mutbirlik Şifalı Altın Çilek Yer Kirazı Meyvesi Fidesi-3 Adet

124,99 TL

Ürün Bilgileri

mutbirlik Şifalı Altın Çilek Yer Kirazı Meyvesi Fidesi-3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MUTBİRLİK Satıcı Ünvanı: MUT BİRLİK TARIM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0625109622300001 Vergi Kimlik Numarası: 6251096223
    Bu ürün MUTBİRLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Altın Çilek Yer Kirazı Meyvesi Fidesi ALTIN ÇİLEK taze iken doğal, kağıtımsı, sarımsı, bir kabuk ile kaplıdır ve yenilebilmesi için çıkarılması gerekmektedir. ALTIN ÇİLEK pürüzsüz, kolay şekil alan, parlak ve turuncu-sarı bir dış yüzeye sahiptir. Özü sulu ve içerisinde çok ufak açık sarı çekirdekleri vardır. Dillendirildiğinde tadı tatlılaşır. Bu ürün taze olarak, kurutulmuş olarak tek başına veya meyve ve sebze salatalarında diğer ürünlerle beraber de tüketilebilir. Ayrıca çikolata ile kaplanıp tatlılarda da kullanılabilir. Reçellerde, soslarda keklerde vs. kullanılabilir. Yani ALTIN ÇİLEK harika bir ürün olup karışımlarda yada tek başına kullanılabilir. Bu nefis ve egzotik meyve aynı zamanda çok sağlıklı ve tıbbi olarak birçok faydaya sahiptir. Işık İsteği: Kısmı güneş,güneşli ortam Toprak İsteği: Besince zengin, nemli, geçirgen bahçe topraklarında yetişir. Sulama: Bitki toprağı kurudukça sulanmalıdır. Yazın sıcak ve kurak havalarda verilen su miktarı artırılmalıdır. Gübreleme:Genellikle ekim yapıldıktan sonra herhangi gübre vermenize gerek yoktur. Ekim yaptıktan sonra solucan gübresi veya bitki besini verebilirsiniz. Altın Çilek Fidesi Gönderim Prosedürleri Gönderilen fideler sağlıklı ve gerekli hijyen koşulları ortamında hazırlanmaktadır. Fidelerin güneşten zarar görmemesi için doğal tarım kireci uygulanmaktadır. Sizlere yaprakları kirli gibi gelebilir. Fideleri kesinlikle yıkamayınız.Fideler kargo aşamasında zarar görmemesi için özel tasarım ambalajlara konarak paketlenmektedir. Kargo aşamasında su ihtiyacı duymaması için köklerine özel jel (su tutucu) konularak paketlenmektedir. Not:Fidelerini sabah saatlerinde ve ikindi üzeri ekmeniz tavsiye edilir.
Geri Bildirim Ver