizi nasıl motive edebileceğiniz ve en yüksek randımanı nasıl alabileceğiniz konusunda da stratejiler önerir. Gladwell’in önceki eserleri ile önce dünyayı anlama, sonra da düşünme konusunda yeni bakış açıları kazanan okuyucular bu kitaptan sonra da başarı hakkında yeni nesil fikirler edinir. Ezber bozan tavsiyeler ile yönlendirmeler yapan yazar, özgüven kazanımı noktasında da taktikler verir. MediaCat Kitapları Outliers (Çizginin Dışındakiler)-Bazı İnsanlar Neden Daha Başarılı Olur? Malcolm Gladwell fiyatı her bütçeye hitap eder. Tüm bu bilgileri öğrenmek ve hayatınıza yeni stratejilerle devam etmek için Trendyol’dan temin edebileceğiniz kitap sayesinde başarılı girişimcilerin hayatlarından ilham alabilirsiniz.