Morfose Bitkisel Saç Dökülmesine Karşı Ampul 6x10

159 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
175,62 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
218,18 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
232,80 TL

Ürün Bilgileri

Morfose Bitkisel Saç Dökülmesine Karşı Ampul 6x10

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MORFOSE Satıcı Ünvanı: COSSOP KOZMETİK PAZARLAMA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212086896500001 Vergi Kimlik Numarası: 2120868965
    Bu ürün MORFOSE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Morfose Bitkisel Saç Dökülmesine Karşı Ampul 12X6 Morfose Anti Hair Loss Serum, saç dökülmesi problemi olanlar ve daha güçlü saçlara kavuşmak isteyenler için özel olarak formüle edilmiştir. Saç dökülmesine karşı bitkisel çözüm sunar. Morfose Bitkisel Saç Dökülmesine Karşı Ampul Ne İşe Yarar? Zayıf saç köklerini güçlendirerek dökülmelerini önlemeye yardımcı olur. Düzenli kullanımda saç tellerinde artış sağlar. Yeni saç oluşumunu destekler. Canlı saç foliküllerini güçlendirir. Saç tellerini kalınlaştırır ve canlandırır. Zayıf saçlara dolgunluk ve hacim verir. Morfose Bitkisel Saç Dökülmesine Karşı Ampul Nasıl Kullanılır? Saçlarınızı Morfose Şampuan ile yıkayın. Nemli ve temiz saçlarınıza serumu sürün. Öncelikle dökülmenin olduğu bölgeye ardından tüm saç derisine uygulayın. Serumu 1 dakika boyunca masaj yaparak saç derisine yedirin. En iyi sonuç için saçta en az 8 saat bekletin. Durulmaya gerek kalmaz. Her ampul tek kullanımlıktır. Gündüz ya da gece uygulama yapabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 100-199 ml
  • Etki Nemlendirici
  • Saç Tipi Kıvırcık / Dalgalı
Geri Bildirim Ver

Morfose Saç Dökülmesine Karşı Serum ile Sağlıklı Saçlar

Saçlar ve saç derisi dönem dönem özel bakıma ihtiyaç duyan hassas bölgemizdir. Saçları boyamak, fön çekmek, düzleştirici veya maşa kullanmak saçları zaman zaman yorabilmektedir. Günlük hayatta pek çok kez saç şekli değişimi için belirli aletler ve belirli malzemeler ile saç bakımı yapılmaktadır. Tüm bu işlemler doğru yapılmadığı takdirde saça son derece zarar vermektedir. Zamanla uygulanan bu işlemler saçlarda güçsüzlüğe ve saç dökülmelerine yol açabilir. Saç dökülmesi kimi zaman yanlış saç uygulamalarından dolayı kimi zamanda hormonal ve besinsel faktörlerden dolayı gerçekleşmektedir. Mevsim geçişlerinde ise saçları bakım ürünleri ile desteklemek daha güçlü saç köklerine sahip olmaya yardımcı olur. Saç dökülmesine karşıtı serum da bu olumsuz durumu ortadan kaldırmak ve şikayetleri hafifletmek amacıyla kullanılır. Morfose saç dökülmesine karşı serum 6x10 ml sorunu yaşayan kişilerin kullanabileceği bir üründür.

  • Saç Dökülme Karşıtı
  • Her Saç Tipine Uygun
  • Yeni Saç Çıkışları

Morfose Saç Dökülmesine Karşı Serum 6x10 ml 8698655383108 ile Sağlıklı Saçlar

Morfose Saç Dökülmesine Karşı Serum 6x10 ml 8698655383108 ile Sağlıklı Saçlar

Saç dökülmesi sıklıkla karşılaşılan bir saç sorunudur. Doğru ürünlerle doğru bakımı gerçekleştirmek gerektiren bir sorundur. Hormonal, besinsel faktörler, genetik yatkınlık, sistemik hastalıklar, kıl gelişimi bozuklukları, ilaçlar, kimyasal maddeler, psikolojik stres gibi birçok etken saç dökülmesine sebep olmaktadır. Bu sorun tedavi edilmediği takdirde daha büyük sorunlara yol açmaktadır. Kelleşme, saç azalması gibi farklı problemleri dışarıdan desteklemek için her saç tipine uygun serumlar kullanılabilir. Morfose saç dökülmesine karşı serum kullananlar saçlarına gereken özeni göstererek saç dökülmelerini önlemeyi hedefler. Ürünün içerisinde bulunan maddeler saç dökülmesini engellemeye yönelik maddelerdir. Morfose saç dökülmesine karşı serum 6x10 ml boyutundaki küçük şişelere doldurulmaktadır. Şişeler içerisindeki sıvı saç boylarına ve saç diplerine iyice yedirilerek kullanılır. Ürün doğru ve yeterli kullanımlarda olumlu etkenler yaratır. Düzenli bir kullanım gerektirir. Saçlara masaj yapılarak yedirilmesi saç köklerine yedirmek ve kökleri beslemek adına önemli bir detaydır.

Morfose Saç Dökülmesine Karşı Serum 6x10 ml Kullanımı

Morfose Saç Dökülmesine Karşı Serum 6x10 ml Kullanımı

Sağlıklı bir birey de saç dökülmesi ortalama 2 ay kadar sürebilmektedir. 2 ay sonunda bu dökülme durma evresine geçer. Fakat sağlıksız ve tedavi görmeyen bireylerde uzun süreli saç dökülmesi gözlemlenmektedir. Saç dökülmeleri bazen geçici bazen de kalıcı olabilmektedir. Morfose saç dökülmesine karşı serum nasıl kullanılır sorusu ise oldukça basit bir şekilde cevaplanabilmektedir. Serum, temiz saça uygulanmaktadır. Saçlar tercih edilen bir şampuan ile yıkandıktan sonra kurulanır. Hafif nemli ve temiz olan saça bu serum uygulanmaktadır. Saç üzerinde minimum 8 saat bekletilmelidir. Saç derisi ve saç boylarına masaj yapılıp yedirilerek işlenmesi beklenir. Morfose saç dökülmesine karşı serum yorumları incelendiğinde ürün hakkında deneyim sahibi kişiler tarafından oluşturulmuş pek çok fikir görülür. Morfose saç dökülmesine karşı serum 6x10 ml ile her dönem saçlarınıza bakım sağlayabilirsiniz.

Morfose Saç Dökülmesine Karşı Serum 6x10 ml Özellikleri

Morfose Saç Dökülmesine Karşı Serum 6x10 ml Özellikleri

Morfose saç dökülmesine karşı serum 6x10 ml özellikleri bakımından değerlendirildiğinde pek çok madde ile karşılaşmak mümkündür. Her bir özellik ürünün yapısını oluşturmaktadır. Ürün zayıf saç köklerini güçlendirerek dökülmeyi önlemeyi amaçlayarak üretilmiştir. Yeni saç oluşumunu da içerisinde bulunan etken maddeler sayesinde desteklemektedir. Saç foliküllerini güçlendirir ve bununla beraber saç tellerini kalınlaştırarak saçı canlandırır. Daha sağlıklı ve daha parlak saçların oluşumunu sağlar. Morfose saç dökülmesine karşı serum 6x10 ml kampanyaile saçınızın ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri avantajlı şekilde sağlayabilirsiniz. Ürün pek çok kampanya içerisinde bulunabilmektedir. Morfose saç dökülmesine karşı serum 6x10 ml satın al seçeneği ile ürüne Trendyol üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Daha sonrasında ise Morfose Saç Dökülmesine Karşı Serum 6x10 ml 8698655383108 ürününü sipariş verebilirsiniz.