Müptela Yayınları Mecburiyetler Ülkesi

123,50 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
248,79 TL
250 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
248,99 TL

Ürün Bilgileri

Müptela Yayınları Mecburiyetler Ülkesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İLKNOKTA Satıcı Ünvanı: PENGUEN KİTAP KASET BASIM YAYIM PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0728068954100001 Vergi Kimlik Numarası: 7280689541
    Bu ürün İLKNOKTA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kalyope hayatı boyunca Dimos’u sevmiş, ömrünce ona ulaşmayacağını bildiği mektuplar yazmıştı. Ona gönderemeyeceği mektuplar yazmak mıydı zor olan, yoksa bu kadar sevdiğini Dimos’un hiç bilmemesi miydi? Dimos, Giresun’dan Yunanistan’a giderken Kalyope’yi düşünmüş müydü? Sevildiğini bilse gider miydi? Peki bu kadar sevildiğini hiç öğrenebilecek miydi? Dimos ve onu ömrünce seven Kalyope... Mecburiyetler Ülkesi’nde denk gelebilecekler miydi? Sen yerli yerinde, eşsiz bir rüyadan uyanmaya korkan, yarım kalmasından dertli ve bir sona ulaşmasın dediğin her hikâyenin bir sonu olduğunu bilecek kadar gerçekler deryasında yol alıyorsun Dimos. Bilirsin, hikâye bitecek bir gün. Bitmesin diye yavaş yavaş okuduğumuz kitaplardaki gibi... Bir sihirbazın final gösterisinde kendini sahneden yok etmesi gibi. Dedik ya, hikâye mutlaka bitecek bir gün! Biz mecburiyetler ülkesinde rotası belli olmayan bir gemi misali kaybolup gideceğiz. Yeni bir hikâyeye başlayacak kudrete sahipsek bitecek. Ve biz tükeneceğiz Dimos… Ürün Adı: Mecburiyetler Ülkesi Ürün Kodu: 9786257099578 Yazar: Betül Düztepe Basım Yılı: 2021 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 136 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Yazar Lucy Maud Montgomery
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2024
  • Sayfa Sayısı 101-150
Geri Bildirim Ver