mineaderm Güneşe Karşı Yoğun Koruma Spreyi Spf 50 /uv Protection & Hydration Spray Spf 50

313,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL

Ürün Bilgileri

mineaderm Güneşe Karşı Yoğun Koruma Spreyi Spf 50 /uv Protection & Hydration Spray Spf 50

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eczapazar Satıcı Ünvanı: ARG KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074118707700001 Vergi Kimlik Numarası: 0741187077
    Bu ürün Eczapazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • açıklama: Yetişkinler için deniz ve havuz uygulamalarında, uv ışınların etkisini ve zararını azaltmak , cilt bariyerini güçlendirmek için kullanılır. Içerdiği spf değeri yüksek koruma sağlayacak orandadır. Günlük bakım uygulamalarından sonra son aşama olarak tüm yüze uygulanır. Her 4 saatte bir uygulamanın tekrarlanması güneş koruyucu etkiyi artırır. Özel fosfolipid teknolojisi sayesinde, uva ve uvb ışınlarına karşı homojen ve uzun süreli yüksek korumaya yardımcı olur. Kolayca emilir, hafif bir yapıya sahiptir, iz bırakmaz. Içeriğindeki marine em (ocean minerals) enzimi, cilt için değerli elementler: Cu, mn, mg, fe, ca ile beta glucan, gotu kola, aloe vera, boabab ve sodium pca sayesinde ciltte canlandırıcı ve yatıştırıcı etkiyi destekler. Güneşe karşı toleransın azlığı sonucu oluşan olumsuz etkileri ve güneş kaynaklı erken yaşlanma belirtilerinin önlenmesini destekler. Cilde pürüzsüz ve doğal ışıltılı bir görüntü kazandırmaya, cilt tonunu dengelemeye ve sağlıklı bronzlaşmaya yardımcı olur. Parabensiz ve parfümsüzdür. Aktif maddeler: · marine m · beta glucan · gotu kola · phytosan · aloe vera · baobab Ürün bileşimi: Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, C 12-15 Alkyl Benzoate, Titanium Dioxide, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Propylene Glycol, Potassium Cetyl Phosphate, Dimethicone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Sodium Acrylates Copolymer, Lecithin, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Sodium PCA, Scenedesmus Rubescens Extract, Pentylene Glycol, Polysorbate 20, PEG-100 Stearate, Tocopheryl Acetate, Butyrospermum Parkii Butter, Xanthan Gum, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Centella Asiatica Extract, Beta-Glucan, Parfum, Tetrasodium EDTA, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Bisabolol, Adansonia Digitata Oil, Ethylhexylglycerin, Glycine Soja Seed Extract, Citric Acid, Chlorphenesin. Kullanımı: Güneşe çıkmadan 30 dk önce güneşe maruz kalan bölgelere eşit miktarda sürülmelidir. Ürünü güneşe çok maruz kaldığınız zamanlarda her dört saate bir yenileyerek kullanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver