mutfak Cam Damacana 15 Lt

1.141,86 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.050 TL

Ürün Bilgileri

mutfak Cam Damacana 15 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: trend35 Satıcı Ünvanı: SMART KİMYA TİCARET VE DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0772059882300012 Vergi Kimlik Numarası: 7720598823
    Bu ürün trend35 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün boyutları: 15 lt (hacim) damacana boyutları: 26x42 cm ağız çapı: 4 cm içme suyunuzu bu cam damacana sayesinde daha sağlıklı bir şekilde tüketebilirsiniz. Tıpa veya kapak dahil değildir. Ürün el yapımı olduğu için ağız çaplarında az miktarda olsa da değişkenlik göstermektedir. Damacana pompaları ve pilli pompalar ürün için uygun değildir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Mutfak Cam Damacana 15 lt

Mutfakta kullanılan her bir araç gereç belli bir amaca hizmet eder. Kullanışlı ve işlevsel yapıları sayesinde dikkat çeken ürünler, hayat kalitesini artırır. Ayrıca mutfakta zaman geçirmeyi keyifli hale getirir. 15 litre cam damacana da mutfağın temel parçalarından biridir. Kolay kullanılabilir olması su tüketimine katkı sağlar. Cam materyalden üretildiği için oldukça sağlıklıdır. Bu sayede, içerisinde bulunan suyu hemen bitirme ihtiyacı hissetmezsiniz. Özellikle çocuklar açısından kullanılabilir nitelik taşır. Damacanaya su pompası takarak iç kısımda bulunan suyu kolaylıkla dışarı alabilirsiniz. Suyu temiz bir şekilde muhafaza eden bu model için belli pompalar uygundur. Bu noktada 19 litre hacimli plastik damacanalar için kullanılan pompayı satın alabilirsiniz. Kolay bir şekilde pompa kısmını takarak damacanayı kullanmak için hazır bekletebilirsiniz.

  • Şarjlı su pompası ile birlikte kullanım
  • Sebil içerisine uygunluk
  • Şeffaf renk

15 lt Cam Damacana ile Kullanışlı Mutfaklar

15 Lt Cam Damacana ile Kullanışlı Mutfaklar

Mutfak içerisinde kullanmak üzere tercih edilen her bir ürün belli bir inceleme ve araştırma aşamasından geçer. Sağlığa doğrudan etkisi bulunan mutfak araç gereçleri, sürekli olarak kullanıldığı için ürünlerin belli başlı özelliklere sahip olması gerekir. Özellikle çocuk sahibi olan müşteriler bu gibi ayrıntılara fazlasıyla dikkat eder. Mutfak cam damacana 15 lt hacme sahip olduğundan dolayı, tek seferde doldurulduğunda uzun bir zaman boyunca içerideki su kullanılabilir. Sık aralıklar ile doldurma problemini ortadan kaldıran ürün, yoğun şekilde içerisine konulan suyu temiz şekilde tutar. Mutfaklarda uygun olan alanlarda konumlandırılır. İdeal büyüklüğe sahip olduğundan dolayı rahatsız edici şekilde yer kaplamaz. Suya ihtiyaç duyulması halinde hemen ulaşılabilir bir yerde bulunması müşterilere kolaylık sağlar. Çeşitli kullanım biçimlerine uyum sağlayabilen damacana modelini satın alarak seneler boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Su Tüketimini Keyifli Hale Getiren 15 lt Cam Damacana

Su Tüketimini Keyifli Hale Getiren 15 Lt Cam Damacana

Yaşam alanlarının çeşitli bölgelerinde kullanmak üzere satın alınan ve farklı özelliklere sahip olan ürünler vardır. Bunlar arasında bulunan damacana modelleri, hazır su tüketiminin yaygın olduğu alanlarda bir ihtiyaç haline gelir. Bu noktada tercihinizi cam yapıdaki ürünlerden yana yaparak sağlığınız için tükettiğiniz suyu temiz ve kullanışlı şekilde muhafaza edebilirsiniz. Bu ürün, su pompası ile birlikte kullanılabilir olduğundan dolayı müşterilere kolaylık sağlar. Bu noktada Mutfak cam damacana 15 lt yorumları kısmından inceleyebilirsiniz. Şeffaf renkli olduğundan dolayı ortama uyum sağlama kapasitesi yüksek olan ürünü çeşitli renk ve modeldeki kılıflar ile birlikte kullanabilirsiniz. Bu sayede mutfağa hoş bir görüntü katarken aynı zamanda yaşam alanınızda sizi yansıtacak parçalara yer vermiş olursunuz. Farklı özellikleri ile müşterilerin ilgisini çeken ve sevilerek kullanılan ürün için sipariş oluşturabilirsiniz.

Mutfak 15 lt Cam Damacana ile Gelen Kolaylık

Mutfak 15 Lt Cam Damacana ile Gelen Kolaylık

Mutfak gibi sık vakit geçirilen ortamların kullanışlı detaylar ile süslenmesi müşterileri memnun eder. Bu sayede belli başlı işlemleri yaparken hız kazanabilir, o alanda keyifli bir şekilde zaman geçirebilirsiniz. Bu damacana modeli 26x42 cm boyuta sahiptir. Ağız çapı ise 4 cm ölçülerindedir. İçme suyunu mevcut ürün içerisine koyarak su tüketimini keyifli, kolay ve hijyenik bir hale getirebilirsiniz. Ürün, sağladığı imkanlar ve sahip olduğu özelliklere uygun olacak şekilde fiyatlandırılır. Mutfak cam damacana 15 lt fiyatı, pek çok müşterinin bütçesine uygun aralıktadır. Gün içinde belli bir miktar tüketilmesi gerekli olan suyu gönül rahatlığı ile içebilmek için bu üründen destek alabilirsiniz. Ayrıca yiyecek ve içecekleri hazırlarken de damacana içerisinde bulunan suyu kullanabilirsiniz. Pek çok açıdan kullanışlı bulunan ürüne Trendyol üzerinden ulaşarak satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.