MORE THAN Iodent Diş Macunu 100 Gr

199 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MORE THAN Iodent Diş Macunu 100 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Destek Ürünleri Satıcı Ünvanı: FW İLAÇ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388081169600011 Vergi Kimlik Numarası: 3880811696
    Bu ürün Destek Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • More than İodent iyot içeren diş macunu 100 gr Uyarılar ve saklama koşulları: Diş macunu kesinlikle yutulmamalıdır. Yüksek miktarda yutulması durumunda tıbbi müdahale yapabilecek bir sağlık kuruluşuna başvurulmalıdır. Ilaç değildir. Yalnıca apız bakımında kullanılmalıdır. Göze temas etmesi durumunda bol su ile yıkanmalıdır. Ambalajı zarar görmüş ya da açılmış olan ürünler alınmamalıdır. Direkt güneş ışığından uzak tutunuz. Serin ve kuru ortamlarda saklayınız. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayınız. Ürün kullanılmaya başlandıktan sonra 6 ay içerisinde tüketilmelidir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Kullanım Amacı Tam Koruma
Geri Bildirim Ver

More Than İodent Diş Macunu

Diş sağlığı için etkili bir macun ile fırçalama yapmak son derece önemlidir. Diş çürükleri ve eti sorunlarını gidermede kaliteli içerikli bir macun kullanımı, etkili sonuçlar almada yarar sağlar. Dişlerinizin sağlığı için etkin içerikli bir macun kullanmanız gerekir. Bu noktada More Than İodent diş macunu güvenle tercih edilebilir. Ürün içerisindeki bileşenler, dişlerinizi beyazlatmada ve çürükleri önlemede ekstra özellik sağlar. Dişlerinizdeki sarımsı lekelerin giderilmesi ve daha beyaz görünüme sahip olmak için bu ürünü deneyebilirsiniz. Etkili bir gülüş estetiği sağlamak için bu seçenek, idealdir. Ağızda oluşan kötü görünüm, gülüş estetiğinizi bozup özgüveni kırabilir. Kendinize olan güveni tazelemek ve daha etkili gülüşler için beyazlatmaya yarayıcı etkisi ile yardımcı bu ürünü deneyebilirsiniz. More Than diş macunu ile pek çok avantaj elde edebilirsiniz.

  • Besleyici içerik
  • Beyazlatıcı etki
  • Çürükleri önleyici

Estetik Gülüşler İçin More Than İodent Diş Macunu

Estetik Gülüşler İçin More Than İodent Diş Macunu

Gülüş estetiği, kişinin gülümsemesini ön plana çıkaran bir olgudur. Bu da dişlerin bakımı ve durumu ile ilgilidir. Bembeyaz dişler, gülüş estetiğinde ön plana çıkar. Kötü görünümlü dişler ise estetiği bozar. Bunun sonucunda gülüşünüzü saklamak durumunda kalabilirsiniz. Bu da özgüveninizin kırılmasına yol açabilir. Dişlerinizi beyazlatmaya yardımcı olacak bu ürünü güvenler deneyebilirsiniz. Bu seçeneği beyazlatma konusunda destek almak kullanabilirsiniz. Böylece etkili bir gülüşe sahip olarak özgüven kazanabilirsiniz. More Than İodent diş macunu kullananlar üründen genelde memnun kalırlar. Siz de bu ürünü deneyerek değerlendirmelerinizi yapabilirsiniz. More Than İodent diş macunu yorumları kısmında sizden önce ürünü kullanan kişilerin görüşleri yer alır. Siz de ürün hakkındaki değerlendirmenizi paylaşabilirsiniz. Böylece sizden sonra ürünü alacak olan kişilere içerik hakkında fikir verebilirsiniz. Aynı zamanda siz de yorumlar ile kapsamlı bilgi edinebilirsiniz.

More Than İodent Diş Macunu Özellikleri ve Etkileri

More Than İodent Diş Macunu Özellikleri ve Etkileri

Dişlerinizin bakımında etkili sonuç almak için kaliteli içerikte bir macunu size yardımcı olur. Dişlerinizde yer yer leke ya da sararmalar oluşmuşsa ve minelerinde çekilmeler hissediyorsanız içeriğindeki güçlü bileşenler sayesinde ürün, en iyi şekilde bakım yapmanıza katkı sağlar. More Than İodent diş macunu satın alarak siz de bu etkili ürünü deneyebilirsiniz. Macunu günde iki kez kullanmanız yeterlidir. 3 dakika boyunca fırçalamanız üründen istenen etkiyi almanız için yeterli olur. En az 3 dakika fırçalama işlemi yaptıktan sonra bol su ile durulanması gerekir. Macunun son derece güçlü bir etkisi vardır. Bu nedenle fırçalama esnasında ya da durularken macunu yutmanız olumsuz sonuç verebilir. Bu bakımdan dişlerinizi fırçaladıktan sonra bol su ile durulamayı unutmamanız gerekir. Böylece daha etkili bakım yapabilirsiniz.

Hesaplı More Than İodent Diş Macunu Fiyatı

Hesaplı More Than İodent Diş Macunu Fiyatı

Diş temizlemede ve etlerini güçlendirmede kaliteli bir macun kullanmak gerekir. Bu detay, etkileyici gülüşler için istenen sonucu verir. Kaliteli içerikte bir macun denemek için bu ürünü satın alabilirsiniz. Cazip fiyat aralıklarından ürünü satın almak ayrıcalığı elde edebilirsiniz. Dişlerinizin beyaz bir görünüm alması, yüzeylerdeki sarımsı lekelerden kurtulmak ve daha etkili gülüşlere sahip olmak için bu ürün denenebilir. More Than İodent diş macunu fiyatı da oldukça ekonomiktir. Bu sayede son derece uygun fiyat aralığında siz de kaliteli bir macuna sahip olabilirsiniz. Bembeyaz dişler, daha güzel gülüşler ve çürükleri önleyici etki sağlamak için uygun fiyat aralıklarından ürünü satın alabilirsiniz. Trendyol ile sunulan fırsatlardan faydalanarak beğeni kazanan bu ürüne kolayca sahip olabilirsiniz. Bu sayede hayalini kurduğunuz gülüşlere kısa süre içinde kavuşabilirsiniz.