MK MustafaKaya Mustafa Kaya 5 Kitap Seti

Ürün Bilgileri

MK MustafaKaya Mustafa Kaya 5 Kitap Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MK MustafaKaya Satıcı Ünvanı: KAYAKUANTUM BİLİŞİM TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0536066573600001 Vergi Kimlik Numarası: 5360665736
    Bu ürün MK MustafaKaya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mustafa Kaya 5 Kitap Seti (Yazardan İmzalı) Mustafa Kaya - Hızır Dokunsun Dualarına (Yazardan İmzalı) Mustafa Kaya - Su Kanunu - Bir Hızır Öğretisi (Yazardan İmzalı) Mustafa Kaya - Size Bir Sır Vereceğim - Umre Gecesi Sır Rüya (Yazardan İmzalı) Mustafa Kaya - Size Bir Sır Vereceğim 2 - Rüya Avcısı (Yazardan İmzalı) Mustafa Kaya - Derdiyle Uyuyan Dermanıyla Uyansın

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mustafa Kaya
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Setli Ürün
  • İmzalı İmzalı
Geri Bildirim Ver

Mustafa Kaya 5 Kitap Seti (Yazardan İmzalı)

Kitap okuma, çoğu insan için hayatın önemli bir parçası olabilir. Özellikle günlük koşuşturmaların atlatılması ve huzurlu vakit geçirmek için kitaplara yönelim artabilir. Bu tür durumlarda sizi rahatlatacak, konusu ve içeriği ilgi çekici olan, içinizi sıkmayan kitapları okumanız sizin için iyi olacaktır. Mustafa Kaya 5 kitap seti (yazardan imzalı) kitap seti de bu kategoriye dahildir. Yazar, seçtiği içerikle sizi iç dünyanızı düşünmeye sürükler. Bu kitap serisi, gün içerisinde yaşadığınız zorlukları bir kenara bırakmanıza katkı sağlar. Böylece kendinize doğru dönerek manevi hayatı düşünme imkanı kazanırsınız. Kafanız ve ruhunuz büyük ölçüde dinlenir, kendinizi dinamik hissedersiniz. Mustafa Kaya kitapları tasavvufi konularıyla bilinir. Yazarın kitapları imzalayarak göndermesi, koleksiyon yapabilmeniz açısından sizin için bir artı olabilir.

  • Ruhu dinlendiren anlatım
  • Tasavvufi yönlere sahip olma
  • Kitapların imzalı şekilde gelmesi

Ufkunuzu Genişletmeye Yardımcı Kitap Seti

Ufkunuzu Genişletmeye Yardımcı Kitap Seti

Kitap okuma, çoğu zaman ruhunuzu dinlendiren bir aktivite olarak bilinir. Özellikle tasavvufi kitapların okunması, sizi gerçek hayatı düşünmeye iten bir eylemdir. Mustafa Kaya kitap seti bu yönüyle çokça beğenilen bir edebi eserdir. Set olarak satılması kesintisiz okuma heyecanını size verir. Bu sayede bir kitap bittiğinde diğerine hızlıca geçerek keyifli okuma imkanı kazanırsınız. Günlük koşuşturmaların yorgunluğundan dolayı, dini ve manevi anlamda hayatı düşünebilme imkanı kısıtlı olabilir. Hatta kimi durumlarda unutulan anlar da olur. Bu kitap serisi, sizi bu koşuşturmalardan bir nebze uzak tutarak yaşamı ve dini olayları düşündürür, yorum yapabilme imkanı verir. Böylece içsel huzur kazanabilirsiniz. Mustafa Kaya 5 kitap seti (yazardan imzalı) kullananlar eseri oldukça beğendiğini söyler. Sevilen ve sürekli tercih edilen bir yazar olması sayesinde kitaplarını okurken keyifli anlar yaşarsınız.

Mustafa Kaya 5 Kitap Seti (Yazardan İmzalı) Yorumları

Mustafa Kaya 5 Kitap Seti (Yazardan İmzalı) Yorumları

Mustafa Kaya, tasavvufi kitaplar yazması ile oldukça bilinen bir yazardır. Piyasanın ve tasavvufi konulara sahip eserlerin önde gelen isimlerinden biri olması sayesinde neredeyse tüm kitapları beğenilerek okunur ve herkese tavsiye edilir. Kitabın yazardan imzalı şekilde geliyor olması, sevdiklerinize hediye olarak alabilmeniz için büyük bir artıdır. İlgi çekici ve dinlendirici anlatımı sayesinde sevdiğiniz kişilere güzel bir hediye olabilir. Bu sayede onlara, seriyi beğenerek okuma imkanını kazandırırsınız. Ayrıca imzalı olarak gelmesi, kütüphanenizde yer vereceğiniz bu eseri eşsiz kılar. Yazarın hazırladığı içeriğin konusu, her yaştan insana hitap edebilecek niteliktedir. Dini konuların hafif anlatımı sayesinde okurken sıkılmazsınız. Kendinizi, dini olayları düşünüp yorumlarken bulursunuz. Mustafa Kaya 5 kitap seti (yazardan imzalı) yorumları sayesinde ürün hakkında farklı düşünceleri okuyarak set hakkında detaylı fikirler kazanabilirsiniz.

Mustafa Kaya 5 Kitap Seti (Yazardan İmzalı) Fiyatı

Mustafa Kaya 5 Kitap Seti (Yazardan İmzalı) Fiyatı

Mustafa Kaya 5 kitap seti (yazardan imzalı) fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Set olarak satılmasıyla eser oldukça avantajlı duruma gelir. İçerisinde “Size Bir Sır Vereceğim”, “Rüya Avcısı”, “Derdiyle Uyuyan Dermanıyla Uyansın Diye Sırlar”, “Hızır Dokunsun Dualarına”, “Su Kanunu” kitapları bulunur. Uygun bir fiyat aralığıyla 5 kitabına da toplu olarak sahip olursunuz. Bu sayede bir kitap bittiğinde vakit kaybetmeden bir diğerine geçerek kesintisiz okuma heyecanını yaşarsınız. Kitabı okurken tasavvuf dünyasının içine girebilme fırsatını kazanırsınız. Böylece bakış açınız ve hayatı yorumlama şeklinizde olumlu artış söz konusu olur. Kendinizi dinlenmiş hissetme imkanı ile keyifli anlar yaşarsınız. Trendyol üzerinden Mustafa Kaya 5 kitap seti (yazardan imzalı) satın al seçeneği ile siz de bu eşsiz yolculuğa çıkma fırsatı kazanabilirsiniz.