Mgv Yayınları Ayasofya'nın Gözyaşları - Ilhan Kurt

114,80 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
150,43 TL
250 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
196,99 TL

Ürün Bilgileri

Mgv Yayınları Ayasofya'nın Gözyaşları - Ilhan Kurt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HızlıKargo Satıcı Ünvanı: GÜLCAN KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4335493384600001 Vergi Kimlik Numarası: 5500664851
    Bu ürün HızlıKargo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün ile ilgili detaylı tüm bilgiler "Ürün Bilgileri" alanında bulunmaktadır. "Ürün Özellikleri" alanı entegrasyon tarafından otomatik olarak aktarıldığı için, bazı bilgilerde yanlışlık olabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Esaret altinda bir sehir,Gülhane Parki’ndan yola çikip Alemdar Caddesi’nden yukariya dogru sert ve hizli adimlarla yürüyen bir Fransiz taburu At Meydani’na varinca Ayasofya Camisi’nin avlusuna açilan kapiya dogru yöneldi. Kapinin önüne gelince sert bir emirle durdu. Fransiz komutan kararli bir ses tonu ile kapida nöbet tutan askere seslendi:Acele burayi bosaltmalisiniz alinan karar dogrultusunda bu kiliseye biz yerlesecegizMefkuresini her seyin üstünde tutan bir imam Ömer Hoca:Esaret altindaki Ayasofya’nin Sultanahmet’in duvarlarinda yankilanan inlemeleri daglar yüregimi. Ayasofya’nin gözyaslari dökülür kalbimin orta yerine. Minarelerin hiçkiriklari yüregimi daglar. Diz çöker orada dakikalarca aglarim onlarla beraber, aglamayi unutmus milletimin yerine.Aski ile idealleri arasinda sikisan bir genç Yasin,"Seni taniyali yönüm, yolum sasti. Seni taniyali günüm, gecem karisti. Seni taniyali rüyam ile hülyam çatisti. Ekmegime balli zehir karisti. Ölümle canlilik iç içe geçti bende. Bedenim yasarken ruhum öldü sanki. Ah be yangin! Yok muydu tutusturacak onca yat, kat ve konak geldin de bu viraneyi tutusturdun? Ah be ask yok muydu ki yikacak onca dertsiz ve gamsiz gönül vardin bu asiyani yiktin!” Ürün Adı: Ayasofya'nın Gözyaşları Ürün Kodu: 9786054956067 Yazar: İlhan Kurt Basım Yılı: 2015 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 200 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Yazar İlhan Kurt
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 151-200
Geri Bildirim Ver