1
Kahve ve Baharat Öğütücü kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Mioji Mio CG34 250W Paslanmaz Çelik Bıçak Kompakt Baharat ve Kahve Öğütücü

999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.149 TL

Ürün Bilgileri

Mioji Mio CG34 250W Paslanmaz Çelik Bıçak Kompakt Baharat ve Kahve Öğütücü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sherman Satıcı Ünvanı: SHERMAN TEKNOLOJİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0769177509300001 Vergi Kimlik Numarası: 7691775093
    Bu ürün Sherman tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mioji Mio CG34 Kahve ve Baharat Öğütücü Size mutfakta kullanışlı bir yardımcı olabilecek harika bir ürünü tanıtmak istiyorum. Mioji Mio markasının CG34 model kahve ve baharat öğütücüsü, uzun yıllar size sadık bir şekilde hizmet verecektir. Öncelikle tasarımıyla dikkat çeken bu öğütücü, 200-250W güç ile kahveyi ve baharatları etkili bir şekilde öğütebilen 8 adet kaliteli paslanmaz çelik bıçağa sahiptir. 500 gram kapasiteli haznesi sayesinde tek seferde fazla miktarda malzeme öğütebilirsiniz. Dayanıklı PP ve paslanmaz çelik malzemeden üretildiği için uzun yıllar sorunsuz kullanım imkanı sunuyor. Kullanımı da oldukça kolaydır. Öğütücüyü yerleştirip düğmeye basınca 10 fincan kahveyi yaklaşık 30 saniyede öğütebiliyor. Baharatlarınızı ise aynı sürede ince bir kıvama getirebiliyor. Öğütme işlemi sadece 3 basit adımda tamamlanıyor. Uygun fiyatıyla da dikkat çeken bu ürün, mutfağınızın vazgeçilmez bir parçası olacaktır. Keyifli kahveler ve lezzetli yemekler hazırlamanıza yardımcı olacak Mioji Mio CG34 kahve-baharat öğütücüsünü incelemeyi ihmal etmeyin. İhtiyaçlarınıza uygun ürünü tercih edin ve konforlu mutfak deneyiminin keyfini çıkarın. Hızlı, etkili ve kolay kullanım: CG34 modeli 200-250W gücüyle tek seferde 10 fincan kahve ya da 30 saniyede ince baharat öğütebilir. 8 yapraklı keskin bıçakları sayesinde homojen öğütme sağlar. 500gr kapasiteli haznesiyle uzun süre kullanım imkanı sunar. Dayanıklı PP ve paslanmaz çelik malzemeleriyle yıllarca size eşlik eder. Sadece 3 adımda kolayca öğütebilir ve zamandan tasarruf sağlarsınız.

Ürün Özellikleri

  • Hazne Kapasitesi 250-500 ml
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Öğütme Ayarı 1-3
Geri Bildirim Ver