Morfose Milk Therapy Saç Parfümü 100 ml Kepek Karşıtı, Besleyici Ve Parlatıcı Saç Toniği 300 ml

534,80 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
534,85 TL
300 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
534,90 TL

Ürün Bilgileri

Morfose Milk Therapy Saç Parfümü 100 ml Kepek Karşıtı, Besleyici Ve Parlatıcı Saç Toniği 300 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: She Cosmo Satıcı Ünvanı: BEKİR BARIŞ PAÇCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7190010434
    Bu ürün She Cosmo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Milk Therapy Saç Parfümü:12 Amino Asit, Süt Proteini ve Panthenol gibi zengin içeriklerle formüle edilmiştir. Saçınıza ihtiyacı olan bakımı sağlarken ona canlılık ve parlaklık kazandırır. Özel kokusu, sizi farklı bir deneyime davet ederken, saçlarınıza bıraktığı hoş kokuyla da kendinizi taze ve özel hissetmenizi sağlar. Formülündeki süt, bitter, karamel ve vanilya notalarıyla, saçlarınızı saran enfes kokunun uzun süreli etkisini yaşamanızı sağlar. Gün boyu kullanıma uygun olan bu saç parfümü, istediğiniz her an saçlarınıza tazelik katar. Milk Therapy Besleyici, Kepek Karşıtı ve Parlatıcı Saç Toniği:12 Amino Asit ve Süt Proteini içeren formülüyle kuru saç derisini nemlendirip besler, kepek oluşumunun önlenmesine katkı sağlar. Kuru vekırılgan saçlar yumuşatarak parlak ve pürüzsüz görünüm sağlar. Niacinamide, Caffeine, Prebiotics ve Ceramide ile saçın sağlıklı uzamasına yardımcı olur. Kuru ve kırılgan saçlar için nemlendirme etkisi sağlar. İçeriğinde bulunan Amino Asitler sayesinde saç köklerinin güçlenmesine yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi
    Tüm Saç Tipleri
  • Etki
    Besleyici / Onarıcı
Geri Bildirim Ver