Müptela Yayınları Gel Bireysel Gelişim

118,75 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
250 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
215,99 TL

Ürün Bilgileri

Müptela Yayınları Gel Bireysel Gelişim

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İLKNOKTA Satıcı Ünvanı: PENGUEN KİTAP KASET BASIM YAYIM PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728068954100001 Vergi Kimlik Numarası: 7280689541
    Bu ürün İLKNOKTA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şu anda bu kitap elinizdeyse, bunu evrenden gelen bir işaret olarak görün ve bazı olumsuz inançlardan, engellerden kurtulmanız için artık desteklendiğinizi, duygusal, enerjik ve fiziksel bedeninizi iyileştirebileceğinizi hatırlayın. Bu kitap sizi ve yakınlarınızı manen iyileştirecek pratik çalışmalarla dolu. Şimdi yaralarınızı sarma zamanı... “Yıllarca kendimden kaçmak için türlü maskeler edinmişim. Bugün ise kendimi bulmaya çalışıyorum. Kendimi arama öyküm yıllarca sürdü ve hâlâ devam etmekte. Bugün benim gibi kendi özünden uzaklaşmış ne istediğini ve neyi sevdiğini unutmuş, başkalarının belirlediği görecelere göre hayatlarını devam ettiren bir sürü insan ve mutsuz hikâye var. Ben kendimi karanlıktayken buldum. Kayıplarımın, hastalıklarımın, yitirdiğim onca şeyin üzerine hâlâ hayattayım ve nefes alabiliyorum. Sanırım “Var Olan Her Şeyin Yaratıcısı” bana artık hızlı bir biçimde ödüllerini sunuyor ya da ben nasıl isteyeceğimi öğrendiğim için birçok şey hızlıca iyileşmeye başladı. Sen de nasıl yapacağını bilmek ister misin?” diyor yazar Sezen Tatlı ve ekliyor
  • Evrendeki sonsuz şifadan ve huzurdan bahsediyorum, haydi öyleyse GEL… Seçim sizin! Var mısınız? Geçmiş ve gelecek arasında bir köprü görevi gören bu kitap, size yüzyıllardır insanoğlunun daha fazla aşk daha fazla para ve daha fazla mutluluk için uyguladığı ritüellerden ve geleneklerden bahsediyor. Ürün Adı: Gel Ürün Kodu: 9786257099356 Yazar: Sezen Tatlı Basım Yılı: 2021 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 192 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ethem Göktürk
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver